Posts

Retur av en serie Stars

Husk å "Melrose Place"? Da vet du sikkert, Thomas Calabro, som kan vinne en eller annen kvinnes hjerte, ikke bare i serien. Nå skuespilleren tilbake til skjermen og har litt tapt noen av hans gode utseende.

Calabro Thomas

Thomas Calabro ©
ddp bilder, Collage: Condé Nast

Oh, hvordan kunne vi glemme ham, Thomas Calabro. I de 90 år planla han som serien skurk Dr. Michael Mancini "Melrose Place" og likevel erobret med sin uforlignelige sjarm og smil våre hjerter. Mer trist vi var da han nesten helt forsvunnet etter bortfallet av kultserien i 1999 i senkingen, og ble bare sporadisk sett på skjermen. Calabro hadde bare et par gjesteopptredener på "Cold case". "CSI: NY" og dessverre altfor kort vei forbi utgave av "Melrose Place", Nå nå 53-åringen stiger på siste nytt i serien virksomheten.  

Sing, le, gråte?  

I sin TV gjengjeld vil ikke holde mye igjen av Thomas Calabro som medlem av overklassen i Beverly Hills. Skuespilleren får en rolle i musikalen populære serien "Glee"Som spiller i den fredelige Ohio. Calabro mimes far! Noah Puckermann (Mark Salling). Hvorvidt dette arbeidet vil være permanent, er fortsatt åpen. Men skaperne av showet har annonsert familieliv Noah "puck" ønsker Puckermann mer i fokus. Dermed øker sjansene for at vi får se på skjermen Calabro igjen i fremtiden oftere.  

Som andre serien stjerner har endret seg de siste 20 årene, vil du se i vårt galleri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 11