Posts

Den øyevipper eksperiment

Adieu, Mascara! Den permanente øyenvippe forlengelse er å gjøre drømmen om tette og lange øyevipper sant. Her er kunstige vippene permanent limt til den naturlige vippekanten. GLAMOUR redaktør Miriam Müller har testet metoden og avslører hvordan det fungerer, hva du skal ta hensyn til, og hvor lenge varer det hele

Reaching for Mascara - for meg er det viktig. Uten innsatt øyevipper jeg bare føler naken. At min mascara med mine kontaktlinser er ofte i krig (fordi selvfølgelig jeg får heller finne som ikke nødvendigvis er egnet for kontaktlinser): bryr meg ikke. Hvem ønsker å være vakker, må lide. Eller? Kanskje ikke. Permanent øyenvippe forlengelse er det magiske ordet, som jeg lover meg selv en mascara pause der jeg må gjøre uten lange og tykke øyevipper. Men er kunstige øyevipper virkelig noe for meg? Et forsøk er verdt det.

før og etter-510

©
GLAMOUR

Sagt og gjort: Under Berlin Fashion Week tør jeg eksperimentet. Jeg gjør en avtale på skjønnhetssalong og teste øyenvippe forlengelse av LuxusLashes. Tross alt: I løpet av hele behandlingen kan døser på en sofa rett foran, og at også med teppe slik at det er lunt og varmt. Jeg tar på fortøyning og dekker meg.

Øyevipper forlengelse: Erfaringer 

Trinn 1

n04a7965-210

©
GLAMOUR

Nå blir det alvorlig: Patricia Berchthold som eier
Øyevipper studio fungerer som en franchisetaker av LuxusLashes i Furstenfeldbruck, forbereder meg for de første stegene. Først min nedre naturlige øyevipper bli tapet med en stor pute, slik at bare de øvre vippene blir tatt senere stikker engang sikker. Elektrodene må passe perfekt, Patricia Berchthold korrigert litt etter - etter behandlingen tar ca 1,5 timer. Så jeg lukker øynene mine for tiden. Med en spesiell klebebånd min øvre øyelokk er også tett festet, slik at vippene mer synlig. Høres litt ut som den berømte scenen i "Clockwork Orange"Men er nesten ikke merkes.

Trinn 2

n04a7975-210

©
GLAMOUR

Kontaktlinser bør jeg ikke bruke under behandlingen. På mascara har jeg også utelatt øyevippene har fortsatt å være avfettet. "Så limet holder bedre"Sier øyevipper stylist. Fra fire forskjellige former, tre forskjellige styrker og tolv lengder velger hun øyevippene, som passer best for den ferdig utseende, selv om intens, men likevel naturlige. Den kunstige vippene er veien å såkalte silke vippene. Det har ifølge LuxusLashes øyevippene som er behandlet med silkeprotein. De bør være ekstremt lett og fleksibel, og har en spesielt naturlig. Jeg er spent!

Trinn 3

n04a8010-210

©
GLAMOUR

Bruk pinsett Patricia Berchthold hver en øyen angrep, dips den til en spesiell lim og tape dem til nøyaktig tilnærming av mitt eget øye. er fast måte, vekselvis på høyre og venstre øye, og også ute av drift, men spredte seg: "Hullene jeg fyller senere gradvis på med vippene"Sier Patricia Berchtold. Selve inngrepet er nesten smertefri - det stikk mest litt når øyevipper stylist holder min øyen med pinsett for så å bli sittende fast med en annen art pinsett øyevipper nøyaktig.

n04a7982-210

©
GLAMOUR

Tiden flyr av, jeg er helt avslappet - og på et tidspunkt, men ganske nysgjerrig på hvordan jeg vil se ut. Jeg har en følelse nå å ha endeløse og lange øyevipper til øynene. Ikke rart: "Per øye, bruker vi 100 piskeslag"Sier Patricia Berchtold.

resultatet

Endelig har øyeblikket kommet hvor jeg må åpne øynene igjen. Enten som fungerer for lett? Min tidligere erfaring med kunstige øyevipper begrenset nemlig strip vippene som var så tung at min ekstra vekt når Wimpernklimpern var snart irriterende. Hvis det fungerer bedre for de varslede 100 kunstige øyevipper per øye?

endelig-n04a8083-255

©
GLAMOUR

Jeg ivrig åpne mine øyne og føle - ingenting! Den titt i speilet viser: Mine øyevippene er nå skjønt ekstra lang og ekstra stramt, men for sentrifugalvektene. Jeg er spesielt imponert over den milde lengde kurs og feiende øyevipper i ytterkanten av øyet som understreker mine skjeve øyne også. Likevel er resultatet veldig naturlig.

First Care Tips

Til slutt, jeg fortsatt få noen pleie tips fra Patricia underveis slik at jeg har så lenge som mulig nyte mine looong øyevipper: Mascara er tabu, øyenvippe curler også, og til fjerning jeg bør avstå fra oljeholdige produkter fordi de liker vannfast mascara til lim oppløses. "I tillegg må de neste 48 timene være noe vann til de naturlige og kunstige øyevipper, la limet få tørke"Hun råder meg. Selv om jeg ikke vet hvordan du skal få dette gjort i morgen i dusjen, men jeg håndtere ikke nå - første gang jeg har mine nye favoritter i stor utstrekning i speilet beundrer. Tre uker er å holde prakt og deretter sakte vende tilbake med sine egne øyevipper.

Den daglige sjekken

Jeg er fortsatt helt blinket i begynnelsen av mine nye øyevipper, jeg blir vant til den tiden på min nye visjon. Selv om jeg kunne bruke falske øyevipper - når det er helt nødvendig fordi - selv mascara, men jeg ikke trenger. Med disse vippene ville jeg fortsatt stole på meg rett til en # Iwokeuplikethis-selfie jeg knipse bare etter å ha våknet opp uten sminke, fordi takket være mine kunst vippene Jeg jobber selv i halvsøvne allerede helt våken. Øynene mine er mye større - Jeg smigre meg selv i det minste. I tillegg synes mange mennesker overrasket i mine øyne, eller snarere for å se til mine vippene, mens over hodet en tanke boble med ordene "Er de ekte?" ser ut til å dukke opp. Også de første dusj jeg er uten vann kommer til mine vipper. Heldigvis er jeg ikke en fyr som liker å gni øynene - det kan virkelig komme i trøbbel kunst vippene. Likevel, jeg savner det bare gni av ansiktet mitt etter rask vask - av hensyn til mine kunst vippene jeg avstå. Bit uheldig: Med min "øyenvippe utvidelser" Jeg kommer fra innsiden av mine linser når jeg bare ikke bruke kontaktlinser. men alt annet er perfekt dusjer, svømming, jogging - øyevippene gjøre med veloppdragen. Bare på min eyeliner Jeg fornekter, og til alle og enhver øye make-up, fordi jeg ikke ønsker å fjerne det tungvint. Men siden jeg bruker mye sminke sjelden uansett, gjør meg ikke noe imot.

Mens i en uke alt er perfekt ennå, jeg mister i to uker en eller annen måte syntetisk øyevipper mislykkes med min egen. Dette er en naturlig prosess. Selv vippene har en levetid på 60 til 90 dager, etter at de faller ut og en ny øyevipper vokser. I uke tre, har jeg dessverre allerede noen synlige hull - Nå har jeg måtte etterfylle vippene, noe som anbefales hver tredje til fjerde uke. Men siden det er i min handling en one-off eksperiment, jeg må lide. Tilbake sviller måtte være! Som man ville gjennomgå ikke schrabbeln hans øyevipper minst om natten over puten og vanlige ufrivillig hardhetstester. Fire uker senere, har jeg en vill rot på øyelokkene, som lyder som en morse: kort-kort-kort-lang-lang-lang-kort-kort-kort - mine øyevipper ringe SOS og jeg plutselig bli sint fancy min utstøtt mascara for å kompensere for hullene. I uke fem jeg venstre øye bare i midten av mange lange øyevipper, og rett utenfor - pluss noen knyttede Art vipper på kanten at jeg endelig oppgitt over spiker saks til normal lengde snart. Med en spesiell remover får jeg ned restene. Min naturlige vippene plutselig dukke opp til meg utrolig tynn og kort. Dette er åpenbart ikke tilfelle, men i forhold til mine elskede kunst vippene de er dessverre ennå.

konklusjonen

Tro mot mottoet "Kunst er vakker, men mye arbeid" Karl Valentin er min konklusjon "Kunst vippene er vakker, men mye arbeid", De bare ser fantastisk, føles naturlig og ingen mascara i verden ville sannsynligvis klarer å trylle frem så trange, mørke og krøllet øyevipper. Men de ønsker også å bli behandlet med omsorg og gjøre opp spesielt etter en viss tid. Dette er selvfølgelig ikke billig: mellom 200 og 300 euro koster den første behandlingen, avhengig av hvilken vippene du velger. Fyllet er å ha fra ca 90 euro. Mer info på på LuxusLashes.

anbefalinger

Noen velger for permanent falske øyevipper, bør ikke spare på feil sted. Sørg for å sertifiserte studioer med trente snert stylister som jobber med spesiell omsorg og kan trylle et naturlig utseende. Det er også spesielt tilpasset de kunstøyenvippe omsorg produkter, mascara og make-up remover, ikke angripe vipper og lim.

Hvem ønsker å forlenge sine øyevipper permanent, bør være forberedt på å planlegge en avtale hver tredje til fjerde uke for å være fylle vippene. 

fjerne øyenvippe utvidelser 

Hvis du ønsker å skille seg av med sine kunstige vippene tilbake, kan bare vente til de mislykkes med de virkelige øyevipper. Som det kan imidlertid ta en stund, kan du også direkte til Wimpernfee hans tillit, og be dem om å fjerne de gjenværende vippene. For dette en spesiell "Remover gel" anvendes, som sikrer en kort oppholdstid, som løser de kunstige øyevipper av de naturlige øyevipper og kan fjernes. 

Øyenvippe utvidelser i ditt område  

Øyenvippe utvidelser i Berlin 

Øyenvippe Boutique, Brunnenstr. 57, 13355 Berlin 

Øyenvippe utvidelser i Düsseldorf 

Bellevue, Binterimstr. 31, 40223 Dusseldorf

Øyenvippe utvidelser i Frankfurt 

beYouty, Glauburgstr. 39, 60318 Frankfurt am Main 

Øyenvippe utvidelser i Hamburg 

Luxuslashes Lounge, Grindelhof 70, 20146 Hamburg

Øyenvippe utvidelser i Köln  

Beauty i, på tag 10, 51109 Köln 

Øyenvippe utvidelser i München 

Lab München, Indre Wiener Str. 7b, 81677 München 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =