Posts

The Anti-Diet blogger

Perfekt iscenesatt bilder? du vil ikke finne på Louisa Dellerts Instagram-konto. I stedet, den 27-åringen er avhengig av autentisitet, egenkjærlighet og Body Positivitet - og det er derfor sine 330.000 følgere så populært

legeme positivitet, panel, instagram, louisa dellert

©
instagram.com/louisadellert

For fire år siden, Louisa Dellert rapportert for første gang på
Instagram på. Tilbake da, før hun var en blogger selv, var hun ute for fitness inspirasjon - og var i stand til å finne. Problemet: hun plutselig tre ganger om dagen Sport og sultet seg ned til 46 kg, som hadde en hjertefeil som krevde kirurgi resultat i sving.

Som denne erfaringen livet av det sympatiske Instagrammerin, som beskriver seg selv som en anti-diett blogger, bare endret måten det avtaler med negative kommentarer i nettverket, og hvordan klarer du å være komfortabel i din egen kropp har forrådt oss Louisa Dellert Intervju , 

Vi møtte dem på veien som en del av panelet "GLAMOUR støtter Body Positivitet på Instagram"Som fant sted i Hamburg 12. 2017th september Louisa Dellert satt ved siden Curve Modell Charlotte Kuhrt, Prosjekt Grenseløse grunnlegger Saskia Frietsch, Sebstliebe aktivist Kathi Lena og vår nestleder sjefsredaktør Julia Werner som deltaker i panelet - som ble moderert av Wana Limar - del.

GLAMOUR støtter Body Positivitet på Instagram

GLAMOUR: Hva var din personlige "Aha Moment"Hvem har ført deg til å endre holdning om din egen kropp?

Louisa Dellert: Da jeg var i ferd med å ha kirurgi, var jeg redd for å dø. Og det var min personlige Aha øyeblikk: Jeg har tenkt på hvordan overfladisk jeg hadde vært opp til det punktet. tidligere jeg ville bare ha en six pack og være slank - men hva bringer meg alt dette i det hele tatt, hvis jeg er her på sykehuset? Ingenting! I det øyeblikket, lovet jeg meg selv, hvis jeg får ut av kirurgi i live, vil jeg endre livet mitt - og slik ble det.

Hvor mye arbeid det har kostet deg i begynnelsen, på Instagram med påståtte "megling" vise?

Etter operasjonen kunne jeg ikke trene en stund fordi brystet mitt måtte vokse sammen igjen bare én gang, så jeg har - heldigvis - også økt igjen. Det første bildet jeg har lagt ut etterpå, har allerede kostet meg litt vinne. Jeg var redd for å publisere et bilde der jeg hadde ingen six-pack og var ikke så slank som før. men tilbakemeldingene fra mine etterfølgere var positive og fra det øyeblikket jeg innså at slike bilder kan hjelpe andre kvinner. Siden da har jeg absolutt ingen for å gi slike elektroniske Innlegg problem.

De bruker ofte hashtag # fürmehrrealitätaufinstagram. Noen mennesker dele på Instagram bilder av sine treningsresultat, andre viser seg som de ser naturlige ut. Hvordan er det etter din mening, være komfortabel i din egen kropp?

Det er miksen. Jeg anbefaler mine etterfølgere alltid: Hvis de følger noen som er en eller annen måte under press fordi de ønsker å se enda så bør de slutte å følge enten personen eller i det minste se etter en motpart. Så noen som kanskje ikke kringkaster den typiske perfekte bildet på utsiden og sitter bare en gang foran speilet og har liten buk tucks. Denne balansen er ekstremt viktig og nødvendig, slik at du har en god forståelse for seg selv og sin kropp.

Hva motiverer deg personlig til sporten og har et par tips om hvordan du kan overvinne din svakere selv?

Mitt råd er alltid å lage et bilde i tankene dine hva du ønsker å oppnå med sporten i det hele tatt - så hvordan så føles figurativt. Hvis du ønsker å motivere deg selv, for eksempel for en joggerunde, bør du bare forestille deg i ditt sinn som det er, veldig fint svett og pesende å kommer hjem, på hvordan å være bare glad og hopper inn i dusjen. Slike bilder motivere en mest til å starte i det hele tatt, for å flytte. Når jeg trener for en maraton, for eksempel, jeg forestille seg selv like før, vil jeg kjøre gjennom målet og alle applaudere og feire.

Du er et forbilde for mange når det gjelder egenkjærlighet og en sunn kropp image. Hvem inspirerer deg personlig i form av Body Positivitet?

Ashley Graham Jeg synes det er flott, hun er virkelig flott. Ellers er min mening noe inspirerende i hver person. Jeg tror det er, for eksempel, stor som Daniela Katzenberger presenterer seg på Instagram. Jada, hun er på kamera i TV en dukke, tar på hennes konto, men noen ganger også for en tur og åpenbarer seg. Jeg finner det svært tiltalende.

Hvordan du avtale med negative kommentarer du? Har du noen ganger selv-tvil eller du kan se den nå helt avslappet?

I mellomtiden flammende kommentarer der det kommer til kroppen min, fra enkle - kom ikke lenger rett med meg. Samtidig mennesker gjør til meg med slike kommentarer, så vel som en tjeneste fordi jeg kan vise min samfunnet og si: Hei, du er ikke alene, det skjedde med meg! Den beste måten å håndtere negative kommentarer ved en innser oppmerksom på at folk som skriver noe slikt, å kjenne en person og ikke merke selv misunnelse ut av kjedsomhet eller.

20 september 2017, 17:19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 39