Posts

quot den første virkelige traileren for & F * ck You, Goethe 3 & quot; er her!

Til slutt, en annen trailer til "F * ck You, Goethe 3" der - og vi kan fortelle deg en ting: Filmen er episk! Nå ser den første virkelige traileren for den tredje delen av "F * ck You, Goethe" - Behovet pluss alle tidligere informasjon om utøverne, kinopremiere og hvorfor vi gjør ikke Lisi Schnabelstedt

Oppdatert på 25 september 2017

Han endelig her den første virkelige traileren "F * ck You, Goethe 3"! Hva i tredje del av filmserien? Zeki Müllers (Elyas M'Barek) Schüler Chantal (Jella Haase), Danger (Max von der Groeben) & Co må vise en språktest at de er klare for videregående skole. Ellers er det en risiko for at Goethe-School (GGS) er stengt på grunn av manglende overholdelse av nye forpliktelser. Enten det er bra? Kaos og mye latter i alle fall trolig være forhåndsprogrammert allerede!

Nå ser på traileren for #FinalFack til:

Oppdatert på 20 september 2017

Den 26. oktober er 2017 "F * ck You, Goethe 3" Endelig filmene. Før tilskuere storme kinoer, stjernene i blockbuster, men fortsatt har en viktig melding til sine fans. I en ny video Elyas M'Barek etterspørsel Jella Hasse & Co til spesielt unge mennesker eller førstegangsvelgerne til å stemme. Deres budskap: #FackJuRechts.

"F * ck You, Goethe 3": Ved 24.09. gå stemme!

"F * ck You, Goethe 3": Den andre traileren er her!

Og dette er den første filmen plakat fra:

Den første traileren for "F * ck You, Goethe 3":

Oppdatert på 26 mai 2017

Innen oktober vi faktisk kan knapt vente på daglige teasers oss Elyas M'Barek, Jella Haase & Co med nyheter om "F * ck You, Goethe - Slutt fack" på. Nå har beregnet den sjenerte Ploppi - vi tror Lukas Reiber av (i sin rolle på Aspergers syndrom"11%") Lidelse intelligens bolt Etienne og kjærlighet interesse av Chantal - avslører at den tredje delen av "F * ck You, Goethe" vil ikke spille i klasserommet - i alle fall ikke utelukkende. På Instagram, spoilerte han at det vil være en road movie. Enten som skjedde med eller uten tillatelse fra direktør Bora Dagtekin er ikke helt klart for oss etter å ha sett videoen. Det er klart at Ploppi, Mr. Miller & Co masse moro på settet har! Vi ser frem til flere utendørs skudd av lagene i og rundt München.

Se videoen:

Nyheter fra 2 mai 2017

Først den gode nyheten: Den tredje og siste del av "F * ck You, Goethe"At den vakre tittelen "endelig fack" hører kommer på 26.10.2017 på kino. Noen, men en drøm bryllup mellom Lisi og hennes Zeki (
Elyas M'Barek) har håpet vil bli skuffet: Lisi Schnabelstedt aka Karoline Herfurth skal aldri klarer å være der!  

Som Karoline fortalte den tyske filmpris i løpet av Celebrity Flash, planlegging problemer er årsaken. Hun forbereder nå sitt neste regi venture og har ikke tid til skytingen, som i dag allerede finner sted i München derfor. Hvordan å gå videre med Lisi og Zeki? Det er et stort hvis. Kanskje Zeki er faktisk en ny kjærlighet, fordi med Lea van Acken eller Sandra Hüller er nye skuespillere om bord.  

Viftene glipp Lisi men allerede:

Under dette Instagram photo by Karoline kommenterer "Du vil svikte meg slik" eller "Dette er mega dårlig".  

Samtidig er skyting allerede i full gang. Dette bildet fra settet postet Elyas M'Barek:

Selv Max von der Groeben er en av partiet - skuespilleren ble sist for tre måneder i New York.

Manusforfatter Bora Dagtekin noen gang har lagt ut den første siden av det nye skriptet på Twitter!

pic.twitter.com/luoOiT7Mfu

- Bora Dagtekin (@BoraDagtekin) 26 januar 2017

Den store GLAMOUR intervju med "F * ck You, Goethe"-Star Elyas M'Barek

For første gang en mann alene på GLAMOUR dekke? Krystallklare på at ikke hvem som helst kommer spørsmålet for oss, men stjerneskudd Elyas M'Barek. For en dag med fack Venezia goehte skuespilleren tok over som gjesteredaktør, styreleder av sjefredaktør Andrea Ketterer og hjalp oss i et eksklusivt intervju for å svare på spørsmål om Tinder, tvangslidelser og hans ønske om å få barn. De intervjuspørsmål, forresten, kom direkte fra våre GLAMOUR lesere!

2 mai 2017, 16:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 86