Posts

& Quot; Vi har hatet oss, & quot;

Robert Stadlober og Tom Schilling om vennskap, seksuelle erfaringer med menn - og hennes største drøm

Robert Stadlober, Tom Schilling

Robert Stadlober og Tom Schilling er nå veldig tykk ©
NÅR

Foruten sin jobb Robert Stadlober og Tom Schilling har ingenting til felles. Schilling seg under intervjuet en grå dress med vest og ser ut som om den kom rett fra frisøren. Robert Stadlober har en prikkete bluse, som ville være en kvinne minst like god, og skjuler sin upretensiøs frisyre under en gammel lue. Som disse to svært ulike typer var venner? Les selv ...

Mr. Stadlober, Mr. Schilling, ifølge box-office treff "Crazy" og "Loud!" kan du nå se sammen for tredje gang på den store skjermen i filmen "sorte får", Som alltid, film tegn beste kompiser. Er du virkelig så tykk i det virkelige venner?

Tom Schilling: I mellomtiden, ja ...

Robert Stadlober: Vi pleide å ikke liker oss. Jeg vil også si at vi har hatet oss bokstavelig talt. Eller, Tom?

Tom Schilling: Jeg elsker deg uansett! (Ler)

Hvorfor er det?

Tom Schilling: Det var en konkurransedyktig ting. Vi er på den tiden - selv før "Crazy" - ganske ofte vært med de samme Castings ...

Robert Stadlober... og du trodde jeg ville ha klikket på alle disse rollene.

Tom Schilling: Nettopp. Deretter tilbake Roberts suksess utelukkende til sin utadvendt natur. Den har utrolig irritert at - så jeg tenkte på den tiden - de ansvarlige slik at han kan gjemme seg. I virkeligheten har jeg bare om irritert at jeg ikke kunne presentere meg selv så godt han. Jeg satt med min Walkman i hjørnet og ikke betale får ansiktet.

Robert Stadlober: Synd du ikke fortelle meg det. For jeg ville ha gitt deg rett på alle punkter. Jeg ville ha vært mye bedre som en stille tenker som deg. Men jeg kunne ikke på den tiden ut av huden min og var akkurat som jeg var.

Og hva skjedde med denne fiendtlighet et vennskap?

Robert Stadlober: Dette skjedde kort tid før "Crazy"-Dreharbeiten. Prøvene vi hadde i fellesskap blitt drevet til veggen. På grunn av vår felles aversjon hele prosjektet truet med å mislykkes.

Tom Schilling: Deretter ga oss produsent, som jeg tror er et geni i dag tilbudt å samle i sin München leilighet. Siden vi måtte nødvendigvis forholde seg til hverandre. Til slutt, vi snakket fra oss. Begynnelsen av en stor vennskap. Et stort mannlig vennskap, vil jeg nesten si.

Mr. Stadlober, bør du ikke bare verne vennlige følelser for menn. De beskrev seg selv som bifil ganger.

Robert Stadlober: Moment! Jeg har aldri ordet "biseksuell" plasseres i munnen. Som stadig feilsitert. Jeg har bare en gang sa at det spiller ingen rolle for meg hva en kjønn på personen i hvem jeg forelsket. Og at jeg har helt ferdig allerede opplever med menn.

Har du har en lang tid kjærlighetsforhold med en mann?

Robert Stadlober: Jeg bor i en veldig lykkelig forhold med en dame i mange år.

Kyssing menn annerledes enn kvinner?

Robert Stadlober: Siden det ikke er noen store forskjeller. Det er like mange kvinner som kysser så crappy som menn. Og vice versa.

ganger geknutscht allerede en mann, Mr. Schilling?

Tom Schilling: Jeg bare spilt en gang med Jürgen Vogel et homoseksuelt par. Det gikk ganske bra, selv om Jürgen er egentlig alt annet enn homofil. (Ler)

Deres film prosjekter å velge mellom, både veldig klar. Er det nok interessante filmprosjekter som du kan være så kresen?

Robert Stadlober: Ikke i det hele tatt. Jeg vil i år trolig slå ut av filmen, selv om jeg ønsker det. Det var noen tilbud, men det var neppe en sak, som blåste meg rett. Og de få filmene som har interessert meg, kunne jeg ikke gjøre det fordi det ikke fungerte med datoene.

Og hva med deg, Mr. Schilling?

Tom Schilling: Det er sant at jeg bevisst velge dem mine prosjekter. men bak det ingen prinsipiell stativ for den kresen, men min svært sekulære selvoppholdelsesdrift. På et tidspunkt innså jeg at jeg aldri kan bli god uten et godt manus, og uten en god regissøren selv. Og hvis jeg ikke er bra i en film, kanskje jeg får etter noen flere gode tilbud - og det ville være dårlig.

Hvis det er så lite givende kino prosjekter, hvorfor ikke bare gjøre mer TV?

Tom Schilling: Veldig enkelt. Fordi den tyske TV har dessverre blitt helt uinteressant for ambisiøs skuespiller "åstedet" ekskludert. I Amerika, er mediet for TV for tiden opplever en utrolig renessanse. De mest spennende og mest gripende historier i tv-serier som for eksempel "24" eller "Six Feet Under" fortalt. Slike produksjoner finnes ikke i Tyskland. For de tyske TV stakere stole på sitt publikum til ren ingenting.

Hvorfor betrakteren vil ikke kjempe med enkle demokratiske midler og slå?

Tom Schilling: Det er allerede for sent. Samtidig er publikum fremdeles betinget til disse billige masseproduserte varer. men ser på alt. Men det verste er ikke søppel, men den kreative middelmådighet på tysk fjernsyn, som blir feiret entusiastisk av media og juryer.

Et eksempel.

Tom Schilling: Ta serien "Stromberg", Den bare kopiere den grandiose BBC sitcom "The Office", Og i stedet for at noen her om uro, er "Stromberg" feiret som kvalitativ spydspiss i den tyske TV-underholdning - og får Grimme Prize. Det er bare pinlig.

Hvis du hadde ett ønske, hva ville du liker å skru på sammen ved siden av en film?

Robert Stadlober: Det minner meg umiddelbart hva. Men jeg ville være for flau til å si dette. Tom ...

Tom Schilling: Skal vi fortelle deg dette? Uansett. Robert og jeg drømmer om det, spesielt når vi drakk et par øl, en remake av "To neser fylle bensin Super" - å gjøre - da med Thomas Gottschalk og Mike Krüger. Dessverre kan vi ikke kunne bli enige om hvem Tommy og hvem som bør spille Mike. Men inntil det skjer, vil vi ha avklart ganske muligens dette spørsmålet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 63