Posts

Våre topp Foundations

Et godt fundament er grunnlaget for en god makeup. Det skaper en perfekt hudfarge av laminerte uregelmessigheter og bringer huden glans. De bør på ingen måte byrden huden og fungere som en maske. Vi testet dette ved stiftelsen sokkelen

Hvordan kan jeg gå inn i stiftelsen gjør på en riktig måte?

For best resultat, skriv stiftelsen i utgangspunktet på baksiden av hånden din før du distribuerer dem i ansiktet. Så kan make-up, bruke målrettet og enklere å dosere, så det ser mer naturlig. For å søke, bruke enten fingertuppene, en svamp eller spesiell foundation børste og deretter jobbe deg enten snudd fra pannen til haken eller. Det er viktig at du skjuler makeup kanter nøye. Hvis du bruker en primer før foundation, kan du oppnå enda bedre resultater.

Hvilke Foundation jeg velge?

I vårt galleri har vi satt sammen våre Foundation favoritter og sett under ulike kriterier. Hvis du raskt vil se på et øyeblikk hvor Stiftelsen dekker som hudtyper det er og hvilken effekt det har. Når du velger riktig nyanse du må være forsiktig. Du bør velge naturlige hudfarge det så treffende som mulig. Hvor: foretrekker en nyanse lysere enn mørk. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =