Posts

Bi-Oil i testen

Er det et mirakel kur for strekkmerker? Vi testet Bi-Oil og snakke med en hudlege om alternative behandlingstilbud

bi-olje-

©
Instagram / nikolsvantnerova_official

Hudpleie olje Bi-oljen er varm diskutiert.Es til utseendet på graviditet og strekkmerker, arr og hud uregelmessigheter betydelig redusere, ja, forsvinner nesten magisk. Selv forskjeller i fargen på huden tone er å kompensere produktet. For oss en god grunn til å teste sin effektivitet og for å avklare med en ekspert, hva behandlingsmetoder er veldig effektive i strekkmerker.

Hvis huden er trukket

Varierende kroppsvekt, for eksempel under graviditet eller et diett, spesielt bindevevet på magen er sterkt understreket. Ikke sjelden de minste sprekker i huden, strekkmerker og arr er et resultat fôr hudfarge og la er mindre stram. Permanent. Fordi når revet huden, ikke ser ut til å virkelig hjelpe. Siden kvinner er naturlig svakere bindevev enn menn, er det viktig å være fullt informert.

I gjennomgang: Bi-Oil

Oppfinnerne av Bi-Oil har anerkjent problemet med kvinner, og utviklet et nytt produkt for behandling, pleie og regenerering av sprukken hud: En rik hud olje som penetrerer dypt, subkutane takket verdifulle oljer og ingredienser som vitamin A, ringblomst ekstrakt, forebyggende smidig og elastisk gjør lavendel, rosmarin og kamille og i betydelig grad demper eksisterende sprekker, strekkmerker og arr, glatte bindevevet og er konstruert for å effektivisere. 

GLAMOUR leser Christiane Bi-Oil test for oss i flere uker og evalueres.

Din første inntrykk: Oljen har en behagelig aroma og subtile av rose essenser og har en silkeaktig tekstur som kan massere godt inn i huden. Dette er hovedsakelig på grunn av den spesielle "Purcellin Oil"Complex, som Bi-Oil kan være enkelt og lite nachfettend og kombinerer hudpleie egenskapene til en rik olje med fordelene av en lett fuktighetskrem.

Søknaden: I praksis at oljen faktisk godt absorbert av huden, men likevel etterlater en lett oljefilm på hudoverflaten vises. En omfattende hud massasje med Bi-Oil skal være grunnen mer om kvelden enn om morgenen rush. Enten vår leser vil anbefale denne oljen? For daglig hudpleie i alle fall, fordi "huden føles godt og oljen lukter veldig hyggelig", 

 Effekten: I forhold til sine strekkmerker på magen Christiane viser effekten av oljen skuffet. Fordi huden var faktisk totalt smidig, men huden selv hadde (til tross for over fire uker ble gjort konsekvent bruk av olje) har knapt endret: strekkmerker var fortsatt godt synlig, de enkelte huden sprekker dukket uendret i alvorlighetsgrad. Maksimalt forskjeller forårsaket av graviditet i hudfarge (spesielt i og rundt sprekker) dukket svakt myknet i sin intensitet. Et resultat som litt overrasket, fordi suksess for overfladisk søkt produkter for hudpleie er - avhengig av saken - selvfølgelig begrenset, krever en konsekvent og over flere uker (eller måneder), fortsatte behandlingen og bør alltid suppleres av dermatologiske anvendelser. 

Etterspørsel: Den råder hudlege

Så det som virkelig hjelper med arr, strekkmerker og graviditet eller tap av hudens elastisitet? vi har
Dr. Elisabeth Schuhmachers, en hudlege fra München, spurte sine ekspertråd og tips for riktig hudpleie:

GLAMOUR: Dr. Shoemaker kan eller kremer forbedre hudens oljer utseendet av strekkmerker i det hele tatt? Hva bør jeg se?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Produkter slik som oljer og kremer kan i hovedsak forebyggende bruk smidighet i huden bedre og så motvirke utviklingen av strekkmerker. For dette formål bør de (om mulig flere ganger om dagen) er godt massert inn i huden for å styrke bindevevet. Egnet er rike oljer med høyt innhold av vitamin E, A og C. I tillegg bør graviditet gående bærer støttestrømper og utgjør en annen lymfedrenering. Generelt, sport og et sunt kosthold anbefales.

GLAMOUR: Hva kan hjelpe hvis huden er allerede sprukket, strekkmerker er allerede synlige. strimler noen gang kan bli fjernet?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Behandling av strekkmerker og arr foregår over lengre tid og krever mye tålmodighet, fordi fremdriften er ikke umiddelbart synlig. Det er viktig å fremme blodsirkulasjonen i vevet og forbedrer elastisiteten. Dette kan oppnås med daglige massasjer. Vel, den bærer som har en massasjebørste eller en Derma valse for hjemmebruk (opptil 0.5 mm dype), som fungerer som en mikro nåling. I tillegg pakker fremme blodsirkulasjonen og rensing av huden med kanel ekstrakt.

 GLAMOUR: Er det dermatologiske programmer som du anbefaler?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Beste hjelpen en vanlig Micro-Needling (opp til 3 mm dype) og meso og PRP autologe blod terapi. Behandling av strekkmerker er ikke lett og krever en konsistent kombinasjon av flere medisinske behandlinger, intensiv pleie og vanlige hjem applikasjoner med spesialprodukter for en lengre periode.

Konklusjon: Forebygging er alt! Det er lurt å massere huden jevnlig med rike fasiliteter, for eksempel en olje- eller en fet krem, til å spille sport, og for å brødfø seg selv konsekvent sunt. Dette styrker bindevev bærekraftig og kan ikke engang utvikle strekkmerker på magen. Spesielt før og under svangerskapet, bør huden bli massert på magen klokt og oljet for å forbedre sin elastisitet og en vakker, jevn hudtone. Dette er egnede produkter for ethvert budsjett:

Strekkmerker: produkter som hjelper


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =