Posts

Et hjerte for blondiner

starter på RTL "The Bachelor 2016", 22 kvinner konkurrere om en mann. For åtte uker. Inntil bare en gjenstår. Vår forfatteren Felix Reek går som tilskuere i kamp - og forteller deg umiddelbart hver uke sitt syn på ting: "Bachelor" Menn utsikt

bachelor nylig 100567242

Ikke før er Leo kom til hans to størrelser for liten skjorte i Mellom-Amerika, han gir melk. Dette er egentlig ikke hyggelig å se på.
©
RTL / Tom Clark

Drøm dato. Som det høres ut. Etter rosa hjerter, dype øyne, champagne sipping, solnedgang, sommerfugler i magen, vel, du vet. Hele programmet opp. Eller henge i et tau i Costa Rica. I tillegg til Bachelor. Og hans bryster svette. Ja, egentlig. Jeg hadde alltid visst at dette må ha med muskler og ulemper. Så, bortsett fra det faktum at en kjører alltid som om du har to toalettpapir ruller under armhulene. Men så snart Leo har kommet i sine to størrelser for liten skjorte i Mellom-Amerika, gir han melk. Dette er egentlig ikke hyggelig å se på. De stygge flekker på stoffet. forstyrrer
Daniela men ikke lenger. Hun er den heldige på tauet. Og når hun ser på Leonard eller kyss, "de vet ikke på hvilket sted det er", Da oppstår det til henne, men en: "I et vakuum." Så hodet.

Det som følger er det obligatorisk middag med levende lys. I bassenget. Så, er tabellen i bassenget. Og den lunkne Leo. Virkelig. Daniela skyte direkte ved synet av tårer i øynene. Bachelor er irritert. han vet denne reaksjonen hos kvinner vanligvis bare når han tar av seg skjorta. Jeg lurer på, men hvis du permanent med føttene mens du spiser i vannet, som deretter som i denne studenten prank, der man holdt en hånd i en bolle i søvne og neste morgen er et lite uhell som skjedde?

Uansett RTL sparer oss svaret. Og nærbilder av skrittområdet av de to. I stedet, Daniela, smektende. The Bachelor: igjen med denne visningen, som ville bringe den europeiske smør fjellet for å smelte. Resultat: Fra og med i esken. deretter: "Jeg er villig til å bruke min fremtid med Leonard." Heldigvis, den neste med resultatet ender av "ungkarer", Eller for å si det med ordene til de to: "Dette går rundt raskt.", "Høyre."

En mild kvalme etterfulgt av en ganske stor Kvalme

Leonie Rosella, derimot, har hele sitt liv på TV foran dem. ved "Millionær?" Hun var allerede i "Tyskland Next Top Model" også. Og nå bare når "Bachelor", Hva er så kraftig for å finne kjærligheten. eller å få tak i 30 sekunder airtime Frauke Ludowig.

For dem og vellystige Leo går den inn i Arizona-ørkenen. For ridning. Nei, ikke hva du tror du gris! På hester. Så for tiden er minst. Og før det vil bli sett lenge i øynene. "I slike øyeblikk,"Har Bachelor "følelsen av at han føler det han føler", Jeg også. Hater, avsky, medlidenhet, Fremdscham. En mild kvalme etterfulgt av en ganske stor kvalme. Men jeg spør ja nei.

Leonie R. er etter turen minst troen på at bachelor ville gjøre noe for dem. Andre menn vier kvinner romaner rettsmidler oppfinnelser som rister verden i sine grunnvoller, Lude Leo stiger til en hest. Alle bare ved dens muligheter.

Fortell meg noe morsomt!

Den rosel renskårede Leonie som nok og drapert som i en søppel roman på et tak høyde i ørkenen. Om henne: Bachelor, som Marlboro reklame. Hans frisyre: perfekt. Hans utseende: Ta av den lille musen bære selv naken! Leo ventet på dette øyeblikket "lidenskapelig kyss", Og så sier Rosella: "Fortell meg noe morsomt!" Damn øks, Leonie, har du lært noe fra Daniela puslespill og pingvinen pute? Ikke rart at det enda Heidi Klum jobbet enten med Günther Jauch! "noe morsomt"? Dette er Bachelor! før "noe morsomt" fortalte RTL sender "hva alvorlig"!

Men hva jeg klager. Den lidderlig Leo er ikke noe bedre. Det han sier på slutten av datoen? "Jeg ønsker å invitere deg til å tilbringe natten sammen med meg." Himmelen som ikke kan bare hviske meg, hva gjør han egentlig? "Noen ganger fint skrangle? Spill gratis Willy? Catch Spitz? Hvem er redd for Dödelina Wolf?" I stedet alltid dette: "Jeg ønsker nå å kysse deg" og "Lyst til å tilbringe natten sammen med meg?" Uansett, er Bachelor vellykket. Kanskje det var bare de mest erotiske dialog denne datoer: "Hva er galt?" "Ingenting er galt." Fordi jeg ville ha trukket meg umiddelbart Schlüpper over hodet.

Säusel, säusel, knutsch, knutsch

eneste restene
Leonie. Som har, men nå gnister fly, plen hjerter, slette Amarula noe fornuftig. I stedet bachelor heter det: "Jeg ønsker å vite (...) hvorfor det er stengt for meg." Leo, akkurat som en gjetning: Kanskje fordi dere alle bohrst din fille i halsen, noe som ikke kan tiltrekke seg joggebukse og tøfler fort nok?

Men hva vet jeg. The Bachelor vet hva kvinner vil ha! Leonie det kommer til Bahamas. Til stranden. svømme med griser. Ja, du leste riktig. Andre svømme med delfiner, bachelor med griser. Noe passer. likevel ferkelige Dato fungerer med Leonie. Hun ønsker: "det ville noen ganger så få ut av henne", Daniela ytterligere hjelp som bestemmes lykkelig. Som hun sa så vakkert i den siste episoden: "Når jeg tenker på Leonard (...), så magen snur seg mot meg."

Gnisten hopper uansett, uansett hvor den kommer ut nå, liksom. Leonie "har aldri sett noe lignende", Enten det taler av svin eller Leo - saken. Resultatet er det samme som konkurrentene: Säusel, säusel, knutsch, knutsch. Trefferversenkt. Minst bachelor ikke kan bli anklaget for å være kresen.

stramme Laaaaangsam

Nøyaktig trenger Leo på slutten av episoden syv men selvfølgelig enda. På natten av roser. Selv om faktisk, er det for det meste om den nakne overkroppen av Bachelors. Og forsøket på å slå rekorden stramme sakte. Veldig treg. Veldig, veldig sakte. Hooooooose. Güüüüüürtel. TTTTTTTT-skjorte. Saaaaaakkkkkoooo. Hach, Leo. Du vill ting, du!

Siden det er nesten uansett hvem han slynget fra showet. Leonie Rosella. Han mener de er for forskjellige. Ikke så annerledes at han ikke hadde pirket, men forskjellige nok til å gjøre det igjen. Leonie Rosella "føles så knullet", Leonard fikk henne "krasse spilt noe", når "Bachelor"? Virkelig, kjære lesere? Hvem ville trodd.

PS: sett showet, selvfølgelig, igjen ved Daniela: "Når en ganske coyly ser inn i øynene, er det som himmel og helvete." Um, nei. Mer som Wolfgang Petry: "Helvete, helvete, helvete",

PPS: sluttspurten, kjære lesere. En annen episode, så er det over. Men ikke fortvil, er deltakerne i showet som følger med. Vel, jeg faktisk aldri ønsket å snakke om det, men nå isses! Being vist Bacheloreusen ... Du bor i min lille hage! Det jeg etablert et hjem for deporterte blondiner. Hvem deler ut, til slutt, må være i stand til å koble til. Angelina, Nadine, Jaqueline, terpentin, som alltid, de alle sier de lever lykkelig alle sine dager. I Amarula og kjeks (tallet, vet du). Tittelen på anlegget? "Et hjerte for blondiner", 

10. mars 07:13


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 42