Posts

Det er geknutscht

Hot kyss, hot danser og en annen kvinne neste Bachelorette! Vi bruker informasjon fra RTL forhånd og vet allerede hva som skjer i en rad tredje Advarsel, spoilere!

Bachelorette, Jessika Paszka

Alle vil ha den "bachelor~~POS=TRUNC" - men som får Rose of Jessica?
©
RTL

Denne natten av roser har alt! Det vil være dans og smooching - også helle tre av kandidatene Bachelorette Jessica Paszka hennes hjerte ut. Men tilbake til begynnelsen: Jessica velger seks kandidater til en andalusisk flamenco kveld. Feire flørting, og flamenco er
Andre, René,
Michi,
Domenico,
Lukasz og
Sebastian på. Og - i motsetning til den ganske kjedelig andre serien - vil gå i hele Sebastian og Domenico (med en kunn parring dans). Vi kan ikke vente til å sjekke ut dansetrinn av kandidatene det allerede noen.

Etter at det er en spesiell overraskelse, noe som gjør hvert menneskes hjerte senere for John. Han kan varme med Jessica i en Ferrari til én dato. Hvor er de andre konkurrentene svare at den eneste Bachelor ryddig er med ham gass og går deretter opp tett på golfbanen?    

flamenco

©
MG RTL D

Eller gråte de andre kandidatene bachelor ingen tårer? Fordi plutselig dukker opp en annen kvinne! Det har aldri skjedd før ... RTL smuglet en lærer i villaen, som ved en tilfeldighet på seg en stram topp med en stor nakke og må bøye ustanselig ned - rundt plantene til å ta vare på, er klart. "Uten sex livet her er vanskelig!"Da er også lik den konklusjon av kandidatene.

Gaertner-RTL

©
MG RTL D

vent på høy tid å: The Bachelorette sende noen menn i en boot camp for å gjøre sin manndom og deres vilje til å prøve. I taperne sportslige tilbakeslag for frustrasjon og konflikter i mennenes Villa gir. Noen kom ikke engang å trene og tviler på sine sjanser, mens en ser ut til å kjøre forbi alle. Men han kan holde en søt hemmelighet for seg selv eller han risikerer et tillitsbrudd, neste Rose?

Vi vil at "bachelor~~POS=TRUNC"

Men Bachelor Jessica sliter med sine beundrere, fordi tre menn fortelle henne i ansiktet: "Du skremmer meg nå", For selv Bachelorette vil avsløre i neste episode på onsdag, 28 juli 2017 en hemmelighet. Gitt disse mange spennende kampanje vi har nesten ikke annerledes enn tilbake på - og lese torsdag morgen Felix Reeks kolonne! 
Alle episodene av Felix er Reeks "Bachelor"-Rezensionen

27 juni 2017, 18:25


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =