Posts

lys Games

Tatt monotonien! Nå er multi-dimensjonale hårfarger med iriserende effekter på moten. Den grunnleggende hårfarge er brutt opp med høydepunkter, Baby Lights eller lavmål. Vi forteller deg hva som er bak de tre varianter Høydepunkter

av
BALAYAGE opp
Layage - det er flere teknikker, som alle har ett mål: å trylle naturlige effekter i håret som mulig. Borte er de dagene av sterke kontrastene og blokkere høydepunkter, blondiner og brunetter endret i gjengen - heldig! Dagens spesielt myke kontraster og flerdimensjonal farge den daglige virksomheten av profesjonelle frisører er.

flerdimensjonale farger

Hårfarge bør ikke bare være blond, brun, svart eller rød, men mye mer glans i ulike nyanser av grunn hårfarge. For denne høydepunkter er tatt inn i håret - og ikke lenger via hette eller filmer, men fremfor alt av de såkalte frie hånd teknikker. 

naturlige effekter

Enkelte delene av håret blir børstet direkte og spesifikt med farge. Således overgangene er enda mykere og resultatet fremgår enda mer naturlig. av disse, "gratis Lights" det er forskjellige varianter, som høydepunkter, lavmål og baby Lights! Hva er det forskjellen? Vi bringer lys inn i mørket! 

Høydepunkter

Den klassiske høydepunkter gjøre håret lysere samlet, noe som gjør dem et godt alternativ for å fullføre bleking. Avhengig av whitening effekt vil være så intens, er de lyse striper laget bare i ytre strøk eller hele håret. Tips: Hvis du ikke ønsker å gå til frisøren hver fjerde uke, spør frisøren etter
Bodde i teknologi. Høydepunktene er litt under satt av tilnærming og uregelmessig. For en subtil understatement høydepunkter bør være bare tre til fire nyanser lysere enn base hårfarge. 

lavmål 

Et triks for de som ønsker mer volum: mørkere striper! den såkalte "lavmål" trylle visuelle overflod i håret ditt, fordi de gir en skyggeeffekt. Spesielt med blondt hår utgjør mørk blondt aske blonde til lys brun seksjoner for mer dybde. De Lavmål bør det være bare to eller tre nyanser mørkere enn den opprinnelige fargen, slik at hard stripete utseende unngås.

Barne Lights 

Har du noen gang lagt merke til at i små barn, den fremre delen av håret er lysere enn resten av håret? Dette er de "Barne Lights" inspirert. Hårene få en subtil "off-the-sun-kissed" se, der over alle trådene er farget venstre og lysere på høyre side av ansiktet. I de resterende håret bare noen få lyseffekter er satt - om ti til tjue baby Lights er nok til å gi en naturlig glød til håret. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 58 =