Posts

Beach Waves: For å administrere utseendet

Casual Beach Waves ikke bare bringe stranden følelse i hverdagen, men er også ganske enkelt å tilberede. Vi viser tre varianter - Strand Bølger med salt spray, Beach Waves Beach Waves natten og med flatt jern. Pluss: Vår favoritt ser for korte, middels lengde og langt hår

Enten på kontoret, til en hagefest eller på stranden: Beach Bølger av all time favoritt blant sommer frisyrer er. Til slutt, håret ser med milde krøller ikke bare ser bra ut, men er også laget enda mer super rask. Vi presenterer tre metoder du kan nachstylen i den hjemlige badet naturlige bølger lett.

første Beach Bølger med salt sjøsprøyt

varighet: 3 minutter

Hva du trenger for styling: En salttåke som gir en bølget struktur og holde håret. Akkurat som om du hadde brukt en dag på sjøen. Våre favoritter finner du i galleriet. 

Slik gjør du: Saltdusj på fuktig eller tørr hårspray, spre seg i lengder. Hvem ønsker å ha enkle, presise bølger, vrir individuelle tilnærmingene av seg selv. For en svært uformell ser hele håret eltes kraftig. Deretter ble håret tørkes i luft eller med en diffusor. Salt spray har en veldig matt, naturlig finish som normalt. Hvem ønsker mer glans, når slutten på en hårspray med glans effekt.

Second Beach Waves overnattings

varighet: En natt pluss 10 minutter til å forberede

Hva du trenger for styling: Mousse og hårspenner

Slik gjør du: fukte før sengetid håret lett, kna inn litt mousse og godt gre gjennom. Nå enkelte høydepunkter er skilt og snurret rundt seg selv. Til slutt, enten vri to tråder sammen og feste enden med en hårspenner. Neste morgen, blir klemmene frigis og løsnet bølgene med fingrene klare! Den komplette guiden kan du se i videoen!

 

tredje Beach Waves med krølltang

varighet:  20 minutter

Hva du trenger for styling: Varmebeskyttelse og en krølltang

Slik gjør du: vikle hårstrået av strengen fra utsiden innover til krølltang. Da bølger er kjemmet med en krøllkammen. Til slutt, noen hårspray for å fikse, gjøres! Ekstra tips er i videoen opplæringen.

Beach Bølger er for alle! For mer styling inspirasjon viser vi deg på neste side av våre favoritt utseende for alle hårlengder. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 7