Posts

Mascara Alternative

Liten innsats, stor effekt: Hvem daglige blekk vil lagre, øyevippene farget lett permanent. Lær alt om øyenvipper

wimpern_faerben

Du ønsker å farge øyevippene? Vi skal fortelle deg hva du trenger å vite om
©
stocksy

Smidig vippene som shimmer fra røttene til tuppene i en strålende, mørk tone, er en absolutt skjønnhet må-ha! Spesielt i sommermånedene, kan flere og flere kvinner dye sine øyevipper, fordi som ønsker å vise seg allerede med Bled mascara fra bassenget - eller (og dette er nesten verre) å svette i løpet av et kontor dagen fargen på øynene dine? Her finner du detaljert informasjon om øyenvippe missfarging - som behandling foregår, hva du skal se etter og hvordan du må planlegge mye tid og penger. 

Full og lange øyevipper 

Frisører, skjønnhetssalonger, skjønnhets barer og makeup studios - flere og flere eksperter har den ettertraktede tjeneste for langvarig vakre øyevipper. Hvorfor farging av øyevipper er en av de mest populære skjønnhetsbehandlinger? Det er enkelt: Før vippekanten ser ganske sparsom, er den enkelte flimmerhårene falmet på tips. Etter øyevippene Pracht vises full, de individuelle hår øyevipper lengre og øyevippene (siden de er farget til tuppen) strålende. Høres bra ut, ikke sant? den samme boken på skjønnhet profesjonell du stoler mest. Som allerede har erfaring og vet nøyaktig hva som er viktig, men det kan også flekke seg sine øyevipper. 

Versjon 1: kan være farget av en profesjonell 

prosedyre:  Siden fargen kan oppnå maksimal effekt bare på usminkede, ikke-fete øyevipper, er øyet området først penslet med en mild makeup remover. For å beskytte den sarte huden to halvmåneformede skreddersydd bomull pads er plassert direkte under øynene og presset til kanten nær de nedre vippene. Slik at putene holder seg bedre en feit krem ​​brukes under øynene før. Denne fukter den sarte huden under øynene samtidig mye fuktighet. 

Øynene skal være stengt fra nå av. Nå fargen krem ​​er sjenerøst påføres med en myk børste eller bomullspinne på øyevippene. Her oppdaget i forskjellige retninger, for å legge alle mulige øyevipper fra roten til tuppen med farge. Hvis du vil, øyet deretter dekket med et ekstra bomullsdott ned - slik at øynene forblir lukket garantier kan også slappe fantastisk i løpet av eksponeringstiden.

Etter 10-15 minutter, blir den øvre og nedre bomullsdott trekkes samtidig fra øyevippene, slik at en stor del av fargen er allerede fjernet. Med en ren bomullsdott igjen tørkes forsiktig og skylles siste malingsrester med rent vann, slik at øynene alltid lukket. 

varighet: eksponeringstiden er 10-15 minutter, tar hele programmet ca 30 minutter

holdbarhet: 4-6 uker

kostnad: fra 10 €

der: I mellomtiden, nesten alle frisører, skjønnhetssalonger, skjønnhets barer og makeup studioer tilbyr øyevipper missfarging. GLAMOUR favoritt:
Cremebar i München tryller vakre øyevipper - og mye mer! 

 Godt å vite: De fleste Lashes tjenester er bestilt i løpet av sommermånedene, er det mest populære skygge for øyevipper farge en strålende skimrende, rik blå svart. Forresten, selv med blonde kvinner! Fordi mørke vipper (og øyenbryn) legge til flere konturer i ansiktet, synes ser mer våken, øynene større. Alternative nyansene er ulike nyanser av brunt, kobber og trendy farger som grå eller blå.

Alternativ 2: Gjør-det-selv

Hvis du allerede har erfaring i øyevipper missfarging og vet nøyaktig hva det tar, kan også flekke hans øyevipper hjemme selv. For dette, bør du ta deg tid og en god kvalitet, spesielt egnet for øyevipper farge (z. B. fra
bruke RefectoCil). beskytte øynene godt, og som beskrevet ovenfor, mot direkte kontakt med den farge og behandle bare ett øye hver. Hvis programmet skal brenne fortsatt i øynene eller på huden, colorations kremen umiddelbart fjerne med bomull pads, skyll øynene med rent vann og en hud-beroligende eye gel brukes. 

kostnad: ca 7 euro

Styling tips: En øyenvippe curler gir en fin swing fargelegges øyevipper, særlig effektive er en oppvarmet modell for. som av
Talika). Endelig fikse med noen uutslettelig volum mascara. Et voila, ferdig er drømmen vippene!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 20