Posts

Večina pričeske za Oktoberfest

Dne 16. septembra 2017 je znova "O'zopft je" na Oktoberfest v Münchnu. Toda kaj se je najlepše dirndl, ko je Oktoberfest pričeska narobe. Nič ni primeren za Oktoberfest boljši kot prepleteni: Ti si ne samo dober, ampak prinašajo tudi večji red na lase, tako da sam sedi na najbolj divje ples na mizi vsega odlično. Jessica Alba, Blake Lively in Kate Bosworth verjetno ne boste videli na Oktoberfest. Vendar pa so tudi prepoznali prednosti kit. S temi so vse oči na rdeči preprogi navzgor. Mi vam pokaže najbolj primerne koničastih izgled zvezd plus navodila

Od 16. septembra do 3. oktobra 2017 v Münchnu ziblje naprej in zaniha. In kaj se ne sme na tradicionalni Oktoberfest poleg ujemanje kostum obleko manjka? Pravici, Oktoberfest pričeska, ki omogoča Oktoberfest videti odlično. Najbolj primerni za dirndl vedno prepleteni v vseh različic - od tradicionalne kmečke venec na trendovskih Boxer kite. To je povsem odvisno od vas in vaše Flechttalent za katere pričeska izberete. Navdih kdo? Pokazali smo vam najlepše pleteni za Oktoberfest, da ji sledijo. Plus: alternativa Wiesn pričeske, za katero sploh ni treba, da vezalke lase!

stran pletenic

Še posebej lepo: dolga kita, ki je položen čez eno ramo. Lahko bodisi vezavi le dolžino las, ali ste že začeti na lasišča in vezalke iz stranske slovo na kito po francosko tehnologijo.

Braid s stranskim Dutt

V tem dirndl frizuro, se uporablja tudi francoski vezalke tehniko. Torej pogled je mogoče: center slovo žrebanje, razdelijo pramen krajše strani in pletenic od spredaj nazaj. Eden od njih je dosegel zadnji strani glave, pletenice je fiksna, in preostalih las je vezana v mehko vozel in pritrjena z vilicami. Nasvet: Za podrobnejši updo, ki jo je treba vedno imeti nekaj dodatnih lasnice na Oktoberfest žepu. Samo v primeru, da se lasje pa ne dobi izpod nadzora enkrat vožnja v roller coaster.

Obrnjeno francoski pletenic z Dutt

Ena izmed najbolj trendovskih frizur trenutno je obrnjen pletenice, ki poteka od vratu do zgornje zadnji strani glave. Takole: Bend naprej in pustite, da visi vaše lase z glavo navzdol. Delite majhen del las iz vratu sedaj, in vezavi francoski pletenic. Ko pridete na krono, pojdite na "normalno" Vpletanje in vezavi pletenico do nasvetov pripravljenih. Zavarujte s kravato las. Zdaj je celoten las skupaj s vezalke, vezana v figo in končal frizuro.

pleteni pramenov

Manj zapletene, vendar ne manj lepe: spletene niti na straneh, ki so vezane na hrbtu. Najbolje je, da se začne na samem dnu in dveh kite od glave do ušesa francoske tehnologijo, nato pa kot normalno vezalke. pritrditev na zadnji strani glave s kravato las in so vaši lasje pripravljeni na Oktoberfest.

valoviti lasje

Vsakdo, ki nima želje po spleteno laseh, pričarati valovi v laseh - bodisi z curling železa, ravno železa ali uporabo navijalke. Še posebej lepo: a valovita Longbob.

zvit las

Čarobna alternativa Hochsteck- in prepleteni s parado lase. To zahteva trak za lase, ki je nastavljen za odpiranje lase okrog glave. Zdaj dolžine las v pramene, enostavno priviti in zaljubljen s konicami pod pasom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 11