Posts

En selv eksperiment

Vegansk kokk Attila Hildmann har med "Vegan for fit-metode" 35 kilo fjernet. Identisk med tittelen boken forklarer han hvordan dette kan fungere. Bianca Utz, 25, har nå lansert eksperiment på seg selv og levd i 30 dager uten animalske produkter. I tillegg bare lav-karbohydrat og usøtet mat kom til plate. I tillegg har hun jevnlig svette i treningsstudioet. Hva Bianca har opplevd det, klikk her

vegan_for_fit_teaser_hoch

For 30 dager uten animalske produkter - Hva har skjedd med vår redaktør i denne utfordringen, kan du lese her.
©
Getty Images

dag 1-4

De som holder ut i 30 dagers utfordring av Attila Hildmann, der veganer kokk lover mye: en bedre kropp, færre helseproblemer og selv hud vil få Challenger som anser seg disiplinerte til programmet. Siden jeg alltid plager magesmerter og jeg ønsker å gå ned noen kilo i vekt, målt jeg meg selv i begynnelsen av selvtesten, så jeg kan se suksessen på slutten av selvtesten (forhåpentligvis). I en høyde på 164 cm har jeg dimensjoner på 85-75-96.

Etter måling gikk den til en to-timers Vegan Shopping Marathon i ulike dagligvarebutikker. Som ikke vet hvordan oppblåst Amaranth utseende, noe som kan føles litt tapt på hyller av organiske markeder. Senest i kassa skjønte jeg at de fleste av ingrediensene er veldig dyrt. Selv for de mest nødvendige vegan stift Jeg har tilbrakt nesten 90 euro. 

Min første veganfrokost - en tofu eggerøre - var i strid med min forventning svært velsmakende. Og enkle å tilberede på det. Det har harmonisk metning ga meg energi for dagen. Etter det, for ikke å bli undervurdert sportsprogram venter på meg. Så jeg hoppet på treningsstudio på stepper og hadde senere blitt svett på rattet. Vegan for Fit Sport programmet er for meg heldigvis ingen stor endring, fordi jeg er generelt omtrent fem ganger i uken til sporten. Etter utholdenhetstrening og muskeloppbygging hadde jeg fortjent det en belønning. Første gang i mitt liv jeg selv har utarbeidet sjokolade. Selvfølgelig er ingen forhold til den virkelige melkesjokolade, men vegansk versjon gjøres raskt og smaker overraskende ganske bra. 

I tillegg til den faste planen har også anbefalt av Attila Hildmann koffein tilbaketrekking i seg selv. På grunn av mangel på kaffe om morgenen jeg fant det vanskelig å konsentrere seg på jobb og var ikke en spesielt god stemning. Til tross for tilstrekkelig frokost og lunsj følte jeg sliten. Men jeg ønsket å holde ut, fordi i begynnelsen av utfordringen jeg hadde planlagt: "Veldig, eller ikke i det hele tatt" - Så Vegan for Fit uten giftstoffer som koffein. Giftstoffer skal unngås, for ikke å stramme kroppen unødvendig. Når jeg kvelden fikk venner jeg kunne ikke holde tilbake og ga meg en kopp kaffe med steamet soyamelk - forresten, selv i München et problem, fordi det er ikke lett i begynnelsen å finne en kafé som tilbyr soyamelk.

dag 5-7

Frustrasjonen er ennå ikke gått, fordi organisasjonen for ernæring, yrkes- og sportsprogram fortsatt presenterer problemer. I helgen var det en fin og morsom affære, men siden mandag jeg var sliten, stresset, gretten og kunne ikke konsentrere seg. Som kompensasjon for de utmattende siste dagene har jeg tillatt meg selv en deilig vegansk dessert. 

Neste dag hadde jeg heldigvis overvinne min første Vegantief og definitivt føle deg mye bedre enn dagen før. Dette er sannsynligvis fordi at jeg bedre planlegge mine måltider, og nå vet når og hvor mye jeg bør spise for å ha nok energi for dagen. Også i løpet av kvelden gå til gym har jeg endelig nok strøm til min trening. Selv jogge i parken jobbe igjen. Men jeg har også allerede har i "sosial situasjon" spør som ga meg en hodepine på forhånd:

En god venn flytter til en annen by, og har invitert til en avskjedsmiddag. Starten var ved 21-tiden, det er altfor sent å få noe å spise. Mens alle de andre deilige cocktails nippet sa det til meg: ingen alkohol, ingen kaffe, ingen brus. Så der satt jeg med min grønn te, mens den andre er ikke bare deilige drinker, men også god (ost-holdig) Mat er godkjent. (Snakker av ost: .. Jeg savner ost virkelig kan du finne deilig vegansk erstatning for mange matvarer, men pseudo-ost ​​laget av mandel Mus rett og slett ikke tjene opp ekte ost) Endelig avskjedsfest var ikke lett, men heldigvis ikke så ille som forventet. Jeg hadde i utgangspunktet trodde at det ville bry meg mer til å sitte ved siden av det, mens andre kan spise alle appellerer til din følelse. Til syvende og sist, avkall var da relativt lett, men fordi jeg var godt mettet av mine vegansk Carbonara zucchini spaghetti.

Dag 8-9

De to siste dagene av "Vegan For Fit Challenge" var en skikkelig utfordring: En venn feiret hennes høne natt, og siden det var for meg: Hold spise teknisk sølibat. Frukt, nøtter og salat var på menyen. For mye mer variasjon verken tid eller rett plass var tilgjengelig. Vi feiret på Bodensjøen, der hjemmelaget mat hjemme. I slike situasjoner, jeg innser at veganer og også kalorifattig mat er ikke veldig sosialt akseptabelt. Det er utrolig hvor mye roterer i hverdagen ved å spise og drikke. alltid etterligne festbrems i alle disse situasjonene, den "Nei, jeg kan ikke spise" sier er ikke veldig hyggelig. For ikke å nevne den medlidende ser at du blir kastet stund for å se den andre mens du spiser en håndfull nøtter. Det er ikke lett. Likevel, i helgen var vakkert. Og siden vi var på Bodensjøen, kunne jeg svømme mye og var stadig på farten. Heldigvis ble min innsats belønnet etter de første dagene: Huden min er mye bedre, og jeg ikke bruke sminke mer, dessuten har jeg allerede mistet en kilo i vekt. Dette motiverer fortsette å tåle meg.

dag 10-13

I dag føler jeg meg mye bedre, og jeg er mer motivert igjen. Prøver ut og lage mat på vegan oppskrifter er alltid mer moro og består av fitness øvelser og dansesportsprogram Jeg får stadig bedre ved. Spesielt vekttap motivert til å gjøre meg videre. Men en problema meg så rett: Jeg har gal ønske om noe usunt. Enten is eller pizza, pakker jeg nå cravings. Spesielt på middag dietten kommer til hjernen uten animalske produkter vanskelige fordi domstolene ikke ønsker å virkelig lykkes meg lett. Mens det er mye moro nachzukochen oppskriftene Attila Hildmann, men en ekte kulinarisk smak eksplosjon mangler meg så langt dessverre.

dag 14

Mens jeg raskt kunne se forbedringer i huden min i første Challenge uke, en kilo've mistet vekt, jeg hadde følelsen etter halve tiden at alt stagnerer. Det var nedslående. Jeg følte også oppblåst, jeg var plaget av magesmerter og det gjorde det se ut som om jeg bare ikke kan stå vegan maten godt.

dag 15-16

I dag klarte jeg halvparten av utfordringen som må feires. Det er derfor jeg våget for første gang til en vegan kake uten mel og ønsket å overbevise ikke bare meg selv, men også familien min. Kaken så veldig deilig og utarbeidelse gikk overraskende fort og enkelt. Men når det gjelder smak komponent, han venstre mye å være ønsket.

Som en erstatning for vegetabilsk gelatin I brukte agar - med temmelig sterk smak i seg selv. Derfor, på slutten av hele veganer yoghurt masse smakte bare etter det. Denne kaken jeg egentlig ikke kunne overbevise kritikerne av min nye livsstil nå. Jeg ønsker å prøve kaken, men nok en gang. Denne gangen jeg kommer til å endre på oppskriften mye.

dag 17-18

I dag var det på tide, jeg har syndet. Etter at det var veldig varmt i flere uker, og jeg hadde mer og mer lyst på en deilig iskrem, det måtte være enkel: Jeg har en "Ice Coffee Frappe" innvilget. Ifølge reglene for spillet veganer er ikke helt lov, men minst jeg bestilte drink med soyamelk og knust is, er det en sommer drink også i stor grad bare vann. Likevel inneholder kaffen mye sukker. Etter denne lille slip jeg har min sport program trakk mer motivert. I tillegg til treningsstudio har jeg nå en "Tae Bo Cardio Workout" oppdaget for meg selv, det kan ta en treningsøkt veldig hyggelig og demontere alt aggresjon. 

dag 19-20

den "Vegan for Fit"- Programmet minner meg alltid lettere på kjøkkenet jeg kommer til å eksperimentere og nå vet ikke bare hva rettene smake godt, men også hvilke næringsstoffer kroppen mine behov. Likevel må jeg slite mer med kalv og foten kramper, som jeg attributt hovedsakelig til endringen i kostholdet. Til slutt kan jeg ikke helt så forskjellige spise som vanlig. Jeg hadde tid til å nachzukochen oppskrifter fra Attila Hildmanns bok en på en, så jeg vil absolutt bli levert med alle de essensielle næringsstoffer. Imidlertid er livet mitt annerledes: Hvis tid er kort, men da jeg ofte ta bare salat eller frukt med soya yoghurt. I tillegg til anfallene har jeg ofte slitt med svimmelhet og magesmerter. Også i idrett ikke alt går etter planen, spesielt når du kjører og sykling brenne mine muskler raskt. Heldigvis er jeg at oppturer og nedturer i løpet av Challenge allerede er vant til, og jeg håper at det snart vil begynne å føle seg bedre meg.

dag 21-22

Uke tre nå kommer til en slutt, og det gjenstår bare 7 dager - så gjorde jeg veganer forsøket. Leggkramper er passé, en bekjent anbefalte meg en vegansk tannkrem med vitamin B12. I tillegg har jeg tatt magnesium- og jerntabletter og har siden symptomfri. At utfordringen kan være så ille integrere i min hverdag, men jeg får irritert. Jeg ville elske å bare gå igjen med mine venner i en kafé eller restaurant uten meg å gjøre før å tenke på hva jeg spiser eller drikker. I tillegg flere og flere krav, men som jeg fortsatt kan kontrollere meg selv godt plage. Denne helgen har jeg gjort mot meg for trøst med en vegansk pannekake frokost noe godt. 

dag 23-25

For tiden er det egentlig ikke mye å rapportere. Jeg har allerede forberedt meg godt til vegansk livsstil. Bare på den stramme sports program i kombinasjon med tidkrevende kulinariske eksperimenter ved komfyren, kan jeg ikke bli vant til i en uke. 4 

dag 26-29

Vegan sluttspurt slo meg da, men fortsatt veldig lett. Det var veldig gøy for meg å prøve nye oppskrifter og finne opp rettene selv. Og jeg har oppdaget mer og mer smakfulle alternativer som disse at jeg kokte med mine romkamerater squash og gulrot spaghetti. Men som for sportsprogram, jeg måtte overvinne flere ganger mot slutten av utfordringen min svakere. 

dag 30

I dag er den siste dagen i "Vegan for Fit"-Challenge og jeg er virkelig stolt av meg selv at jeg har så konsekvent opprettholdt. Jeg fant det vanskelig, så radikale bryter mitt kosthold og min hverdag. Jo mer jeg er lykkeligere nå som jeg har alt bak meg. I løpet av denne avgiftning, lærer du å vokse utover seg selv. Personlig har jeg aldri tenkt at jeg kan gjennomføre alle kravene i Challenge i 30 dager.

Min konklusjon:

Etter Challenge, mistet jeg 3,5 kg i vekt og kan sette pris på en mye sunnere hud. Selv mine matvaner har forandret seg til det bedre. Jeg pleide å spise mye om natten, gjennom Challenge jeg har blitt vant i morgen for å spise frokost i stor utstrekning. Vegan Frückstücksrezepte Attila Hildmann fylle deg opp og er svært velsmakende. Med andre retter hadde jeg heller mine problemer. Beste eksempel: rødbeter tofu tårn som har smakt min ikke så bra. Agave sirup og vanilje jeg har imidlertid ofte brukt som et søtningsmiddel og ønsker at også opprettholdt. Selv sporty ønsker jeg å fortsette å bo på ballen for å hjelpe meg, og jeg føler meg mer balansert. Jeg har bestemt meg for å gå tre til fire ganger i uken på treningsstudio eller dans.

Dessverre kunne jeg ved Vegan Challenge mine mageproblemer ikke får et grep og ble plaget igjen og igjen av kalv og foten kramper. Grunnen til dette var sannsynligvis en mangel på essensielle næringsstoffer. Dessuten synes jeg det er ekstremt vanskelig å integrere selv eksperiment i hverdagen når man arbeider. For ikke å nevne mangel på sosial komponent. Personlig liker jeg å møte mine venner for kaffe eller et måltid. De 30 dagene av ikke å kunne gjøre var for meg den vanskeligste noensinne.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 71