Posts

& Quot; Jeg elsker uten forbehold & quot;

Carice van Houten i et intervju om livets slagord, nakenhet, Tom og Bob

Carice van Houten

Carice van Houten i intervjuet ©
Getty Images

I Holland er hun en stjerne, som ennå ikke er oppdaget i Tyskland: skuespilleren Carice van Houten (30). I Paul Verhoevens Nazi thriller "Black Book "spiller hun en jødisk sanger som fargestoffer hennes kjønnshår blond og zoom gjør en SS-offiser i det okkuperte Nederland. Hennes beste rolle politisk eksplosivt, provoserende, humoristisk og svært erotisk. Og som passer hennes personlighet, som hun viser seg i vårt intervju.

GLAMOUR: Hva har gitt deg den største overraskelsen av regissør Paul Verhoeven?

Carice van Houten: At han er en stor fan av Jesus.

GLAMOUR: Nå er vi også overrasket.

Carice van Houten: Jeg tror han har lest alt om Jesus, hva er det å lese. Han er veldig interessert i religion. Det er to viktige figurer i hans liv: Jesus Christus - og Adolf Hitler. Den første liker han veldig mye, andre ikke så. Det sentrale temaet i "Black Book "har mye å gjøre for meg med Jesus. Det er som om Verhoeven skal vise oss i denne filmen hvor mye han lengter etter en frelser som i likhet med Jesus, når truffet på det ene kinnet, og den andre holder ut. Det er lengselen etter godhet, for fred.

GLAMOUR: Paul Verhoeven har et rykte for å håndtere ganske steinhard når du fotograferer med sine skuespillere.

Carice van Houten: Jeg kan ikke bekrefte. For meg var han - snarere tvert imot - alltid varm.

GLAMOUR: Det sies at aktørene må slå i timevis med ham, og angivelig ikke få noe å spise, bortsett fra og slik at de ikke kollapser til en skje med frokostblanding. Hvor mange skjeer av korn per dag fikk du?

Carice van Houten: Jeg har mye drukket Red Bull. - Men seriøst: Det var egentlig ikke så ille. Paul er bare en veldig lidenskapelig filmskaper som er fullt ut i saken og det noen ganger glemmer tiden. Men han var aldri nedlatende eller bety for oss skuespillere, men alltid ansporet oss til topp ytelse. Og at han virkelig båret på hendene.

GLAMOUR: Dine to favorittfilmer av Paul Verhoeven er "Turkish Delight "og "Basic Instinct "- veldig seksuelt ladet filmer.

Carice van Houten: Ja, det er sant, men ikke begrenset til: "Turkish Delight "for eksempel, er også veldig romantisk. og "Basic Instinct "Jeg har bare så ofte sett meg fordi jeg har lenge ikke forstå om Catherine Tramell - figuren av Sharon Stone - faktisk begått alle disse drapene. (Ler)

GLAMOUR: Ville du ha likt å spille rollen som Sharon Stone?

Carice van Houten: Absolutt. Men jeg er ikke sikker på om jeg ville passe meg egentlig for en femme fatale. Jeg tror jeg er mer en morsom, humoristisk type.

GLAMOUR: Du har det som ser ut som, ikke noe problem å handle naken foran kameraet.

Carice van Houten: Det er ikke bare lett for meg, men hvis du virkelig må, så går jeg til sak heller avslappet tilnærming. Så kanskje jeg skal være på settet og sette alle parter - inkludert filmfotograf, belysning og Tonmenschen - begge brystene mine før: "God dag, dette er Tom og dette er Bob. Som vi vil, som det står, i hovedsak jobbe i dag. "Da slapper atmosfæren litt på. Og det er en god ting. Fordi med nakenhet ene er selvsagt spesielt spent.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 97