Posts

Fine, men kraftig

Fint hår er vanskelig å style. Det avhenger ofte uten volum bare glatt ned. Og hvis du setter den i form, henger håret kort tid etter lett igjen. Derfor er ekstremt viktig valg av hårklipp for fint hår. Trenger du tips og trender for tynt hår, og hvordan kvinner kan style det beste? Vi har snakket med Sally Brooks, International Hair Stylist for Nivea, som hårklipp er egnet for fint hår, og med hva omsorg og stylingtips til volum kan trylle frem den tynne håret

GLAMOUR: Hva hårklipp er egnet for fint hår?

Sally Brooks: I utgangspunktet tynt hår tolerert kompliserte frisyrer ikke så bra. Derfor er en enkel lang frisyre eller en godt snitt Bob er, for eksempel - slik at håret kan virke mye større og tykkere. For en ponni skal ha mest riktig tykt hår.

For sunt skinnende, full hår og en frisyre som varer hele dagen, spesielt basen skal bli enige: la håret recut regelmessig. Når kuttet er ikke lenger sant, og håret ikke bære mer volum. En kort hår trenger et nytt kutt hver fjerde uke, har langt hår, en periode som strekker seg fra seks til åtte uker.

GLAMOUR: Har styling triks for lang, fint hår?

Sally Brooks: Prøv å ha for å få så mye volum i løpet av formiddagen styling. Mer rikdom er skapt best hvis du motsetning håret til retningen skjemaer der de faller naturlig. Veldig fint hår, bør du blåse tørr opp ned. Beveg håret under tørking, noe som fører til ytterligere volum. Når det fine håret er tørt nesten halvparten, heve hodet og videre styling normalt.

GLAMOUR: Hva styling medhjelp som fint hår?

Sally Brooks: For skinnende, voluminøs hår, anbefaler jeg en god hårføner med høy ytelse. Føn hårfestet først tørr. Med store borrelås curlers, kan du også enkelt få rask og mer krydder til håret uten å tynge det ned. Som ferdig jeg gir, Diamond Volume Styling Spray 'Nivea på håret - som bringer igjen ekstra glans og hold.

Hvis du ikke har tid til traller, prøve det en gang med en stor rundbørste med naturlig bust. Tørk håret som vanlig. Deretter kan du spraye strand etter strand med styling spray. Når du skrur trådene må du slå løs børsten halvveis langs 360 grader rundt seg. Etter at håret tørker raskt adressert til hårlokk og la den avkjøles.  

GLAMOUR: Tilnærmingen av fine hår fettete fort. Hva kan du gjøre med det?

Sally Brooks: Kvinner med fine hår bør sørge for at omsorgs produkter har en lett formel som ikke tynge håret unødvendig. For eksempel, mange glansprodukter ingredienser som er mer egnet for tykkere hår. Min anbefaling: Den nye Diamond Volum vare Shampoo 'Nivea har en lys og gjennomsiktig formel med fine diamant partikler - så det gir fint hår en blendende glans og et stort volum.

Søknaden er avgjørende. Så du bør bruke som en spray i håret tilnærminger og en mousse i tips - dette er den perfekte Kombination.Auch den Pflegespülungsolltenur brukes på de nedre to tredjedeler av håret. Den øvre tredjedel av håret fra røttene vanligvis allerede ikke hardt skadet. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =