Posts

Pretty Little Harry Potter

Vi kjenner ham fra rollen som hvit-blondt Potter fiende Draco Malfoy, det var gjennom kultserien "Pretty Little Liars" kjent som Spencer Hastings: Vel Tom Felton og Troian Bellisario stå som tvillingene Matthew og Olivia Gray sammen foran kamera

fôr

©
Getty bilder (2); collage: Conde Nast

Frykt, Potter?

Bør være til stede i det hele tatt, så Troian Bellisario kan i det minste si noe: "feed" er, tross alt, ikke bare den første filmen som skuespilleren har selv skrevet og produsert, som Olivia Gray spiller samtidig den bedre halvdelen av deres filmtvillingbroren Tom Felton aka Matthew Gray. De to 18-åringen dypt sammenvevd, alltid der for hverandre, selv deler de samme drømmene - et liv uten hverandre bror og søster kan ikke forestille seg. Når Matthew kommer i det siste året av videregående skole i en tragisk bilulykke, til Olivia verste mareritt, og de må lære å klare seg i en verden uten hennes bror møtte.

Bellisario behandlet i "feed" inkludert hennes egen erfaring med anoreksi, for eksempel
"Entertainment Weekly" rapportert - i en film scener kan ses for eksempel i sløv poking på henne mat, skuespiller, i en annen vi se henne benete tilbake i garderoben.

I USA er det film fra den 18 juli 2017 som en video-on-demand og på alle digitale plattformer. Her `s traileren:

1 juni 2017, 11:38


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 93