Posts

Nič več slabih kupuje ko Zara Spletno nakupovanje

True Shopaholics poznajo svoje velikosti obleko naravno od znotraj navzven - še vedno se je zgodilo tudi največje strokovnjake, od časa do časa, da kupljene del, vendar ne ustreza pravilno, ki je precej drugačna od pričakovanega, ali pa preprosto prevelika ali premajhna, čeprav rednem velikosti je odredil. Tukaj Zara zdaj ponuja rešitev: novo dimenzioniranje orodje spletnih ukrepov trgovine posamično, da oblačila, v katerih velikost najbolj ustreza

Za Zara navijačev, ki so v spletni trgovini visokih nalepk uličnih redno izvajajo na nove velikosti orodje, lahko zelo pomagajo, če ima še kaj velikost za lastno postavo najbolj ustreza. Kako deluje:

 

Zara-510

©
Zara

Če pokličete posebno oblačilo v Zara spletni trgovini, poleg tega, da so na voljo velikosti in modro tipko "Kakšno velikost mi ustreza?" vidna.

 

zara-510-2

©
Zara

Po kliku se odpre novo okno, kjer lahko sedaj vnesete svoje mere (višina in teža). Prav tako je možno opredeliti drsnik, če vam je ljubše, da nosijo slika-objemala ali ohlapno oblačilo. Vsakdo, ki je prepričan, da pravilno velikost ima še vedno možnost, da zagotovi informacije v zvezi z obrisom (ravno ali raje okrogle trebuhu, ozkimi ali širokimi boki, ali - za vrhovi in ​​obleke - Informacije o underbustwidth in skodelice velikosti). Njegova starost lahko določite, po želji - da je v resnici vpliva tudi na porazdelitev svojo težo.

Mislimo: dobra ideja, da bi lahko bil spletno nakupovanje v prihodnosti še lažje!

 2017/05/03, 10:48


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2