Posts

Hatten av!

Chloë Grace Moretz kan anholde noen, absolutt ikke begrenset intervju tid: The Hollywood Håper trengte bare 20 minutter på å fortelle oss deres (film) verden

chloe-Moretz-455987786

Chloë Grace Moretz, 17, er Hollywoods mest vokst Teenie- og fremtidig superstjerne ©
Getty Images

Først tror du, hadde den unge kvinnen forvekslet døren: I en tenkelig stram kjole entrer hun hotellsuite på de høyeste hælene og blonde Farrah Fawcett-art-manke. En hovedrett som en Bond jente - og ved lunsjtider! Selv utsikten fra vinduet i den berømte Hollywood-logoen ser relativt laber på en gang. Er ikke vi faktisk avtalt med en 17-åring? "Det er utrolig kaldt", Squeals Den besøkende plutselig hysterisk som bare tenåringer kan, forbanner air condition og fotoseanse, som det skylder sin svært enkelt antrekk. "Du forhåpentligvis ikke vil tro jeg er alltid i tisper ser går"Sier Chloë Grace Moretz, mens de nakne ben er knapt varmet med jakken hennes mor. Og da hun smiler skøyeraktig som om hun visste nøyaktig hva forvirring det kan føre med slike rolle endringer. Hvordan dette er slik at selv om man er på vei fra Hollywood barnestjerne til stjerne uten aldersgrense. Dine nåværende filmene kunne ikke gjøre det tydeligere denne utviklingen: Nesten samtidig har hun blitt ramponert prostituert i tøffe actionthrilleren "equalizeren" (. Fra 10,09) og som begeistret ung cellist bestselgeren tilpasning "Hvis jeg bo" å se (nå på kino). Den sistnevnte for den profesjonelle morderen i "Kick-Ass" (2010) eller skrekkfilmer som "Carrie" (2013) er langt større overraskelse.

GLAMOUR: Miss Moretz, du plutselig oppdage din sans for romantikk?

Chloë Grace Moretz: Jeg vet, jeg vet, ellers slår jeg bare dyster ting. Men du vil ikke tro hvor vanskelig det er å finne en slik rolle: en moderne, sterk tenåring som ikke alt for "den ene" gir opp. Selv i gode romanser, z. B. "The Notebook"Kvinnen må først kaste en annen ekteskap før hun får den rette! eller "Twilight"Hva må lide den stakkars jenta til den finner kjærligheten! Kvinnelige karakterene er vanligvis veldig avhengige på kino.

GLAMOUR: Du lage filmer siden din fem. Har du aldri ønsker å presse noen til Disney Channel på denne tiden?

Chloë Grace Moretz: Hvis noe, jeg var i "Bad girl"Skuff stormet som mine harde materialer er alltid en enkel beslutning. Død, tragedie, tårer, ikke noe problem for meg.

GLAMOUR: Kan du forklare dette?

Chloë Grace Moretz: Jeg tror det er fordi jeg står med begge føttene godt plantet på jorden. Jeg har en stor familie, jeg var aldri en trist barn og har alltid hatt en klar tanke. Min mor visste at jeg var mentalt stabil nok med elleve til også å representere Crass. Det er så langt borte fra meg personlig at jeg slår den og kan ausknipsen. Mange voksne kolleger faller tyngre. Hvor finner jeg at stjernene som spiller bare i RomComs, lykkelige tider er litt rart, så mellom oss.

GLAMOUR: Så lykkelige avslutninger er du ikke?

Chloë Grace Moretz: Happiness Jeg finner sauhart å spille. Lykken er en flyktig, ren følelse, akkurat som ekte kjærlighet. Fordi du må virkelig liker partner rotasjon hans, så det gnister på skjermen.

GLAMOUR: Hvordan var det fra "Hvis jeg bo"- kollega Jamie Blackley?

Chloë Grace Moretz: Det var ganske tydelig i det øyeblikk han gikk i casting. På dagen hadde jeg allerede bestemt med seks andre øvde. Så det er ikke alltid morsomt, noen gutter er virkelig skummel. Vi prøvde det med en scene der vi kysser forsiktig for første gang. Bare for å teste kjemien. Men tok meg rett til svett hånd i ansiktet og ønsket å bruke tungen. Æsj! Det er derfor han ikke fikk rollen. Jamie, men var veldig sjarmerende. Og talentfulle.

Det bør nevnes at Chloë Moretz siden "Carrie" får velge sine mannlige co-stjerner. Akkurat som hun polerer i mange år med topp regissører på sine roller - som for slutten av året begynner filmingen av "Den femte bølge" (Kino tidlig 2016). Manuset er basert på en rekke romaner for unge voksne, som har solgt bedre i USA "The Hunger Games", Hvis alt går slik du tenker i Hollywood, vil Moretz har oppnådd status som superstjerne av Jennifer Lawrence med 19.

GLAMOUR: også "Hvis jeg bo" basert på en bestselger med mange fans. Er du forberedt på å bli en av som rev gjennom luften eller rost opp i skyene?

Chloë Grace Moretz: Det er allerede mange mennesker rundt meg, og deretter ser på meg med et svært alvorlig titt og si: "Jeg elsker boka, dessverre, du får det!" Bøker er som babyer for leseren. Men i hemmelighet jeg tenker for meg selv: Hei, jeg er en skuespiller og gjør mitt beste, hva vil du meg?

GLAMOUR: Hvem snakker du når du føler deg overveldet ganger?

Chloë Grace Moretz: Med min familie. Med mine venner - alle gamle venner. Dessverre har det blitt vanskelig å bli kjent med noen nye rolig Hvis konstant følger en paparazzi. Men det er ikke til å endre dette vekt nå avhenger selv på jobben. Jennifer Lawrence er min beste venn i en lignende situasjon, vi noen ganger snakke. Vi (vår første film sammen"Poker Hus"2008, n. D. Red.) Laget da hun var 17. Hun har ikke forandret seg, har blitt mer hardere, men fortsatt en god jente.

Det høres nesten for myk som hun snakker om de syv år eldre kollega. åpenbart i lys av Chloë Moretz er "Panem"super den "chick"Ikke de selv gjennom sitt uvanlige gjenoppta oppfatningen synes å ha skiftet i denne sammenheng. Født datter av en sykepleier og en plastisk kirurg i Georgia, ble det beskyttet av fire eldre brødre før krasje inn Lindsay Lohan landet. Mistanken om at hun hadde en skikkelig barndom aldri, og måtte være tidlig voksen er nær. Men hun vet hvor engstelig intervju rolig.

GLAMOUR: Er du trykket på den ellers alltid alt snakk, egentlig aldri nær?

Chloë Grace Moretz: Selvfølgelig har jeg for eksempel livredd når jeg står for første gang på en teaterscene, som nylig i New York for spill "Biblioteket" - men det vurderer. Som barn drømte jeg i lang tid at mine tenner faller ut, det som er angitt generelt som frykt for å mislykkes. Men andre opplever selv før matematiske eksamener. Normal så.

GLAMOUR: Noe du må ha gått glipp av når du spilte som et barn foran kamera i stedet for venner.

Chloë Grace Moretz: I forberedelsesfasen til "Hvis jeg bo" en cello ble sendt til et annet sted så jeg kunne øve for rollen to ganger daglig til meg i månedsvis. Siden jeg angret allerede at jeg ikke tidligere har lært et instrument - minst piano, som alltid var hjemme hos oss. Det mange ikke forstår: Jeg hadde en normal barndom med venner og skole. Jeg har nettopp tilbrakt hele min tid med skuespill. Instrumentet som jeg praktiserte, var jeg selv om du vil.

GLAMOUR: Du sa en gang at din bror Trevor skyld at du ble skuespiller.

Chloë Grace Moretz: Han har lært yrket på drama skole i New York. Og når jeg viste genuin interesse, han lærte meg hvordan å gråte, for eksempel ved å trykke på en knapp. Han ville at jeg er forberedt til Hollywood, mange barn vil til slutt bare utnyttes der. Og så alt utviklet. Naturligvis. Det var alltid om moro av det, og ble aldri koblet til trykk eller frykt. I dag elsker jeg filmer så mye som jeg ønsker å gjøre alt. Regi, foto, produksjon - dette er mine planer for de neste årene.

I en alder der de ikke engang lov til å legge inn et bar lovlig i Los Angeles, Chloë Moretz forfulgt nå så profesjonelle sine mål som du vil betro henne nøklene til et destilleri lett. Hennes tre PR rådgiver i hotellets suite kunne ta en lur stille under samtalen, så uanstrengt hun kjører showet. Ingen barnestjerne har trolig tatt vokser opp i Hollywood aldri så løst. Hun legger en suverenitet og fryktløshet av dagen, synes fordommer fra all tvil, men også av ungdommelig stormannsgalskap. Hun våger å at (film) verden å erobre, og i horisonten er ingen hindring som kan stå i veien. Absolutt ingen air condition, mot den bitende kulden de fort bringer et par bukser, som intervjuet tiden er ute. Og bare som minner en gang hvor vanvittig kort kjolen faktisk er. Men aldri tankene. Selv sexsymbol er bare ett av mange mulige nye roller, prøve å gjøre henne synlig moro. "Jeg ønsker å gå i midten av veien for å slå, der det blir interessant"Hun sier så forutseende om fremtidige filmprosjekter. Uansett hva det gjelder Chloë Moretz men først bare fremover.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84