Posts

Å sminke Smokey Eyes

Du aldri kommer til å gå? Fleiper! Med litt trening hver smokey eye makeup kan. Vi avslører hvilke produkter du trenger for den forlokkende øyesminke og hva triks du kan sette dine øyne røykfylt i bare fem minutter i rampelyset. Pluss: en video tutorial med flere tips for perfekte smokey eyes

Smokey Eyes er ikke bare en tidløs klassiker av sminke ser ut, men også som en suveren disiplin. Endelig er de øyne ikke iscenesatt bare en øyenskygge farge, men med flere nyanser som fusjonerer i beste harmonisk og bør være perfekt matchet. Høres komplisert? men er det ikke. Tvert imot: Hvem har prøvd det noen ganger, trenger ikke mer enn fem til ti minutter for perfekte smokey øyne og kan gjøre opp sitt eget utseende snart. Smokey Eyes kan endelig gjøre opp på forskjellige måter - fra dramatisk på anbud. For den klassiske make-up variant, velger øyenskygge nyanser av grått til svart. De ønsker alltid noe mer fargerikt rundt øynene? Smokey Eyes kan selvsagt gjøre opp med nyanser av alle farger. Du ønsker å starte med en gang? Først forteller vi deg hva skjønnhet produktene du trenger for røykfylt make-up look.

Smokey Eyes: Produktene

Essentials for Smokey Eyes

Smokey Eyes: Bruksanvisning

Produktene er klare og du ønsker å komme i gang med sminke? Med vår trinn-for-trinn-instruksjoner ingenting kan gå galt. Vi skal fortelle deg hvordan du kan lage en smokey øyne ser ut nyanser av beige, medium brun og mørk brun. På din Klar, ferdig, make-up!  

Trinn 1: Riktig forberedelse

Bare en godt vedlikeholdt hud kan se bra ut - uansett hvor mye sminke du bruker. Huden rundt øynene er spesielt sensitive og krever derfor enda mer omsorg. Sett på en øyekrem som fukter og beskytter. Når kremen blir absorbert inn i huden, etterfulgt av en øyenskygge base. Dette sikrer at øyenskygge holder bedre senere og balanserer fargeujevnheter.

Trinn 2: Påfør øyenskygge

Fordel beige øyenskygge på øyelokket først og understreke dette forsiktig fast på lokket av. Da får du tilgang til mørke farger. Først gjelder det mørkere nyanse av øyenskygge farge på øvre øyelokk fra vippekanten til bretten. Lysere farge er det press og går forsiktig inn i mørkere nyanse. Skjule den lyse skyggen litt mot øyenbrynene. 

Trinn 3: eyeliner og mascara 

Til slutt understreker den øvre og nedre vippelinje med en eyeliner i svart eller mørk brun. Alternativt kan du også bruke en flytende eyeliner. Sammenlignet med en eyeliner, kan eyeliner bli blendet, imidlertid, og er like vakker på øyenskygge farger. Øyevippene er innsatt med et svart mascara og optisk. Ferdig!  

Smokey Eyes Tutorial

Du er blikkfang på enhver fest: Smokey Eyes. men de må derfor ikke begynne å røyke. Make-up artist Norman Pohl viser hvordan det egentlig handler om.

Noen flere tips anyone? I vår video avslører makeup artist Norman Pohl, med hva skjønnhet triks og skjønnhetsprodukter hans gjør Smokey Eyes foretrekker. Ha det gøy å se på og etterligne tutorial!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 84 =