Posts

Lena gjennom vinteren

Egentlig liker Lena Gercke sommeren så mye bedre. Oss har forrådt modellen, triksene de fortsatt i godt humør kommer gjennom den kalde årstiden. Pluss: Din favoritt skjønnhet trend for 2017

Lena Gercke, Fashion Week Berlin

Vi møtte Lena Gercke i Berlin og snakket med henne om skjønnhet triks og tips for vinteren
©
Getty Images

GLAMOUR: Hva liker du best - vinter eller sommer?

Lena Gercke: Egentlig er jeg en sommer barn. Jeg elsker sol og jeg elsker å gå ut bare i en T-skjorte. Du føler deg fri og alt er i bedre humør i løpet av sommeren. Men vinteren har også noe helt spesielt. Det er fint når alt er hvitt og så stille. Spesielt i München den vinteren jeg liker veldig mye fordi det er så fort i fjellet.

GLAMOUR: Har du en feel-good tips for en overskyet vinter?

Lena Gercke: På dager jeg er glad for en gang hjemme foran peisen. Jeg ser en serie, lese en god bok eller plassere en spa dag. Jeg finner det veldig vakkert!

GLAMOUR: Har du unner huden din i vinter en spesiell behandling?

Lena Gercke: Huden min er veldig følsom. Det er derfor jeg må beskytte og vedlikeholde det godt spesielt om vinteren før den tørre, oppvarmede luften og den kalde vinden. Evening Jeg brukte en tykk nattkrem som donerer mye fuktighet, og i morgen en rik dagkrem. Av dette har jeg alltid en liten del av det fordi huden om vinteren tørker ut så raskt. Jeg liker det når huden ser frisk og lys skinner. Det er derfor jeg alltid ha igjen på en hyaluronsyre og fuktighetsgivende maske. Dette er perfekt om vinteren!

GLAMOUR: Og hva skjønnhet produkter dere også om vinteren alltid i vesken din?

Lena Gercke: Jeg har alltid med en leppepomade, fordi leppene mine i air og kald tørr ut så raskt. Jeg er faktisk i vinter hele dagen på smøring. Videre i vesken min er alltid en concealer. Jeg tilhører folk som får et rødt Rudolph nese så snart de forlater huset. Og med litt concealer kan være dekning svært raskt.

GLAMOUR: Er det en makeup utseende som du liker spesielt godt å bære i vinter?

Lena Gercke: I vinter, synes jeg det er fint å noen ganger utelatt Foundation og i stedet er avhengig av rik dagkrem og kompenserer for små ujevnheter med en concealer. Disse litt mascara og en frisk farge på leppene. Det viktigste er ser frisk. Men min all-time favoritt er en highlighter. Jeg bruker Blinkende stokk med Maybelline daglig. Det kan raskt og enkelt distribueres - noe som er spesielt viktig for meg fordi det alltid må være rask i morgen.

Lena Gercke, Fashion Week Berlin

Vi har nesten ikke kjenner! Lena Gercke i Hot Trends Xhibition viser 2017 i Berlin. hennes utseende ble skapt av makeup artist og Instagram stjerne
Marvyn Macnificent

©
Getty Images

GLAMOUR: Hva er din favoritt make-up trend for 2017?

Lena Gercke: Lips konturer! Dette er et stort problem, og du kan se at nå overalt.  

GLAMOUR: Hva hjem rettsmidler du sitter å bli frisk gjennom vinteren?  

Lena Gercke: Ginger te! Jeg har alltid kalde hender og kalde føtter. Og så en te virkelig varmer meg i løpet av sekunder. Deretter et varmt bad ... og supper! Jeg er en stor fan av suppe. Min familie og jeg liker å lage mat kyllingsuppe. Vi deretter kjøpe en stor suppe kylling som må koke i ca to timer i en stor gryte. Tilkobling til komme grønnsaker og krydder til det og klar. Det er det beste du kan gjøre i en slik kald vinter.

GLAMOUR: Fra mat til sporten - hvordan er din fitness rutine i vinter fra?

Lena Gercke: Jeg foretrekker utenfor idrett og liker å gå i gang - for eksempel langs Isar med oss ​​i München. Men jeg hadde nå for å unngå gym fordi det er for glatt i snøen.

GLAMOUR: I den grå og kald vinter, kan du ofte vanskeligere å motivere for sport, dessverre. Noen råd?  

Lena Gercke: Jeg er midt i morgen idrett. Jeg står opp, tok på meg gymtøy og gå ut - uten lang tenke på det. Så jeg er alltid mye mer våken, og selv etter en dusj klar for dagen. Også må jeg sikker på at min gym rutine er aldri kjedelig. Jeg jogge ikke bare, men også få tid yoga eller spille tennis. Idrett bør ikke være lei lett, så du har ikke mer lyst.

GLAMOUR: Ski, pulk eller sofa - hva du bestemmer deg på en klar vinterdag?

Lena Gercke: slede! Dessverre kan jeg ikke så god på ski. Jeg er fortsatt på barnet avgang og barna alltid se på meg som om jeg ikke hadde tatt. Mens de smette ned fra fjellet, jeg står der og tenke på hvordan du kan få neste sving. Jeg har også utrolig høydeskrekk. Men jeg følg med og gjøre mitt beste! Aking Jeg finner stor. I fjor var jeg med min beste venner bursdag i Kitzbühel. Det vi ake. Det var veldig morsomt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 31 =