Posts

Trekk! You! Fra!

starter på RTL "The Bachelor 2016", 22 kvinner konkurrere om en mann. For åtte uker. Inntil bare en gjenstår. Vår forfatteren Felix Reek går som tilskuere i kamp - og forteller deg umiddelbart hver uke sitt syn på ting: "Bachelor" Menn utsikt

bachelor-100564221

Leo Lustig, den inkarnerte vaskebrett, er å være en sann koleriske bak kamera.
©
RTL / Stefan Gregorowius

Verdier lesere, ender jeg spoiler samme tid i begynnelsen: Vinneren av den sjette "Bachelor"er stafettlag ... en blond! Puh, du tenkte, ville jeg virkelig avsløre resultatet på forhånd, ikke sant? Tull. Selv om jeg ikke liker å være slem, men så mye så igjen. Eller hvorfor skal du bli spart fordi disse 60 tøffe minutter tv? Huh? Og jeg gjør dette mot meg alene? Det ville være enda vakrere!

Men før vi kommer til den kjedelige fettete: Den virkelige sjokket denne uken var å lese i ulike tabloidene. Leo Lustig, den inkarnerte vaskebrett, er å være en sann koleriske bak kamera. Og har nektet å følge sceneanvisninger. Han ønsket å presentere seg selv som han ser seg selv. Puh, så nå seriøst? Dette garvet muskel ting, som igjen er hva det ser ut som eselet og katten "Shrek"Er ikke foster av en RTL journalist som forsøkte å slå avsenderen posten Amarula drikke (ifølge inne kilder syv og en suger flaske)? Som er virkelig tilfelle? Mine kondolanser. Virkelig. Også for damene. Jeg tar tilbake alt jeg noensinne har skrevet. Ok, men gjør det ikke. Mitgehangen, mitgefangen.

"Nå er det veldig spennende"

Men vi vie oss til den siste "store finalen", Siden sjokk venter meg nummer to: Leo far er Frédéric Prinz von Anhalt. Virkelig. Jeg sverger! Og det ville forklare mye. Vel, i finalen "Bachelor" er navnet på hans høyhet Ronald, men det er kamuflasje. Zsa Zsa Gabor kanskje ikke vet at han har en familie i Tyskland. Og for en! Andre kone Claudia og alltid klar Leonard. Jeg vil også skjule.

Begge skal hjelpe Bachelor i å velge de to gjenværende damene.
Leonie og
Daniela har "fullt innrømmet det" og "erfarne store ting med meg"Sier Bachelor. Og nå er det å "veldig spennende for oss alle" være. Jeg er sjokkert kort. Hvordan nå, etter syv episoder? Det er på en gang "veldig spennende"? Holder fortsatt, oh dårlig hjerte! Jeg vet ikke etterlatte! Da jeg så videre. Og alt var virkelig som alltid.

Som den unge Zsa Zsa Gabor

På første date Leonie sitter med foreldrene til bachelor på sofaen. Hun snakker uten avbrudd. "En spesiell person", Er Leo, de "Har aldri møtt noen sånn (...), med så mange fasetter", Stopp! Vi snakker om det samme? Fyren som grunnla selskapet i sin fritid og spiser jern? Tydeligvis. Siden du ikke ønsker å vite hvilke amøber Leonie ellers Ekes ut sine liv faktisk.

Mor Claudia linker opp med flyten av talen. Hun spør Leonie om hun var forelsket i Leonard. Ser irritert og gjør et ansikt. men antas å ha svart godt. Så, hvis du tror at et ansiktsuttrykk som like før slaget slik er det rette svaret et spørsmål. Heldigvis Papa Prince allerede tapt henne. De minner ham sannsynligvis av den unge Zsa Zsa Gabor. Og hun danser som som det skal (liten flip av stakittgjerde "La oss Dance")! eller hun "elsker å bli spurt ved landsbyen festivaler å danse", Hach, jeg er ganske nostalgisk. Menn i landsbyen festivaler! Dette umiskjennelig pust av bratwurst, øl og oppkast. Som en kløe, men lik dansesko.

Likevel ender dagen som alle de siste episodene. Foreldrene går lage fine Bubu og Leo og Leonie rote på sofaen. "Nå kommer frem i lyset akkurat det jeg så i det"Sier Bachelor. Hva spesielt tungen. I bakgrunnen er mørk. Leonie armer. Tolv timer med kontinuerlig smooching med Leo leak Ster. Skrekk og gru.

En liten tidens oppgaver og Penguin Pillow

Men jeg vil ikke si for mye når jeg sier: Du, selvsagt, ikke forblir den eneste. Tonen i andre foreldre-dato, men er mye kald. Kanskje Daniela babler så mye. Spesielt om Leo utseende. Hun squeals ekstatisk. men karakteren er også Knorke. Ok, hvis du kan finne det attraktivt at den type weghobelt alt som ikke er på tre på sandbanke. Datoen slutter vanlig: foreldre i Hela, sofa, famlende. Selv Daniela snakker fortsatt uten avbrudd, men Leo har for lengst byttet til passasjen.

Akkurat som et siste tips, kjære lesere: Hvis en mann kan skyve fingrene på ryggraden ned hele tiden og ser ut som du er den siste biff på grillen, kan du si noe. Debetkortnummeret pluss PIN-kode som du ønsker å prøve en trekant med din beste venn, spiller ingen rolle. Hjernen repeterer samme setning: "Ta av deg klærne!" "Ta av deg klærne!" "Ta av deg klærne!" Det gjelder også Daniela på enkelte punkt. Kanskje nettopp fordi de "har allerede bygget opp inni henne litt fremtid", Fra gåter og pingvin pute.

Resten av den store finalen er så vanlig vrøvl som vi kjenner fra tidligere sesonger. det er "to utrolige kvinner"han har "så mange følelser" "for begge"Og ønsker å være "Livet, dele med en av dem", Hach. Hva en tull. I bakgrunnen, havet krusninger, ser Leonard drømmende minnes med selfies på de vakre øyeblikkene. Og tenker: "Jeg ser men også jævla kult fra bildene." til slutt "One" er funnet! Et sted ved siden av kjekk fyr på selfies. Hvis han tenker på dem, "Han har tingly inne"Sier Bachelor. Liten side note: Magen er 30 centimeter høyere. Og hvis det kribler der nede, er dette klart tegn på at du bør ikke alle kvinner vise sin trenings bar.

Det er tenkt!

Leonie og Daniela prøver, i mellomtiden, i limousin for å overbevise dem om at de er utroooolig forelsket Leonard. Som til slutt tilhører finalen av showet gjøre det. Daniela er den første, stående foran Bachelor. Han snakker med den stemmen som kunne flate trespon tapeter og rangler vanlige høydepunkter ned så entusiastisk som om han ønsket å selge forsikring.

Plutselig begynner han setninger som "Du er stor" og "Du kan ikke tvinge noe" til nuscheln derimellom. Siden vet enhver kvinne som har slått hvilken time. stivner Daniela ansikt, øyne flytte til venstre, deretter tilbake til høyre og tilbake. Vi vil oppleve et imponerende naturlig opptog: A "Bachelor"Deltager mener! Når hun har løst gåten, sitter hun allerede halvparten i limo. Og uler og uler og uler. Dette er virkelig å se grusom. Tilsynelatende ingen fortalte henne fra det laget som er bare et TV-show her. Og hun har faktisk vunnet, fordi de ikke trenger å gjøre det i de neste ukene, som om Leo og de virkelig et par. Kaldblodige Pack!

Den største taperen, uh vinneren er, selvfølgelig, Leonie. Hun får mest grusomme kjærlighetserklæring i denne grusomme til kjærlighetserklæringer egentlig ikke dårlig show: "Selv om jeg selv er veldig lukket, du synes å være veldig lukket ..." Pause. "Jeg har følelsen av at du kan være akkurat det jeg leter etter så lenge." Aha. Og det ville være? Den perfekte brunfargen? Den dypeste V-hals? Vi vil aldri få vite. I stedet Leonie sier: "UAH ah ah"Og rive opp armene som om hun hadde akkurat den olympiske medalje vunnet i TV famlende. Det klinte igjen, mentalt ridd inn i solnedgangen, jeg disiplinere internt dusinvis av rosebusker for disse tapte 60 minutter av livet mitt. "Fri, fri til å vare!"Jeg tror. Inntil trailer for neste uke starter. Siden Bachelor møtes en gang hver 22. kandidater, som jeg nå ikke kan huske. Og som om det virkelig foregikk dette showet om kjærlighet gjør. Oh no! Vel, det hjelper ingenting. Vi leser i neste uke.

PS: Se deg neste uke: Leonie var hos frisøren. Det ser nå ut som Jennifer Lawrence. Og du vet hva de sier når kvinner går til frisøren.

PPS: Forresten Leonie var heldig. I USA er bare den nåværende sesongen av "ungkarer" avsluttet. Inkludert frieri. Tenk deg ganger før. Skrekk og gru. 

17. mars 07:11


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 73 =