Posts

Njegov ponos in

Na nosu človeka, da priznajo svojo Johannes, velike genitalije so procreative od manjših osebkov: Penis Miti počakaj dobro, čeprav so že dolgo izpostavljeni kot nesmisel. Penis je - zlasti na področju spola - tako fascinantno predmet

penis

Penis dejstva: da je penis-obrat, še vedno ni na našem seznamu
©
Stocksy

Deset dejstev o penisa:

Penis Dejstvo 1: Velikost: Koliko časa je povprečni penis?

Penis nemškega človeka je med
Erektilna v povprečju 14,5 cm dolge. Tako so naši fantje v primerjavi z 25 evropskih držav "Inštitut za Condom Consultancy" Med 10.000 mož preselil, na desetem mestu. "grande nation" Francija si svoje ime in na 15.48 centimetrov na začetek - nato pa na Švedskem in v Estoniji, s 15,36 in 15,17 cm Povprečna Gardemaß. Bottom so Grki z 10.19 cm. Je član manj kot 2,5 cm, tako govorimo o mikro penisa.

Penis Dejstvo 2: Postavljanje: otrdelost penisa Kako hitro?

V čudovitih treh sekundah pločevinke človek (glede na ameriški seksolog Alfred Kinsey
"Spolni Vedenje pri moškem"Alfred Kinsey) erekcijo.

Penis Dejstvo 3: erekcija, ki Drugič: Kako pogosto je penis pri erekciji?

Odvisno od starosti človeka, njegov penis je trd približno enajst krat na dan. V spanju moški spolni organ dobi povprečno pet erekcij.

Penis Dejstvo 4: Ali veste, koliko moči pa penis?

Normalno penis kos nekaj upora. Toda Mo Ka Wang uspelo nepredstavljivo s svojim najboljšim delom: Tao mojster iz Hong Konga napet s svojimi član 120 kilogramov. Ta rezultat je bilo mogoče za njega samo skozi leta usposabljanja in ga pripeljal v letu 1995 naziv rekordno kot človek z največjimi penis na svetu.

Penis Dejstvo 5: Emotion: Kako občutljiv je penis?

Okoli 4.000 živca koncu v moški spolni organ in zagotoviti telo moškega za čutno užitek. Mimogrede: kožico, glavice penisa in kožico majhnem pasu med najpomembnejšimi erogenih conah človeka. človek samo z ženskim protiutež je želja telo dopolnilni: V
Klitoris teči okoli 8000 živčne končiče skupaj.

Penis Dejstvo 6: Znanje v primerjavi Kaj je razlika človeškega penisa od tistih drugih sesalcev?

V primerjavi z kit glavač penisa je, najboljši kos do 2,20 m je najdlje od vseh sesalcev, velikost moškega spolovila zdi precej slabi. Ampak vsaj obstaja (kot so psi, medvedi, mroži, netopirji, glodalci in nižjih opicami) brez podlage kosti v nasprotju z elementom mnogih vrst sesalcev. Več informacij o zdravstvenem stanju moškega spolnega organa tam v knjigi
"Velik zdravja knjiga za moške" Ameriški avtor Sarah Brewer.

Penis Dejstvo 7: Zdravje: Ali lahko zlomi penis?

Ne, dejansko lom ne pride, ker ni kosti, da bi prekinil tukaj. Ki pa je Dieter Bohlen v svojem odnosu s Nadja Abd El Farrag nato naslovnice? V domačem jeziku, je strganje od penisa erektilno tkivo imenuje penisa zlom. To se lahko zgodi le, če pokončna kot. Kot da se je sklonil preveč sunkovit med seksom.

Penis Dejstvo 8: Spol: Koliko kilometrov penis blagoslovi ženska v svojem življenju?

prodrejo koliko kilometrov penis vse življenje v žensko? Ta zakon je sprožila avtor revije "PM" V poznih 90. letih. Tako je v povprečju nekaj spi približno 4450-krat vsak. Dejanje traja šest minut, v oddelku, tako da gre za 450 Sexstunden. Vagina je prodrl približno 1.335.000-krat. Če nekdo pričakuje penis dolžine 15 centimetrov, so ženske razvadil približno 200 kilometrov penisa. (
V tem članku boste izvedeli zanimive dejstev o vagini.)

Penis Dejstvo 9: Smer: Kje je penis?

Polovica vseh penisov je bolt pokonci. Še 25 odstotkov moškega spolovila imajo desno ali levo krivino. Prednost slednjih dveh primerih: Lahko napredovanje v neznano območje in bi se ženske nepričakovane poudarke.

Penis Dejstvo 10: Q & A: Kako zadovoljni so ljudje s svojim penisom?

Skoraj polovica vseh moških so nezadovoljni s svojim najboljšim delom. Po ameriški raziskavi je pokazala 39 odstotkov njihovega penisa je premajhen. Britanska raziskava je pokazala na vprašanje velikosti penisa, da bi celo 45 odstotkov želeli imeti več v hlačah. Večina postane popolnoma neutemeljena skrbi, saj so 85 odstotkov od svojih partnerjev v celoti zadovoljni s spolno delom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 90