Posts

5 tips mot flygende hår

Hva gjør du hvis ens hår stå på slutten igjen? Vi skal fortelle deg hvordan du enkelt kan temme statisk ladet hår og - kan hindre - enda bedre

Flying-hår-stocksy_txpcd3670603ra100_small_466879

Uuuund avreise! Den flygende håret av kampen er nå annonsert.
©
Stocksy

Som ikke vet: Så snart skallet lagret fly håret! Spesielt om høsten og vinteren, håret lo like og er tilgjengelig fra alle sider av hodet. Dette kan forklares fenomenet statisk ladet hår, populært kjent som "elektrisk hår" betegnes med fysikk. Gni håret for eksempel på ull gensere, strikket eller på et hår verktøy som skaper et statisk ladning. Her ladede partikler, ionene frastøte hverandre og dermed sikre Struwwelpeter ser akkumuleres i håret positivt. Vi forteller deg fem tips for å hjelpe håret selv ikke i flymodus eller lage raskt en avgang.

første       La vannet renne!  

Generelt sett er det tørt og stresset hår, jo mer det har en tendens til statisk. Det er derfor det er spesielt viktig å gi håret med rikelig fuktighet. Når du kjøper Hårpleie produkter på fuktighetsgivende og næringsrike ingredienser som rødalger ekstrakt og Moringa (for eksempel i "
Urban Moisture Hydro-Nourishing"Series of Shu Uemura). For hver hårvask, forresten inkluderer sjampo og balsam. En eller to ganger i uken kan du unne håret ditt enda mer intensiv behandling som en kur - spesielt under den kalde årstiden når den tørre oppvarmede luften ekstra belastning på håret igjen.

Second       Clever slag  

...nemlig med en hårtørker med ion-teknologi, for eksempel,
"Air" ghd. En ion hår ikke bare hindrer elektrostatisk lading av håret, men lar dem tørke raskere også - slik at håret blir mindre anstrengt av den varme luften. Og: Trykk til slutt likevel en gang på den kalde - som også hindrer flyr hår.

tredje       Pensle? Gre!

Og som børsten kan brukes enten med en flygende hår? Vårt tips: En grov-delte kam laget av tre! De brede tindene mindre friksjon. På samme tid gir naturlige materialer som tre for mindre friksjon enn plast eller metall. Men hvis du ikke trenger å gi opp din favoritt naturlig hår børste, kan du prøve følgende triks: Du hopper bust med en ansikts vev og deretter børste slik at håret. Massen som nøytraliserer det elektriske ladning!

fjerde       Olje håret ditt!

Etter blåse tørking og styling bruke et nærende olje som en finish. Gni en liten dråpe i håndflatene og deretter legge vekt forsiktig med håret. Oljen styrker hår og hindrer fluffing umiddelbart. Vårt produkt tips: "
Smoothing Oil-tilført leave-in Concentrate" fra Kiehl til 30 euro   

femte       Og så skjedde ...

...og hårene stå på slutten! En spiss for veien: Drive med en konvensjonell tørker ark på tilnærming og lengder. Den mottar den elektriske ladning og problemet er løst. Fordi du sjelden ikke for hånden tørketrommel ark som regel opp i håndvesken, beste stash en liten pakke på kontoret i løpet av høsten og vinteren. Som ikke vet: Så snart skallet lagret fly håret!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 34