Posts

gjør Acai Bowl selv

Smoothie nyter høy popularitet blant yoga studenter og fans et sunt kosthold, men siden sommeren 2015, gjør en liten frukt det som å dytte i-drink fra tronen av makt frokost: Acai Berry. , Fyller du opp en deilig supermat som holder seg frisk, en Instagram-Star og i tillegg bidrar med vekttap! Hva er det om effekten av deilig acai Bowl? Hvor kan du få den fargerike snack i Tyskland? Og hvordan gjør du det sunne acai boller hjemme selv? Vi vil fortelle deg i vår acai Spesial

bly historie acai-bolle-n04a3383

Den mest populære maten motiv på Instagram: Acai Bowl
©
Claudia Herold

Å ha Instagram samfunnet ser ut til å bli vedtatt av smoothie og kornblanding (granola var i går!) Fordi i dag strømmer til bilde begavet Hipster acai boller! Ikke rart, siden de ikke bare ser ut som lite mat kunst, men er også sunt. Acai Bowl er klassiker av et bær puree og diverse pålegg. Hun er veganer, har lite karbohydrater (lav carb!) Og full av fiber, vitaminer og supermat. 

oversikt: 

Acai: sunn frokost

Hvor mange kalorier gjør en Acai Bowl? 

Acai Bowl Oppskrifter

Hvordan uttaler du acai riktig? 

Hvor kan man kjøpe acai pulver?


Acai Bowl Topping 


Hvilke restauranter tilbyr Acai Boller? 

Acai: sunn frokost

Grunnlaget for hver Acai Bowl er acai berry. Dette er frukten av Acai som vokser hovedsakelig i Latin-Amerika. Den bær er sagt å ha fettforbrenning egenskaper, men dette er ikke vitenskapelig bevist. Demonstrerte er den høye nivåer av antioksidanter, fanger frie radikaler i kroppen vår som holder oss unge, styrke immunforsvaret og har en positiv innvirkning på våre kolesterolnivået. 

Acai: Kalorier 

Hva om de ernæringsmessige verdier? En Acai Bowl kan være en kalori bombe på grunn av de forskjellige påfyll også. En normal Acai Bowl har 350 til 460 kalorier og kan bli sett på som et fullt måltid. Kaloriene bør ikke fokus for denne sunne makt frokost, men, tross alt, gjør det for en lang periode med syke er full av fiber og er super sunt! Med denne enkle oppskriften kan du lage en Acai Bowl selv.

Resept Acai gjør det selv (2 porsjoner)

 • 2 EL Acai pulver
 • 250 g frosset bær friske bær //  
 • en banan  
 • 400 g soya yoghurt // mandel melk

1-ingrediens n04a3259-510

©
Claudia Herold

Acai bær er så følsomme at de kan skaffe seg fra Brasil bare i pulver, puré eller juice form (V. A. i helsekostbutikker). Man snakker det "ASSSA-i" , ikke "Akkkai" eller "Azzzai", Det finnes flere oppskrifter på puré, i vår Bowl inkluderer en eller to spiseskjeer av acai pulver. Denne blander seg med friske bringebær, jordbær og blåbær - like bra, men du kan bruke en frossen bær mix. For dette, en banan og deretter velge et vegansk protein komponent. Mandel melk maner en noe mykere acai-baserte soya yoghurt en mer kremaktig masse, som i det følgende figur:

2-mix-n04a3288-510

©
Claudia Herold

Som topping velger vi Chia frø, kokosflak, goji bær, banan og bær. det kan gjerne mango og deilig for søt tann
sin sjokolade granola. Da bare fotografere og ned på Instagram ☺ 

handy-bolle-n04a3307-510

©
Claudia Herold

Acai Bowl oppskrift med peanøtter eller mandel smør (1 porsjon) 

 • 1 banan (frossen)
 • 150 g av bær (frosset)
 • 2 ts acai pulver 
 • 1/2 eple
 • 2 ts honning
 • 2 ts mandel eller peanøttsmør
 • 100 ml vann kokosnøtt

Acai Bowl oppskrift med ananas og yoghurt (1 porsjon)

 • 2 små bananer
 • 1 håndfull frosne bær
 • En håndfull ananas
 • 1 teskje acai pulver
 • 1 ts Chia frø
 • 250 g yoghurt
 • Mandel melk for den ønskede konsistens

Acai: Uttale

er riktig stavemåte på portugisisk "Acai", den "ç" en snakker ikke som en "k" (Akai) eller "z" (Azai), men heller som en "ss", Således er det som kalles Acai så "Assa-i" fra, med vekt på "jeg", den "ai"Vi liker å trekke i tysk som Dipthong skilles deltok: "Assa-i" opp.

kjøpe pulver og bær: acai

Acai du ikke kan kjøpe dem som friske bær, som de ødelegge for fort ville ikke overleve (innen 24 timer) og transport over Atlanteren. Acai kan kjøpes som kapsler og tabletter, men er nødvendige for fremstilling av boller pulveret eller acai Mark. Dette oppnås i organiske markeder og helsekost 
s, koster det 15 til 20 euro.

Acai Bowl: pålegg

Spørsmålet om de rette pålegg må besvare alle mann for seg selv. Bærene selv har en ganske jordnær og ikke veldig påtrengende smak, slik at du enkelt kan variere med påfyll av sine valg sunn frokost. Kernig vilje (bake favoritt nøtter og bare -saaten med litt smeltet kokosolje og lønnesirup) med hjemmelaget granola, kokos chips, hamp frø, pollen, nøtter, frø og kakao nibs. For den ekstra utbrudd av friskhet da drüberschnippeln favoritt frukt og legge litt sødme med rosiner eller Medjool datoer. Hvis du føler for en ekstra porsjon Foodporn som pyntet seg Acai Bowl sist men ikke med en skje mutter smør. Yummy!  

Acai Bowl i Berlin, Hamburg, München og Düsseldorf

Hvem Acai Bowl ønsker å nyte i en restaurant, som vi har samlet noen acai arenaer i Tyskland:

Acai Bowl i Berlin

Kaffe, fjellvei 68 District, 10115 Berlin

Acai Bowl i Hamburg

Paledo, Lehmweg, 20251 Hamburg

Acai Bowl i Düsseldorf

Lauras Deli, Carlspl. 1, 40213 Düsseldorf

Acai Bowl i München

Daddy Long Legs, Barer Str. 42, 80799 München


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =