Posts

Najbolj intimno razvajanje

Ki včasih ostane v normalnem Sexalltag na stezi, je tantra visoko na dnevnem redu: na popustljivost vagine. Ženske genitalije so v poučevanju indijski kontaktni "Yoni" poklical in jim je posebna masaža namenjena. Več o tem, kako se izteče yoni masažo in kako ti vplivajo na spolnost žensk in tako Kindle novo željo moči

Yoni masaža

Yoni masaža postavlja veliko vero v tantrični maserka pred ©
Getty Images

Kaj je yoni masažo?

V Yoni masaža spolnih organov, ki se masirati od zunaj in znotraj s pravili tantre usposobljen učitelj Tantra.

Kaj se zgodi med Yoni masaža?

Yoni masaža se izvaja v mirnem ozračju z soju sveč in sproščujoče glasbe. V ritual, maserka pokriti svoje telo samo s krpo. Ženska čemer masiramo po drugi strani pa je nag. To je masaža celega telesa, ki se konča z masažo spolne organe dama. Najprej nazaj, nato masirati sprednji del žensk. Razvajajo notranje genitalije za ženske, ki nosi Tantre učitelja lateks rokavice, ki jo namažejo z ogrevano mazivom, da tako nežno prodre v nožnico in tam čaka na G-točkovno stimulacijo. Pogosto počitek svoje roke za trenutek na in v telesu ženske. Poleg tega sramne ustnice, klitorisa in noge zmasiramo s krožnimi in bobnarske gibanja. V tem tantra ritual yoni masažo terapevt komunicira z žensko, da bi našli svoje želje in potrebe po spolnosti. Ker vsako žensko telo, jedeYoni deluje drugače.

Kaj je yoni masažo?

Yoni masaža je pomagati ženskam vedeti, svoje organe, skupaj z njegovo zadovoljstvo kaže bolje in povečati njihovo spolno zadovoljstvo. Ker je to posebna oblika čutno tantrične masaže zahteva posebno zaupanje (konec koncev zagotavlja maserka popolnoma off), in sredstva, da spusti, da se naučijo masovni ženske odpreti in omogočiti stik. V tantri je Yoni masaža šteje, da je zdravljenje za ženske in entkrampfendes ritual. Tukaj je ženski orgazem, čeprav prijeten stranski učinek, ne pa nuja. Kdor misli, da je tisto, kar je masaža Yoni skoraj spolnega užitka in orgazma kot vrhunec ženske želje narobe. Poudarek je na čutno sprostitev.

Kaj je tantričnega masažo, in kjer je na voljo?

Yoni masaža je na voljo v posebnih tantrični masažnih studiev. Traja odvisno od velikosti 30 do 90 minut ali več in stroškov med 100 in 250 evrov. Tisti, ki nimajo poguma, da bi odprla pred neznancem, kot je ta, vendar še vedno želite uživati ​​Yoni masaža, se lahko udeležijo Tantra seminar za pare s svojim partnerjem, v katerem so prikazani na masažne tehnike.

V tem članku vam nudimo več informacij o erotično masažo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 48