Posts

Våre mascara favoritter

det er riktig mascara for alle behov. Problemet er at det store omfanget gjør beslutningen enklere. Tvert imot, for det meste er fortsatt en noe mer enn etter "prøving og feiling"For å teste prinsippet gjennom hyllene. Vi forkorte din personlige mascara evaluering og vise deg mascaraer, leverer det de lover

Hvilken pensel er best

Det avhenger av dine preferanser. I utgangspunktet tykk pensel bære masse farger og er egnet for lange øyevipper, tynn utvide kort hår, ta med en ekstra buet swing. De nye mascaraer har vanligvis enda en spesiell rekkefølge, som du ser i bildegalleriet.

Når vil mitgetuscht nedenfor

Er også de nederste vippene streket øyet ser enda større. Da bør du, men vær forsiktig med å gni det - og bruke tidligere en gel-lignende i stedet for kremet omsorg for øyet området. Ellers fargen setter seg raskt - den uønskede panda-øyne!

Slik som mascara forblir stabil

Etter åpning er det minst et halvt års holdbarhet. slik at de "fersk" fortsatt, det bør lukkes tett etter bruk, men ellers blir for mye oksygen til blekk og det tørker mye raskere. Hint: aldri børste stripe på emballasjen. Og regelmessige marginer på hetten blekk rester rene - mascara gjennom dette kan ofte være ute av stand til å lukke riktig.

Hvilken farge er tilgjengelig

I utgangspunktet er svart alle typer, enten blond, rød, mørkhåret. Bare med veldig blek hud og lyst hår en nyanse av brunt er (spesielt for blå øyne) vanligvis bedre, mindre "hard" Alternative. Andre fargerike blekk kan intensivere iris farge (for spesielle anledninger) - z. B. fiolett med grønne øyne.

Hvordan komprimert øyevipper

Prikker ligger mellom vippene før mascara hullene med svart væske eyeliner. Eller med en svart eyeliner på den øvre, indre vippekanten tegne en fin linje.

Som gir momentum

Først med en øyenvippe curler bøye ungetuschten hår oppover. Deretter distribuere mascara fra røttene til tuppene. I dette tilfellet, ved å starte fra de ytre øyevippene. Det hele gjentas minst fire ganger!

Innføring av blekk løser opp igjen

Det er faktisk viktig at mascara er nøye fjernet om natten, ellers øyevippene kan brekke. Spesielt milde spesiell øyesminke fjerning er (fet egnet for vannfast mascara). En bomullsdott med lotion suge, plass på lukket lokk, la for et øyeblikk, så tørk av øyevipper tips. Om nødvendig, gjenta flere ganger. Til slutt, med åpne øyne beskjære malingen fortsatt på nedre vippekanten med puten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 65