Posts

Fantastisk hudfarge med Lancôme Dreamtone

Som mange kvinner, drømmer jeg om en feilfri og strålende hud som ikke trenger sminke. Lancôme har utviklet løsningen alles problemer: Dreamtone. Å være for godt til høyre? Jeg var i stand til å teste mirakel serum

lancome_dreamtone_hoch

©
Lisa Hantke / Katja Brömer

Youcef S. Nabi, president i Lancôme, vet hva kvinner sted verdi: "Ønsket om en vakker hud er dypt forankret i hodet av kvinner - uavhengig av alder, hudfarge og deres opprinnelse. Derfor har Lancôme utviklet en innovativ, enestående omsorg konsept", 

Jeg var i stand til å teste korreksjon serum og overbevise meg selv fra Lancôme Dreamtone. Siden hudfargen på en kombinasjon av de tre naturlige pigmenter hemoglobin, melanin og karotenoider resultater, har Lancôme utviklet tre forskjellige pigment korreksjoner. Det skilles i tre deler: den lys hudfarge, som har en tendens til en blek hudfarge og som virker rødhet, gjennomsnittlig hudfarge, som har en tendens til en grå slør og en mørk tone hud, som har en tendens til å bli mørke tider. Huden min tilsvarer gjennomsnittlig lyd, fordi min hudfarge gusten ofte opptrer etter en lang dag på kontoret, og vil miste all shimmer uten min elskede BB Cream og Blush. Siden corrector med tilpassede formler på hver Pigmentierungsprofil opptrer enkeltvis, bør huden min vises innen 8 uker sunn, frisk og gjennomsiktig. Jeg ble nysgjerrig.

Mitt første inntrykk var positiv: Teksturen av corrector er lett, forfriskende og gir en behagelig hud følelse. Selv har serum høyt silisiuminnhold, men bringe glans pigmenter inneholdt min hudfarge på den første søknaden til shimmer. Selv etter 4 uker huden min er jevn og naturlig vakker, blek hudfarge og gråning, ade. 

Etter de planlagte åtte ukene jeg kan trekke en konklusjon: Dreamtone forbedrer hudfarge i løpet av svært kort tid, bringer hudfarge glans og skaper en behagelig glød. Selv om jeg ikke kan gi opp BB Cream Blush og alltid, huden min har imidlertid bedret seg betraktelig.    

Lancôme Dreamtone, 40 ml til 90 euro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2