Posts

Oppsagt!

Dårlige tider for Taylor Momsen: De "Gossip girl"-Macher har vedtatt skuespilleren på grunn av hennes upassende oppførsel, en tvungen pause

Anna Sui & quot; Gossip Girl & quot; Samlingen debut på Target pop-up butikk - Inside

Taylor Momsen har en "Gossip girl"-Zwangspause Sett ©
Getty Images

"Jenny Humphrey"Fans vil bli overrasket gni øynene i de kommende månedene når den nye amerikanske serien "Gossip girl" View. Fordi Taylor Momsen, som spiller rollen som den unge designeren, ble usentimentalt fjernet fra inneværende sesong. Som den amerikanske bloggen "celebuzz.com" rapporterer at skaperne av serien ikke kunne svare at Taylor setter sitt rykte på linjen og nå trakk ripcord. Resultatet er at "Gossip girl" som ikke lenger å bli sett på skjermene i tillegg.

Berørt og målløs

Avgjørende å ha blitt ikke bare Taylor Momsen lettkledde røde løperen opptredener, selv på en film satt sies å ha blitt mer og mer misbehaved. Den tilsynelatende også fått "Project Runway"Star og mote guru Tim Gunn følte, som spilte sin mentor i en episode av den fjerde sesongen: "Hva en Diva"Han klaget til sin gjesteopptreden på den elektroniske tjenesten E! Nyheter om 17-åringen. "Hun handlet helt berørte og kunne ikke deres tekst, der de egentlig ikke har mye å si. Jeg tenkte: «Hvorfor gjorde vi Brat bare så i kontroll?" Hvis og når Taylor Momsen vil gjenoppta normal rotasjon hverdagen, er ennå ikke klart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 15