Posts

veve selv Fischgrätenzopf

Vi elsker flettet! En spesiell variant er den Fischgrätenzopf. Med litt dyktighet og riktig veiledning kan du enkelt veve seg den elegante flette. Vi viser deg flette håret med trinn-for-trinn-bilder og video. Pluss: To flere styling alternativer av Fischgrätenzopfs

Ganske komplisert, ikke sant? Oh, hva! Den Fischgrätenzopf ser mye vanskeligere enn det faktisk er, og kan etterligne selv uten store fingerakrobatikk hjemme som alle andre flettede med praksis. Og det beste av alt: I motsetning til mange fancy frisyrer trender en klassisk flettet håret hennes er egnet for mange forskjellige anledninger. 

Tar sitt navn Fischgrätenzopf måte, takket være hans utseende, som minner om mønsteret av fiskebein. Frisyre er også kjent som Ährenzopf fordi fletten gjennom anordningen av de enkelte hårstrå ligner også en stilk av mais.

Fischgrätenzopf: Bruksanvisning

Vi var med en gjest
Fabien K Espace Beauté i München for å vise deg trinn for trinn hvordan du får Fischgrätenzopf lett selv.

TRINN 1 

Lykkes beste flettet med hår som ikke er nyvasket eller gjennom en fuktighetskrem som ikke fester seg, fikk bedre grep.

Hvis du ønsker å veve en stor flette, dele din del av håret i to like tråder. dele de to trådene igjen for to små fletter.

Braid fischgaetzopf-01

©
Franziska Tanner

TRINN 2 

Begynn på høyre side, har du nå tilgang til fra utsiden ned en tynn tråd. Sett dem på den store hårlokk som du har tatt fra dem, og deretter slippe dem til stor strek på venstre side. Nå også dra nytte av denne første lille tråden fra utsiden, legg den over og la den til høyre stor strek fall.

Braid fischgaetzopf-02

©
Franziska Tanner

TRINN 3

I denne rekkefølgen, du bare fortsette frem til ferdigstillelse av flettingen. Dette er lettere når håret er den samme lengde hele veien, ellers løsne kortere Høydepunkter fra flette. Ved tynnere hårstrå du får en fin-rigeres, gjennom tykkere hår fremhever en løs flette.

Braid fischgaetzopf-03

©
Franziska Tanner

TRINN 4 

Bruk tommelen, kan du fikse de siste sammenvevde tråder, slik at de ikke sklir.

Braid fischgaetzopf-04

©
Franziska Tanner

TRINN 5

Pass på at sammenvevde tråder har en vanlig tykkelse, slik at fiskebensmønster kommer til sin rett. Hvis fletten til en slutt, er det løst med et hår tie i fargen på håret ditt.

Braid fischgaetzopf-05

©
Franziska Tanner

TRINN 6 

For en romantisk, leken variant kan du løsne noen individuelle tråder igjen. Dette ser er perfekt for stufigeres hår som kortere strekninger i stedet skiller seg ut når de oppløses noe ut av fletten.

Braid fischgaetzopf-06

©
Franziska Tanner

Opprinnelig utgitt av

Fischgrätenzopf: Varianter & styling

Den Fischgrätenzopf kan bli stylet annerledes og variere. Beauty vlogger Nilam for eksempel viser hvordan å flette siden Fischgrätenzopf: 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 57