Posts

Det er derfor Nina Dobrev er på & quot; The Vampire Diaries & quot; alighted

For seks sesonger spilte hun som Elena Gilbert og Katherine Pierce på den populære vampyrserien. Nå Nina Dobrev avslører hvorfor hun fikk ut

nina-Dobrev-vampyr-dagbøker

©
Warner Brothers

Oppdatert på 18 august 2017

Uten det, Stefan og Damon Salvatore hadde sannsynligvis ganske kjedelig i Mystic Falls: Nina Dobrev spilt i
"The Vampire Diaries" nemlig ikke bare Elena Gilbert, men hennes doppelganger Katherine Pierce, som ga idylliske for mye intriger og drama (egentlig) byen igjen. Etter seks sesonger, men 28-åringen kom seg ut av TV-showet til å forfølge andre prosjekter.

Selv om du avslutter overrasket 2,015 fans fra hele verden, er dette trolig vært fra begynnelsen av planen som
Nina Dobrev nå avslørt i et intervju med den amerikanske utgaven av Harpers Bazaar. For de hadde alltid vært klart at det ikke ville fornye sin kontrakt etter seks år. "Å vite at jeg ville forlate showet har gjort meg redd - samtidig har det også dyttet meg", Serien stjerne. "Jeg har denne Herregud, hva om jeg aldri trengte en jobb bekomme' følelse. Det motiverte meg til å jobbe fem ganger så hardt"Nina Dobrev lagt.

en siste gang i den store finalen, men til Mystic Falls tilbake - selv om hun ikke lenger var en del av karakterene i den syvende og siste sesong, returnerte skuespiller - til glede for sine fans.

Nyheter fra 27 januar 2017

"Jeg vet det er torsdag, men det er ingen Throwback torsdag # zurückamset #TVDforever"Nina Dobrev lagt ut på Instagram, som viser forsiden av et "The Vampire Diaries"-Drehbuchs. Om 1,6 millioner hjerte skuespilleren sikret med dette Instagram post, for alle har ventet å returnere som Elena Gilbert til Mystic Falls. April 2015 at hun hadde vært på Instagram konto hennes fratredelse fra TV-serien kjent og verdensomspennende bestyrtelse blant "TVD"Fans utløst. nå for sesongen finale, returnerer hun og alle ivrig venter i hvilken form eller hvilken tilstand Elena (og Damon!) venter på oss der. Produsenten Julie Plec kan bare se så langt: "Vi er begeistret at vi kan avslutte showet slik vi alltid har ønsket det - Nina kom tilbake for å gjøre dette mulig, og for å ta skikkelig farvel." Vi vil holde deg mer nyheter om den nye sesongen hittil.

27 januar 2017, 13:46


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 86