Posts

Tilbake til røttene

Du vil ha tilbake din naturlige hårfarge? Dette er ikke en enkel sak. Vi snakket med en fargeekspert og fortelle deg hva du må vurdere når du ønsker å si farvel til farget hår

zuru__ck_zur_natur_haarfarbe_aufmacher

Stopp farging! Vi skal fortelle deg hvordan du får din naturlige hårfarge igjen
©
Getty Images

Alle som har farget håret, vanligvis ikke stoppe så raskt på den. Det vanlige farger, men kan ikke bare koste tid og penger, men også belastningen håret. Disse er minst tre grunner til å forlate farging (til nå) for å være og å vende tilbake til den naturlige hårfarge. Dette reiser bare spørsmålet: Hvordan er det enda mulig?

Den dårlige nyheten: A "blekemiddel" er ikke mulig. Dessverre, det er ingen magisk formel som gjør en farge eller bleking reverseres og umiddelbart få håret tilbake til sin naturlige tilstand. Hvorfor det er slik, sier fargeekspert Markus Droste Wella: "Ved farging skaper en kjemisk prosess i hvilken den naturlig pigment av håret blir endret. Derfor er det vanligvis ikke mulig å få håret tilbake til sin opprinnelige tilstand. Du kan ikke som et skap flekken til den naturlige hårfarge er igjen fordi håret dessverre. Men selvfølgelig, nesten alle farger 'reparert' og lignende hårfarge er opprettet."

Selvfølgelig kan du også lett vokse ut tilnærming for å få sin naturlige hårfarge. Men dette kan ta år - særlig i langt hår - og bringer ofte stygge kontraster mellom naturlige hårfarge behandlet hår med den. Farge fagfolk har om et par triks i ermet.

unngå kontraster

Hvis du ønsker å vokse ut din tilnærming, søker du direkte til frisøren du stoler på. Farge eksperimenter på badet er utenfor grensene - etter alle disse kan håret som er bedre tolerert mer. Eksperter kan gjøre opp for hårfarge, redusere gapet mellom naturlig hår og farget hår. Markus Droste anbefaler "Color Frisk" fra Wella Fagfolk, som anvendes som et filter på tilnærming til å falme overganger.  

Fra bleking til naturlig brunt eller svart hår

Du ønsker å si farvel til blondiner-eksistens? Deretter kan du være farget en naturlig brun først. "Det er viktig at mange forskjellige nyanser er farget i håret. Siden bleket hår nesten har ingen pigmenter, kan dette føre svært raskt på uønskede matt fargebilder. "Råder fargeekspert Markus Droste.

Fra mørk farget håret til naturlig blondt

Håret fra brunt eller sort farge blondt igjen, er ikke en spesielt hår-vennlig affære. Men det er mulig. For eksempel, med en klassisk Blondiervorgang eller bleking. Et alternativ er maleriet. Her vil den enkelte høydepunkter bli "malt" i håret for en mer naturlig effekt. Markus Droste forklarer: "Her kunden har fordelen av å være litt etter litt sin naturlige hårfarge gjenvant uten å oppleve en overdreven endring. Med en langsom prosedyre, er håret ikke er så mye brukt. "  

Flerdimensjonale hårfarger

Hvem hår kan være a priori farge med oppturer og nedturer, så mange nyanser som forblir fleksibel. Optimalt se håret så ikke engang farget og kan lett farget og tilbake mot naturlige hårfarge, forklarer Markus Droste.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 68