Posts

Ny på GLAMOUR.DE: skjønnhet Umstyler

Du ønsker å endre, og trenger litt hjelp? I GLAMOUR skjønnhet Umstyler kan du prøve ut forskjellige frisyrer, hårfarger, make-up og tilbehør til sitt eget bilde! Enten det elegante utseendet til Gwyneth Paltrow, Pixie kuttet med Carey Mulligan eller updo Ashley Olsen - her finner du din look!

Umstyler

I GLAMOUR.DE skjønnhet Umstyler du kan teste frisyrer, hårfarger og sminke bare på sitt bilde som tilbehør ©
CondéNet

Endringer i utvendig må noen ganger være: fordi det har gjort med sin venn konklusjon fordi et trekk skyldes en ny by eller bare fordi en frisyre eller hårfarge har falt på en annen kvinne. Men noen beslutning om å endre er forbundet med betydelig risiko: Hva med når som slår direkte etter hårklipp at Pixie Cut av Carey Mulligan ikke passer for din egen ansiktsform? For sent: Den lange hår fortsatt hører bare en gang i fortiden.

For de som er på utkikk etter et nytt utseende, GLAMOUR presenterer nå skjønnheten Umstyler. Her kan du laste opp ditt eget bilde og prøv den til ditt hjerte nye fordi Hollywood Styles - uten forpliktelse: frisyre, hårfarge, sminke og tilbehør som hatter, briller eller kontaktlinser, kan utveksles på vilje til du har funnet din drømme utseende har. Deretter kan du fortsatt gå videre til gjerninger.


Klikk her for skjønnheten Umstyler


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 61