Posts

New innsideinformasjon om Season 2!

"Tretten grunner til at" får en ny sesong - men hvor handlingen er trolig fortsette? I sesong 1 var alt om Hannah, begikk selvmord, og hver av sine 13 venner igjen en kassett der de forklarte hvorfor ikke en del av skylden på hennes selvmord. Men alkohol, fester og seksuell trakassering var et tema - som i tilfellet med Jessica og fotballstjerne Bryce. Etter slutten av sesong 1 vi lurer på: Vil det bli flere kassetter? Hvordan er Jessica? Hva skjer med Bryce? Og hva gjør historien har å gjøre med samfunnet vårt? Svarene på disse spørsmålene nå en tweet fra Netflix. Også: Hvem vil ta på seg nye roller, hva som er involvert hovedsakelig i sesong 2, og hvorfor skytingen måtte stoppes kort tid

netflix-hannah-høy

Hannahs historie er fortalt i sesong to av "Tretten grunner til at" gjenfortalt fra andre perspektiver.
©
Netflix

Oppdatert på 11 oktober 2017

For noen dager siden, fans fikk lov av "Tretten grunner til at" fortsatt ser frem til helt nye innsiden spor for den andre sesongen, nå mindre oppmuntrende nyheter som kommer mot dem. Som den amerikanske siden "frist" rapportert produksjonen av Netflix-serien på 9 oktober 2017 måtte avlyses på kort varsel. Grunnen: Skogbranner i Nord-California, der serien er filmet. i den siste uken alene, var det over 20 skogbranner i regionen, som selv koster 15 mennesker livet.

Filming er planlagt å bli videreført søndag 15 oktober 2017 - Fredag ​​og lørdag var allerede planlagt som fridager. Noen av serien stjerner, inkludert Dylan Minnette aka Clay Jensen og Devin Druid aka Tyler Down kommenterte tragedien på Twitter.

Vi filmen 13 grunner til at i mange av de områdene i NorCal rammet av ødeleggende branner avhandling. Sende kjærlighet og tanker til alle som er involvert.

- 10. Dylan Minnette (@dylanminnette) oktober 2017

Den NorCal / Bay Area har vært mitt hjem i nesten et år mens filming @ 13ReasonsWhy. Mitt hjerte går ut til alle berørt av syntese forferdelige branner.

- DEVINDRUID (@DevinDruid) 10 oktober 2017

Oppdatert 09.10.2017

Endelig er det nye inne spor for den andre serien av "Tretten grunner til at": I et intervju med den kanadiske bladet "fakkel" chatted skuespiller Anne Winters som skal spille cheerleaders sjefen Chloe i Netflix-serien, avslørte innsiden historien og hva som venter seere i de nye episodene. Som streaming tjenesten selv annonsert i juni 2017 twitter (Mer informasjon om dette kan være når du blar nedover), er en av de sentrale temaene i den nye sesongen, "som vi utdanne gutter til menn, og hvordan vi behandler jenter og kvinner i vår kultur",

Hva betyr dette egentlig? Ifølge Anne Winters Season 2 ansatt "Tretten grunner til at" mer intensivt hva og hva som er galt med spørsmålet riktig. "De som har gjort noe galt i showet, kan ikke forstå at det var galt, og de som har blitt konfrontert med en slik situasjon, spør deg selv "Er det galt?"Sier 23-åringen. "Denne sesongen vil håndtere slike gråsoner - det er ikke alt svart / hvitt som i forrige sesong. Så når folk spør 'Var ikke hun har skylden fordi de gjorde det eller det?', Kan de se det fra et annet perspektiv. vi får denne sesongen mye mer svar på hvorfor mennesker gjør visse ting"Den nye cast medlem forklart.

Hva Clay, Jessica, Bryce & Co vil skje og om Hannahs historie vil fortsette å spille en sentral rolle, er fortsatt uklart. Spennende den nye sesongen, men alle!

Oppdatert på 17 august 2017

På 31 mars 2017 feiret "Tretten grunner til at" premiere - og ble en verdensomspennende suksess. Nesten to måneder senere, Netflix deretter annonsert at en andre sesong av den populære serien er allerede under planlegging. Med unntak av en 20-sekunders teaser og noen små hint (for å rulle ned lett), men fortalte streamingtjenesten ikke vet mye om den nye sesongen. Inntil nå! Som den amerikanske magasinet "Variety" rapportert Stand derfor kastet, neste Katherine Langford & Co vil bli omtalt i sesong andre

Syv nye skuespiller vil ta på seg en sentral rolle i Netflix-serien: Anne Winters, Bryce Cass, Alden Chelsea, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O'Hara og Ben Lawson. Den nye cast er fortsatt relativt ukjent, men "Variety" har de første detaljene om de nye tallene.

I galleriet kan du se hvilke roller nykommerne i sesong to av "Tretten grunner til at" vil spille.

Den nye cast er sikkert

Oppdatert 09.06.2017

Hva skjer i sesong 2 av "Tretten grunner til at"? Netflix har nå gitt oss de første ledetråder. Som kan leses på Twitter-konto av Netflix USA, vil det være fem grunnleggende innovasjoner.

1. Vi vil lære av andre perspektiver Hannahs historie.

2. Det vil være en historieforteller, men som ikke vil være Hannah - med selv diskuterte kassetter at de forlot sine omgivelser, for å fortelle sin versjon av historien, er det over. Produsent Tom McCarthy sa i et
Intervju at det kan være så mye som to hovedpersonene.

3. Jessica historie vil fortsette - vi vil følge dem i hvordan de vil komme tilbake etter å ha blitt voldtatt av Bryce i sitt normale liv.

4. sesongen vil dreie seg om "som vi utdanne gutter til menn, og hvordan vi behandler jenter og kvinner i vår kultur - og at vi kan gjøre det bedre både enn vi gjør nå."

5. Bryce, får fotballstjernen skolen, forhåpentligvis, hva han fortjener etter at han Hannah og Jessica voldtatt under påvirkning av alkohol.

Hva vet vi om @ 13ReasonsWhy sesong to - så langt pic.twitter.com/PMUaIe6Zy8

- Netflix USA (@netflix) 9 mai 2017

Ved punkt 4 Netflix bygger bro til dokumentarer som "The Mask du bor i" eller "The Hunting Ground", I førstnevnte er spesielt opptatt av utdanning av gutter til menn. Deri det kommer til det, spesielt i USA en gutt bare en "ekte mann" er om det er vanskelig, aldri gråt, er sportslige suksess og alltid trent. ment "soft" Atferd som tillater følelser og showet er satt lik i denne type utdanning med svikt og unmännlichem atferd.

Se traileren her "The Mask du bor i":

i "Den Hounting Ground" det handler om livet som unge kvinnelige studenter av klassekameratene er seksuelt trakassert på college og. Når du ber offeret college ansatte om hjelp, må de være vitne til hvordan de lukker øynene - fordi gjerningsmennene er viktige idrettsutøvere eller finansieringskilder Høyskoler og dermed nyte immunitet.

Klikk her for tilhengeren "The Hunting Ground":

Oppdatert 05/08/2017

Sesong to av "Tretten grunner til at" er definitivt kommer! Ingen andre enn Selena Gomez, som co-produserte serien nå bekreftet videreføring av den vellykkede serien på Netflix. På hennes Instagram-konto postet hun den 7. mai 2017 første traileren for den andre sesongen, som ser ganske rart. Vi ser videregående skole, den "
Monets" og mange andre kjente steder. Blant hennes innlegg skrev hun: "Hennes historie er ikke over. Sesong 2 av 'Tretten grunner' kommer snart", Tidligere har det vært rykter om en såkalt "Forfatter Room"Videreutvikle serien i manus, høyt "
Hollywood Reporter å være i full gang. Netflix nektet å kommentere det hele. I tråd med suksessen i serien var "Tretten grunner til at" en pris på "MTV Movie og TV Awards" Mai 7, 2017 Los Angeles, Dylan Minnette og Katherine Langford mottiltak sammen med hele kastet.

Her er traileren for Selena Gomez:

New Alert i åpningen studiepoeng

Likevel gjør de advarsler om serien ikke stoppe. Netflix mener at den har ansvaret, og har nå en ny advarsel ble lagt inn i åpningen studiepoeng av den første sesongen. "Alt som starter showet nå bare få en ekstra advarsel om den første episoden ble spilt ut, og vi har også meldinger og notater styrket seg mot de fleste kritiske konsekvenser som kan inneholde urovekkende scene", 

Oppdatert 04/28/2017

"
Tretten grunner til at" begeistret publikum og kritikere, men gir også for kontrovers. Serien om Hannah, begikk selvmord og imøtekom kassetter forlate deres etterlatte, er kontroversielt: Påstanden er serien kan deprimerte mennesker som leker med tanken på selvmord utløser. I New Zealand, unge under 18 år, serien nå ser bare i nærvær av voksne, og da bare etter samråd med foreldre eller foresatte. Dette ble besluttet av New Zealand media regulator som ser en fare, spesielt for unge jenter i serien. i "Tretten grunner til at" selvmord av hovedpersonen Hannah Baker vises dramatisk og media regulator frykter etterlignere - hovedsakelig fordi New Zealand er et av landene med høyest selvmordsraten blant tenåringer. 

Denne serien hotspots det virkelig er:

"Serien tar for seg mange problemer bør snakke om de unge på en sikker måte med foreldre, foresatte eller voksne. Foreldre bør bestemme om deres barn er klar til å se showet, og deretter se med ham. I serien er mange problemer ikke er tilstrekkelig diskutert, og det er veldig viktig at voksne confidants for de unge tilskuerne er der"Sier Jared Mullen av New Zealand media tilsynsorgan i en 
offisielle pressemeldingen.

Netflix Seerne kan se hvor langt egentlig holde seg til det, er ikke sikkert: Netflix har en rating, men her trenger du bare å godta vilkårene og betingelsene som du er 18 år eller eldre for å få PIN-koden. En ytterligere gjennomgang finnes ikke. Foreldre kan selvfølgelig også lage en sikkerhetskopi av alle profiler. Hvordan dette fungerer er
beskrevet her - det hele er relativt trygg.

vi står overfor etter slutten av den første sesongen, disse 13 spørsmålene:

Disse spørsmålene trenger svar!

Nyheter fra 3 april 2017

Selena Gomez er nå også en vellykket produsent serien. På Netflix vi kan siden til 31 mars 2017 "Tretten grunner til at" (Engl. "Tretten grunner til at") Stream. Serien er basert på den selvtitulerte New York Times bestselger av Jay Asher. Filmen stjerner Katherine Langford og Dylan Minnette. På Instagram Selena postet med serien cast og skrev: "Hvert barn vil påvirke sitt eget liv gjennom en fase hvor urealistiske forventninger og press. Videre kan vi absolutt trenger å snakke, og vi må slutte å iscenesette en falsk idé fra hverdagen":

Selena selv vi ikke vil se på showet. Men skinner hun i en helt annen rolle - av en produsent. Hva har temaet i serien å gjøre med sitt eget liv? Men litt mer enn du tror. I en pressekonferanse fra Netflix Selena Gomez sa at hun gikk gjennom en vanskelig tid i starten av produksjonen av serien.  

Vi minner om at i oktober 2016 Selena sa de siste 34 konsertdatoer deres "Revival"Tour, og sjekket tre første måneder Rehab en. Tidligere sangeren hadde annonsert til å lide av den autoimmune sykdommen lupus, som kan utløse panikkanfall, depresjon og angst. "I disse 90 dagene, har jeg lært mange unge mennesker vet at måtte forholde seg til ulike psykiske problemer. I offentligheten, den 'Disney Club' vokse opp og ha konstant rundt voksne rundt meg som fortalte meg hvordan jeg skulle oppføre meg selv var ikke lett"Hun fortalte den britiske GLAMOUR. Vi er glade for at Selena har overlevd denne vanskelige perioden, og vi håper at serien kommer også til oss snart.

Se den offisielle traileren her "Tretten grunner til at":

Serien for sjelen: 
Den GLAMOUR redaksjonell 23 beste serien

28 april 2017, 10:47


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1