Posts

De fleste frisyrer for Oktoberfest

Den 16. september er 2017 igjen "O'zopft er" på Oktoberfest i München. Men hva hjelper det vakreste Dirndl når Oktober frisyre er galt. Ingenting er egnet for Oktoberfest bedre enn flettet: De ser ikke bare bra, men også bringe mer orden på håret slik at selv sitter på den villeste dans på bordet alt perfekt. Jessica Alba, Blake Lively og Kate Bosworth har du sannsynligvis ikke vil se på Oktoberfest. Men de har også innsett fordelene med flettet. Med disse har de alle øyne på den røde løperen opp. Vi viser deg de mest egnede spisse ser av stjernene pluss instruksjoner

Fra 16 september til 3 oktober 2017 i München svaiende tilbake og rystet. Og hva må ikke på den tradisjonelle Oktoberfest i tillegg til en matchende kostyme antrekk mangler? Høyre, en Oktoberfest frisyre som gjør Oktoberfest ser perfekt. Best egnet til Dirndl fremdeles flettet i alle varianter - fra tradisjonell bonde krans på til trendy Retro fletter. Det er helt opp til deg og din Flechttalent som frisyre du velger. Inspirasjon anyone? Vi viser deg den vakreste flettet for Oktoberfest å følge etter. Pluss: alternativ Wiesn frisyrer som du ikke engang å flette håret!

side flette

Spesielt hyggelig: en lang flette som er lagt over den ene skulderen. Du kan enten veve bare hårlengder eller du allerede starte ved hårfestet og kantesideskill til en flette etter den franske teknologi.

Braid med side Dutt

I denne Dirndl frisyre, er fransk flette teknikken også brukes. Så utseendet er mulig: center avskjed uavgjort, dele opp en tråd av den korteste siden og flette fra foran til bak. Man er nådd på baksiden av hodet, flettingen er fast, og den gjenværende hår er bundet i en løs knute, og fiksert med hårnåler. Tips: For en mer utførlig updo, bør du alltid ha noen ekstra hårnåler i Oktoberfest lommen. Bare i tilfelle at håret men kommer ut av kontroll når berg og dalbane.

Upside Down fransk flette med Dutt

En av de mest trendy frisyrer er i dag den inverterte flette som går fra halsen til øvre baksiden av hodet. Slik gjør du: Bøy deg fram og la den henge håret opp ned. Del en liten del av håret fra nakken nå, og veve en fransk flette. Når du ankommer på kronen, gå til "normal" Pyntebånd og veve flettingen til tips klare. Fest med et hår tie. Nå er hele håret er tatt sammen med fletningen, bundet i en bolle og ferdig frisyre.

flettede tråder

Mindre kompliserte, men ikke mindre vakker: flettet tråder på sidene som er bundet på ryggen. Best å begynne rett på bunnen og de to fletter fra hode til å ørene av den franske teknologi og deretter som vanlig flette. fikse på baksiden av hodet med et hår slips og ha håret klart for Oktoberfest.

bølgete hår

Alle som har noe ønske om en flettet håret hennes, å trylle bølger i håret ditt - enten med krølltang, rettetang eller bruke curlers. Spesielt hyggelig: en bølget Longbob.

krøllet hår

En magisk alternativ til Hochsteck- og flettet den krøllet hår. Dette krever et hår band, som er satt til å åpne håret rundt hodet. Nå hårlengder i form av tråder, enkelt skrus fast og med spissene under beltet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 61