Posts

Den snakker Badekugel!

Dette Badekugel begeistret "Harry Potter" fans over hele verden! Vi skal fortelle deg hvorfor

harry potter merchandise

©
TheBeautifulBubble

En bade ball med Galtvort logo erobret Harry Potter scenen. En hvit bade ball med logo. De tror det var noe spesielt? Da har du ennå ikke har forstått genialistisch-brilliant genialt dette Badekugel. Fordi vi er så begeistret for denne Badekugel at vi knapt kan inneholde oss selv! Tross alt, er dette en talende Badekugel .... en .... SNAKKER forstå det? hvis du "Harry Potter" har lest, så går det opp for deg kanskje allerede - hvis ikke, vi virkelig lurer på hvorfor du lese en artikkel om en Harry Potter bad additiv. Du har allerede en Badekugel-overdose? Ikke bekymre deg, vil svimmelhet ligge igjen: Vi vil fortelle deg hva som gjør dette Badekugel til THE Badekugel alle badeballer. 

For disse Badekugel kan gjøre mye mer enn noe annet, er det effektivt de fem-oktav Mariah Carey blant badeballer - ved ganske enkelt misfarget og i vannet! For hver die-hard Harry Potter fan har noen gang spurt: Hvilken Galtvort huset jeg ville inneholde? Blant de modige Gryffindor (rød) til nyttig Hufflepuff (gul), den listige Ravenclaw (blå) eller fordekte Slytherin (grønn)? Siden vi ikke kan kjøpe en Sortering Hat i apotek vår tillit, må vi være fornøyd med andre allokeringsmetoder tar - dette Badekugel for eksempel.

Fordi dette avslører en avslappende bad som huset du hører hjemme! Slik gjør du: ta i badevannet, innrømmer sette Badekugel og vente på avgjørelsen av den magiske Badekugel: Hvis vannet er gul, rød, blå eller grønn? Vi vet selvfølgelig at ville glamour blant Ravenclaw ... eller Gryffindor? Vi trenger denne bade ball, umiddelbart! i denne
Etsy butikk kan forhåndsbestille dem. A Golden-Snitch Bathbomb måte, er det også! mer
Harry Potter skjønnhet funnet her. Børster som ser 
som en Nimbus 2000, vi viser deg også. 
Lyst på en Goblet of Fire? Klikk her for Harry Potter Cafe i Singapore

Antall ord for Badekugel: 15


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 76