Posts

& Quot; Jeg er utrolig ofte usikker quot &;

Den eksklusive intervju med magasinet Vanity Fair: Bill Kaulitz løpet ødelagt stemmebåndene, stoffet berømmelse og sin egen begravelse

Bill Kaulitz

Bill Kaulitz er i et intervju raskende åpen ©
universell

VF Din kollega Robbie Williams har fortalt oss en gang at det finnes to varianter groupies gir i Tyskland: Noen ønsket å ta et bilde med henne digitalt kamera til å kunne presentere deres kjærester bevis under sex. De andre ville be midt under sex: "Robbie dine følelser for meg også ekte?"

B.K. Det forteller meg Tom også. Siden vi er ute og reiser så mye, jeg hadde ingen med meg i sengen. Jeg avskyr det også litt å la noen hver natt i sengen min, vet jeg ikke. På det punktet er jeg ikke. Jeg ville ikke har tillit til å ta en jente for en natt bare. Den eneste private hva du har på farten, er faktisk eget hotellrom. Og siden bare allikevel å la noen sove en natt med - så nei, jeg ville helt skeptisk.

VF Har du noen gang hatt sex?

B.K. Jeg ønsker å holde det min hemmelige.

VF Er det noe rart at du holder noen for homofile deg?

B.K. Ikke i det hele tatt. De fleste har dette klisjé selv tenke: make-up plus gjort hår er lik homofil. Jeg ønsket å sette bare påstanden om at det ikke er slik det er. Alle kan gjøre hva han vil. Man må ha noe å gjøre med den andre.

VF Hva ville du gjøre hvis du var en jente for en dag?

B.K. Ikke gå i alle fall med min bror.

VF heller?

B.K. Å Gud, hva skulle jeg gjøre? Sannsynligvis det samme som nå, fordi jeg var ikke annerledes på den måten.

VF Hva ønsker du å forby jenter?

B.K. Ikke for å være sjalu, fordi sjalusi er veldig viktig. Hvis jeg er forelsket, tror jeg nå hver hogging og la ikke bli kvitt ham. Det ville gjøre meg sint når partneren sier til meg: "Du, Bill, alle skrikende jenter ikke bryr seg. Jeg stoler er du helt."

VF Har du noen gang vært utro?

B.K. Nei. Jeg har aldri jukset. Lojalitet er det viktigste for meg.

VF Hva du har gått dine venninner på sinnet?

B.K. Jeg snakker helt høyt. Hele dagen. Og alltid med hender og føtter. Jeg vil også gjøre noen. Dette har pågått i hver pose.

VF Hvilken er vanskeligere: kjærlig noen andre eller deg selv?

B.K. Seg selv. Det er vanskelig å stå ved alt du er. Det er utrolig mange øyeblikk der jeg er usikker og ville elske å grave et hull i meg: å lure, trekke over taket og under forbli et år. Noen ganger er jeg veldig glad for at vi er og gi en konsert etter hverandre i denne støyen, fordi vi ikke kan virkelig tenke. Man har rett og slett ikke tid til ensomhet.

VF Kan du fortsatt leve uten kjendis sitter?

B.K. Jeg kan ikke bare gå til bakeren, ja. Det gjør da selvfølgelig noen andre. men jeg er fortsatt egnet for daglig bruk fordi problemet jeg må være gal perfeksjonist. Jeg kan ikke være noe ut av hånden. Denne kontrollen mani er allerede sykelig - og det blir stadig verre. Alt må festes ned til minste detalj, fordi jeg må vite nøyaktig hva du kan forvente. Ellers er jeg galne. Tom har denne totale stresset også. Vi betaler en masse folk som vil avlaste oss av noe. Men vi har nettopp opprettet selv, og derfor er det vanskelig for oss når andre folk til å låne en hånd til Tokio Hotel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =