Posts

Dismissed!

Slabi časi za Taylor Momsen: The "Gossip girl"-Macher je sprejelo igralka zaradi njenega neustreznega vedenja, prisiljen odmor

Anna Sui & quot; Gossip Girl & quot; Zbiranje Debut Na ciljni pop-up trgovine - Notranjost

Taylor Momsen ima "Gossip girl"-Zwangspause Vstavi ©
Getty Images

"Jenny Humphrey"Oboževalci bodo presenetili drgnite oči v prihodnjih mesecih, ko bo nova serija ameriški "Gossip girl" Poglej. Ker Taylor Momsen, ki igra vlogo mladega oblikovalca, je unceremoniously odstranjen iz trenutne sezone. Kot Blog ZDA "celebuzz.com" poroča, da je serija ustvarjalci niso mogli odgovoriti, da je Taylor postavlja njen ugled na progi in zdaj potegnil RIPCORD. Posledica tega je, da "Gossip girl" saj ne bo več treba gledati na zaslonih, kot tudi.

Prizadeti in brez besed

Ključnega pomena, da so ne le Taylor Momsen pomanjkljivo oblečenih rdeči preprogi nastopov, tudi na je film niz je dejal, da so postali bolj in bolj nesocializirana. Navidezno dobil tudi "Modni oblikovalci Heidi Klum"Star in modni guru Tim Gunn čutil, ki je igral njen mentor v epizodi četrte sezone: "Kaj Diva"Se je pritožil, da njegov gost nastop na spletno storitev E! Novice o 17-letnik. "Ona je delovala popolnoma prizadet in ne bi mogla svoje besedilo, kjer so res ni imel veliko za povedati. Mislil sem: "Zakaj smo brat ravno tako pod nadzorom?" Če in ko bo Taylor Momsen spet normalno vrtenja vsakdanje življenje, še ni jasno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 71