Posts

Pippa gift!

Pippa Middleton giftet James Matthews 20. mai 2017th Vi var levende: Kirken i Reading, er England avsperret, men vi ser bryllupsgjestene streaming LIVE ankommer. Prinz William og Prinz Harry har allerede kommet. Pippa Middleton trekkes opp kort tid etter 24:30 i en vintage bil, iført en brudekjole av Giles Deacon. Foreløpige Pippa laget med en uvanlig plassering for oppmerksomhet: I hagen til Middleton er en stor glasspaviljong ble reist. Men det er ikke alt: Det er borte torden over bruden selskapet en fighter jet

Oppdatert på 20 mai 2017

Pippa Middleton har fire brudepiker:
Prinsesse Charlotte, grevinne Philippa Hoyos, Lily French og Avia Horner. Ifølge engelsk tradisjon, er det fire såkalte Side Boys:
Prince George, Casimir Tatos, Edwars Sebire og William Ward. All slitasje antrekk i hvitt. Rosa og grønt, som av de luksuriøse barns mote produsenten
Pepa & Co var skreddersydd. Beboere fikk forresten til området for å "suge inn atmosfæren"Som det sies i en pressemelding at den britiske journalisten Richard Palmer
twitret.

Det er derfor Kate ikke fikk lov til å være brudepike: 10 ting du ikke visste om bryllupet

Se bryllupet live stream her

Herzog William & Prinz Harry: Den første bryllupet gjester ankom!

Dette er Pippa Middleton brudekjole

Pippa Middleton brudebukett

Pippa Middleton frisyre og slør

Kostnad for bryllup

gjestelisten

Oppdatert på 17 mai 2017

Vi gjør fortsatt fråtse i 
Bryllup bilder av Kate og William i 2011 (og 
Kates brudekjole!) ... vel, det er forsyninger for vår drøm bryllup cravings! For Pippa Middleton, Kates søster og berømte 
Brudepike, går i år til og med foran alteret. Men nå anta Pippa Middeltons bryllup ønsker virkelig kongelige proporsjoner. som "
Daily mail" rapporteres nå Pippa og James har bestilt en air show for bryllupet 20. mai 2017th

Pippa Middleton brudekjole

Så vakkert er Pippa drøm kjole

en "Spitfire", En britisk jagerfly fra andre verdenskrig, til mottak av gjestene over boet Middleton i Bucklebury, Berkshire, jet etter seremonien. Pippa foreldre Carole og Michael har allerede advart naboene.

Men det er ikke alt: I hagen til det store eiendom av Middeltons Pippa har et gigantisk Glaspavillon settes opp der det partiet som foregår. Kostnad: 100.000 britiske pounds (117.000 euro). 
En første titt på paviljongen:


Kostnad for bryllup

som "
Daily mail" rapportert til bryllupet av Pippa & James koste rundt 337 000 britiske pounds (400.000 euro). Uttaler til "Bride Book"Grunnlegger Hamish Shepard beregnet den britiske tabloid for følgende estimerte kostnadene ved punkter:

Glass Pavilion: 100.000 GBP (rundt 117 000 euro)

Den fløyet inn fra Belgia glasspaviljong, som ble bygget i rundt 785 000 m² av land, er Middleton familien royal-godkjent, absolutt.

Wedding Dress: 10.000 GBP (rundt 11 665 euro)

Her er orientert "Daily mail" priset til brudekjole, som Giles Deacon har designet for Abbey Clancy ved hennes bryllup til fotball-legenden Peter Crouch.

Bridal Veil: 2.000 GBP (rundt 2333 euro)

Den kjente kjendis Hatter
Stephen Jones, som allerede har utviklet hatter for Diana, er å utforme Pippa slør påstått.

Brude frisyre 300 GBP (350 EUR)

Amanda Cook Tucker, frisør av Herzogin Catherine, ble sett selv ved Pippa. Ifølge rykter, skal prisen for hennes hair være på 300 GBP.

Catering: 70.000 GBP (rundt 81 000 euro) Drikke: 17720 GBP (rundt 20 670 euro)

eksperten regner per innbygger på rundt 200 GBP per person for mat alene. Anslagsvis 233 flasker champagne for nesten 10 000 GBP beregnet flyt i resepsjonen og talene, andre drikker som vin eller cocktails ikke inkludert.


brudebukett & Blomsterdekorasjoner: 16.000 GBP (rundt 18 665 euro)

Brudebukett av Pippa Midleton kommer fra luksusen av blomsterbutikker "
lavendel Grønn", Den består av peoner, Astilbe og fresia. Blomsterbutikker vil gjøre alt for å forvandle glasspaviljong i en floral paradis.

Bryllup bilder: 3,500 GBP (rundt 4080 euro), Wedding Video: 4,000 GBP (rundt 4666 euro)

Bak linsen er sannsynlig
er Millie Pilkington fra Dorset. Den profesjonelle fotografen var allerede Kates første valg. En video lag pluss drone kunne filme den episke bryllup.

Wedding Cake: 2,600 GBP (rundt 3000 euro)

De luksuriøse konditorer Domino Purchas eller Rosalind Miller fikk trolig fått kontrakten for bryllupet kake.

Bryllupskake Domino Purchas:

Candybar Rosalind Miller fra Berkshire:

Gifteringer: 19 900 GBP (23 213 euro)

De gifteringer er ment å være av Cartier - en diamantring for opptatt Pippa og en giftering laget av platina for James.

I tillegg til den estimerte kostnader Liste: Entertainer, luksus Dixie-Klos, en
levetid gym medlemskap for Pippa, bryllup gaver til gjester, dekorasjon, kirke plikter, antrekk for brudepiker og og og ... og så kommer "Daily mail" Til slutt, til summen av 337,049 britiske pounds.


gjestelisten

Bare 150 mennesker er på den eksklusive gjestelisten av Pippa Middleton & James Matthews. Den viktigste av disse presenterer vi her.

Pippa Middleton familie

Carole & Michael Middleton: er logisk foreldre til Pippa. Hennes far Michael vil føre til alteret Pippa.

James Middelton: Brudens bror kan ikke bringe kjæresten, skuespiller og programleder Donna Air, veldig sannsynlig. Det er der Pippa "Ingen ring, ingen levering"Regel som gjelder for deres skandaløse broren Spencer Matthews.

Gary Goldsmith og hans kone Julie-Ann: Den mangemillionær er onkelen til Pippa. Hans kone Julie-Ann he giftet seg med i 2013. Han har en villa i Ibiza og ble filmet på brus 2009 - selv om han allerede tillatt i bryllupet til Kate & William. Folk kanskje endre det!

Tallulah Goldsmith: Pippa fetter Gary datter fra hans andre ekteskap. Den 14-åringen kan være Pippa er brudepike.

Adam & Rebecca Middleton: Adam er Pippa fetter og en gudfar Prinsesse Charlotte, er hans kone Rebecca en interiørarkitekt.

James Matthews' familie:

David & Jane Matthews: Du har sikkert gjettet det - dette er logisk foreldrene til brudgommen.

Spencer Matthews: den
skandaløs yngre bror av brudgommen er James' beste mann - Spencer kjæreste Vogue Williams tillatt på grunn av "Ingen ring, ingen levering"Regel ikke være der i bryllupet.

Nina & Adam Mackie: Den halvsøster av James og Spencer fra det første ekteskapet hennes far David bringer med ektemannen Adam og fire barn sammen.

adelen

Hertugen og hertuginnen av Cambridge: Pippa søster
Kate kommer med sin mann William. Barna i to, Prince George og prinsesse Charlotte, har faste roller i bryllupet: Charlotte vil bli den yngste brudepike av all tid og Prince George til å bringe ringene - angivelig Kate er litt spent, om de begge vil være perfekt.

Prinz Harry og Meghan Markle: Prinsen gjør sine egne regler - og bryter med kjæresten
Meghan den "Ingen ring, ingen levering"Regel. Vi er ivrige etter å vite når
Harry hans Meghan vil gjøre frieri.

The High Society

Camilla Campion-Awwad: Den lærer i engelsk litteratur er en god venn av Pippa.

Alice St John Webster & Gerald Alvenel: nære venner av Pippa og Kate 

George Percy: Den påståtte eks-kjæreste av Pippa kan også vises i bryllupet - både delte en leilighet tidligere i Edinburgh. Fun Fact: The Percy Familien bor på Alnwick Castle, som fungerte som plassering for Galtvort i Harry Potter-filmene. Det er den nest største bebodde slottet i England og har vært en 700 år med familiens eie.

Sam Waley-Cohen og Annabel: Partiet planlegger og amatør jockey og eier av flere tannleger hadde Pippa og Kate inviterte til sitt eget bryllup. Derfor er det sannsynlig at de også vil være på Pippa bryllup gjest.

Thierry Kelaart & Patrick Heathcoat-Amory: Michael Middleton selv Thierry førte til hennes bryllup i 2012 til alteret, siden hennes far døde allerede 1,992th Hun er en college venn av Pippa fra Edinburgh og en god venn av Middleton familien.

Oppdatert 05/15/2017

For Pippa Middleton bryllup må til 
Du kan nå gjøre to ganger tanker, for bruden-å-være burde ha bedt om to forskjellige kleskoder. Et antrekk som passer til ekteskap i kirken
St Marks Englefield velges i England. I tillegg kan gjester men en andreplass i lomma - som for den påfølgende mottakelse hjemme hos sine foreldre, bør alle flytte.  

Double Antrekk for bryllupsgjester

Bortsett fra de logistiske problemer (Hvis hver gjest til å slepe et plagg bag til bryllupet? Hvor er alle flytte? Og hvor du skal plassere antrekk for Kirken?) Vi lurer på hvorfor Pippa Middleton uttrykker dette ganske uvanlig krav til sine gjester først nå. Hvis mottaket holdt det og endre alt på grunn av en urolig Værmelding for høye hæler og kjole sko i Hunter og Wellingtonboots? Bytt gjestenes klær og kle opp varme strikke gensere og fleecejakker? Eller har Pippa Middleton, hennes karakter så fest planlegger og event manager, tenkte på noe helt spesielt for deres mottak? på May 20, 2017 vi vil finne ut. På denne dagen, er Pippa Middleton hennes forlovede
James Matthews gifte seg.

Nyheter fra 04/12/2017

Pippa Middleton: brudekjole

Gjestene Kate Middleton og hennes mann Prinz William og hans bror Harry er allerede satt. Barna til Kate og William, Charlotte og George, er også inkludert, og vil bli omtalt som en brudepike og tauing kjøretøy. Pippa Middleton brudekjole kan ha kommet fra Giles Deacon. Den britiske designeren har allerede betalt henne et hjemmebesøk. Vi lurer nå: Vil Kate Middleton bli sett på som en brudepike Pippa som det var på Kate? Er dronningen her? Når Meghan Markle, Prince Harry nåværende kjæreste, bli invitert? Og: Hvis bryllupet på TV?  

Dessverre er svarene på disse spørsmålene ikke fastsatt ennå, men vi kan ikke vente 05/20/2017 allerede, og har datoen som er merket med rødt på kalenderen til oss ...

Her kan vi ta en titt på Giles Deacon design:

15 mai 2017, 10:53


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 41