Posts

Fra Brondie for Blondie

Takket Olaplex bleking av håret bør ikke være skadelig. Enten det er sant? Vår skjønnhetsredaktør Jessica Simon har testet det, og holder deg oppdatert om Olaplex også holder i det lange løp, hva det lover

230 pre-front-n04a9284

Beauty Editor Jessica Simon før testen

©
GLAMOUR

Håret mitt er karamell til New Germany: Brond. Min eksperimentering innen frisørfaget var i de siste fire årene, la oss si, snarere behersket. Jeg foretrekker det trygt - enten jeg smykket mitt lys brunt hår med subtile blondt høydepunkter eller maksimum dyppet tipsene i blonde fargen.

Nå skal jeg være blond. Helt. Fra røttene til tuppene. Til slutt, jeg ønsket å vite hva mirakelkur Olaplex, all den splitter så virkelig kan gjøre. Og det gjøres best med en radikal endring. Så øynene og gå.

Vår håret er laget av svovelbroer som holder hårfibrene. I farging, bleking, men allerede snakker om hårstyling med varme disse svovelbroer blir angrepet. Resultatet: en ødelagt hår tekstur, tørt og kjedelig hår. agenten
Olaplex sammensatt som de fleste colorations kjemi, er nå å hindre nettopp dette. Fordi det har en patentert ingrediens, som ikke engang er ødelegge svovelbroer. Og med hvert hår, enten det bølgete, krøllete, glatte, fine eller tykk. 

Den Olaplex-behandling har til sammen tre etapper. Olaplex No 1 kommer direkte med fargestoff til håret. Nesten fire timer jeg forblir i samme sittestilling mens hårekspert behandlet Stefan Pauli strand etter strand med en perfekt blanding av Blondie omtrentlig lim og Olaplex. Jeg føler ikke noe. Verken brenning eller en kløe på hodet. Bare tanken på å ville stå opp så snart som mulig, og tid til å nyte sin rumpe en pause. Men hvordan kan du likevel si det samme: Hvem ønsker å være vakker, må lide. Og den lange sitte er egentlig ingenting i forhold til hva jeg har hørt fra venner om brennende smerte under bleking. Pluss for Olaplex.

Deretter fargen skylles. Det følger Olaplex No. 2 opptrer i ti minutter. Som en intensiv maske det føles og lukter også virkelig flott.

Selv i vått hår føler jeg merket endre hårets struktur. Under håret mitt har tidligere fint følt, det er allerede nå allerede klart næring. Etter blåse tørking, jeg er en nybakt blonde - håret mitt føles godt grep og skinner til silkeaktig. Jeg faktisk ikke forvente en slik effekt.

510-etter n04a9560

Beauty Editor Jessica Simon etter Olaplex fargebehandling

©
GLAMOUR

men for ren begeistring jeg må ikke glemme at Olaplex er ikke en farge-free ride. Selv om den kommer med Olaplex mye mildere, men fargen er fortsatt farge og dermed en byrde for håret. "Med Olaplex heller ingen flisete tupper vedvarer. Men du kan hindre den fra å bli flisete tupper"Så Pauli. Så Olaplex er fortsatt ikke et universalmiddel, men en viktig milepæl i skjønnhetsindustrien.

Min oppgave for hjemmet er nå at jeg Olaplex No. 3 forlate en gang i uken for å fungere som en intensiv maske i ti minutter. Bekymringer og beskytter håret mitt. "Og ikke glem den vanlige behandling maske"Sier Pauli. "Olaplex er et supplement, det erstatter ikke omsorg."

En uke med Olaplex

Nevnte og gjort. Olaplex No. 3, men ikke som jeg hadde antatt søkt etter shampoo og balsam, men før det. I stedet for en maske på et stort beløpet skal hasselnøtt spredt sjenerøst på håret agent - fra røttene til tuppene. For det må være at håret bare uvasket og håndkle tørt. Når kam igjennom, la på i minst ti minutter, skylles godt. Og deretter fjerne igjen med sjampo og balsam alle rester av agenten.

Håret mitt føles enda nå fortsatt super næring og etter at jeg tørket håret mitt, det skinner som rett etter hårklipp. Og det er ikke bare min følelse. Også fra kolleger, jeg får komplimenter for min silkeaktig skinnende hår.

Tre uker Olaplex

Faktisk, den silke sunne følelsen varte til begynnelsen av den tredje uken. Så la jeg merke tørre ender. Så jeg tydde til faste Olaplex kur for hjemme. Håret mitt har nesten absorbert omsorgs materialer, etter tørking, håret var vakkert igjen silkeaktig og sunn. 

collage olaplex3-slutt

©
GLAMOUR

Konklusjon

Alt i alt er jeg veldig positiv til Olaplex overrasket. Håret farging har ikke anstrengt meg håret som vanlig, og håret mitt følte forfrisket og lyste vakkert. Men en bør som et supplement til Olaplex No. 3 for hjemmet ikke klare seg uten. Selv om prisen på bare 50 euro er svært høy, er investeringen verdt det i alle fall. Fordi at effekten av sunt og glansfullt hår kan komme enda lenger oppreist. Vi anbefaler behandling spesielt for de som ønsker å endre sin håret sterkt, for eksempel, i stil med #Aquahair fordi håret foran det må være jevnt bleket. 

24 september 2015, 10:42


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =