Posts

Når perm, please!

Hvis du vil ha mer volum, kan du enten bruke mye tid med krølltang - eller fortelle frisøren: "Når perm, please!", Men vent: Så langt har vi alltid trodd, perms er kun for kvinner over 60. Vi gjør frisyrer selvtest: Kan en perm også være moderne? Og hva betyr det gjør med håret ditt? En rapport direkte fra tørketrommelen hette

Jeg har en perm. Denne setningen var for meg en lang tid på linje med utsagn som "Jeg kjøper billetter til Hansi Hinterseer konsert" eller "I baksetet på bilen min er en heklet loo roll belegg", En perm - så kvalm! Hvordan provinsielle! På den annen side har jeg alltid drømt om krøller og ellers ville ha gitt noe for det, snarere enn å ha en jevn gressløk frisyre omfangsrik hår. Fordi de falske krøller - i dag stort sett foretrekkes av eldre kvinner og forbundet med komikere som Atze Schröder - baner tilbake veien inn i haller av hårete frisyrer trendsetter. Det er derfor jeg ikke shilly lang, som det ble sagt at perm er tilbake. Fra frisør, inn med curl frisyre.

Perming Selbstversuch

Vi husker tilbake med gru på bryllup av perm: På 80-tallet vill frisyre var faktisk representert på hodet av ellers stilige stjerner som Kylie Minogue, Madonna og Olivia Newton-John. Opprinnelsen til alt ondt, men fant ikke sted i Hollywood. Nei - perm ble født mer enn hundre år i (da) stil-fri sone Tyskland. 1906 viste frisør Karl Nessler fra Todtnau hans varme bølgen for første gang for publikum. Mens jeg fortrengte minner fra min mor, som så på 80-tallet med dette ser ut som en før-og-modell for anti-frizz produkter, frisør Miniwickler graver ut. Så små krøller? Jeg vil heller sjenerøse Beach Waves! Ikke gå, jeg lærer, fordi en stor curl diameter er av kroken raskt. 

Perm kostnader

Perm fungerer bare med små krøller. Vel, det viktigste krøller. Bølgingsoppløsningen er ikke så utmattende for håret som før, men fortsatt lukter ubehagelig. Etter en time, er det over - Jeg ser forferdelig. De små krøller er krisselig og uregelmessig. La oss se hva venner sier det. Jeg inviterer et bilde på Facebook av høy og kommentar "Au!" fortsatt en av de fineste. Selv mine kolleger er forferdet over mitt nye utseende. Hair frustrasjon i stedet for krøller flaks. Beleilig, er hele ikke: perms pris avhengig av hår lengde og tykkelse på mellom 50 og 100 euro, avhengig av intensitet og holde et par måneder - eller trenger å vokse ut.  

Naturlig krøller takket perm?

Likevel, jeg anser meg selv flink til frisøren uttalelsen to dager for ikke å vaske håret. Det er verdt det. Etter den første vask, og deretter lufttørking med masse snøre og væske Gekrissel Pudellöckchen er borte. Selv om Beach Waves er fortsatt ikke tilgjengelig, men tendensen er sant. Håret ser selv fra nesten naturlig. Min frisyrer Konklusjon tre uker senere: Den perm er det beste jeg noensinne har gjort med håret mitt. Det lønner seg å gi, noen ganger prøve ut ting med en elendig bilde.

Opprinnelig utgitt av


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 46