Posts

Florian David Fitz ‘Privacy

Skuespilleren beskytter sitt private liv, og vil virkelig føle deg som en videreføring av "Legens Diary"

florian david fitz

Kanskje Tysklands søteste Star: Florian David Fitz ©
NÅR

Kjent du var en lege med macho oppførsel i serien "Legens Diary", Mange av våre lesere vil vite når den fjerde sesongen kommer.

Det er ikke planlagt. Serien er ferdig til mitt sinn. Men jeg håper det kommer en film om. Jeg vet at spilles med ideen og at alle parter kan forestille deg. Man må nå finne et godt emne og tid der forfatteren kan Bora Dagtekin skrive. Men han er en travel mann. Men jeg hadde veldig stor ønske det.

En annen ofte stilte spørsmål: "Hvor er du når du forlater?"

Ikke i det hele tatt. Nå er jeg enda mindre enn før, det er nok for meg hvis jeg rumstehe på film parter. Jeg er ikke den Weggeher. Det er for høyt, jeg kan ikke snakke, jeg er overveldet raskt. Jeg kunne ikke si hvilke butikker er bare i München deg.

Matching spørsmålet om Sabine: "Hvorfor tror du ditt privatliv under lås?"

Dette er en beskyttelse. Med økende bevissthet om det området som du har for deg selv blir mindre. men du innser at du trenger denne friheten for ikke å spinne, et liv som er så lik at av alle andre. Dette er veldig bra i Tyskland. Jeg vet ikke hvordan det er for amerikanske stjerner. Jeg tror nesten at dette er uten terapi uutholdelig. Jeg har lært at media respekterer det mer hvis man tar en klar linje, som når du forteller mye fra ham. Til slutt, respekterer de som snakker forferdelig mye mindre. Den andre grunnen er: kino og teater har alltid å gjøre med ønske om seere og projeksjon. Siden det ikke er så nyttig å vite mye om skuespilleren. Jeg har en slik. ikke nødvendigvis leses som alt om Angelina Jolie eller Brad Pitt, vil jeg være glad når jeg kan se dem som nøytral og la meg inn på sine roller. På et tidspunkt når for mye er kjent, er det lagt på figuren.

Du har spilt mye teater foran TVen og film karriere - om dine fans er godt informert. Clare, i mangel. B. vite: "Vil du igjen på scenen?"

Jeg tror toget har forlatt. Jeg lenge hatt drømmen, men jeg har lagt merke til at du kan kjøre på et profesjonelt nivå ikke for mange ting på en gang. Hvis jeg ønsker å lede og spille skriving, er min tid over fylt, fordi jeg ikke kan være en del av et ensemble. Selv for en gjesterolle jeg ikke kunne begå, jeg nettopp avsluttet en meg. Det er ikke tidsmessig, må du også konsolidere en eller annen måte i form av krefter. Men jeg savner det allerede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81