Posts

gledelig sprang

Hun er bobler med vitalitet og optimisme. Miranda Kerr møter skjønnhet redaktør Jessica Simon med en så positiv holdning som smitter direkte ....

hochformat-artikelbild-5997_17_ga_escada_05_092_v1a

Miranda Kerr er fullstappet med positiv energi ©
Escada

Jeg går inn i presidentsuiten på "Vier Jahreszeiten Kempinski" i München. Under min fot fluffy hvitt teppe som går ut på fjærer. Solen strømmer gjennom de store vinduene og forlater lokalene skinne enda mer. Jeg ser på den hvite skinnsofa, fra en strålende Miranda Kerr hopper opp og ber meg om å ta plass. Hun er bobler med vitalitet. Før oss på glassbordet: den nye Escada parfyme 'Joyful', som hun gir ansiktet hennes. Neste: Buketter av hvite roser.

GLAMOUR: Er hvite roser din favoritt blomster?

Miranda Kerr: De er nydelig. Men mest av alt jeg elsker peoner. De er så vakker, veldig feminin og delikat. Og også en del av 'Joyful'. Som jeg Escada spurte om jeg ønsker å være ansiktet til parfymen, det gjorde jeg ikke tenke to ganger.

GLAMOUR: Tittelen på parfymer passer så godt til deg ...

Miranda Kerr: Ja, ikke sant. Jeg prøver å se alt positivt. Jeg er bare takknemlig for min helse, min sønn og hans helse, min familie, venner og jeg har et tak over hodet. At jeg har friskt vann og nok mat. Det er så mange ting i livet som du ikke kan ta for gitt. Når du innser hvor dyrelivet er, kan det være svært forskjellig utseende på ting. Dette takknemlighet bringer glede og som fyller meg.

GLAMOUR: Livet dessverre også bringer dårlige tider med ham.

Miranda Kerr: Hvis vi aldri ble brakt til livets utfordringer, hvordan kan vi sette pris på de gode tider? Å være menneske har både positive og negative erfaringer. men du har valget om hvordan de skal håndtere det. Min første kjæreste døde i en alder av 18, jeg var 16. Det var en veldig vanskelig tid for meg. Inntil jeg forandret min måte å se på denne dramatiske hendelsen. For jeg har innsett at jeg kan være takknemlig for den tiden han har beriket mitt liv, takknemlig for den tiden vi hadde sammen. Og nå har jeg så mye ny lykke. Min sønn Flynn. Hvis han klemmer meg, det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Hvis han holder hånden min, det føles som magi. Jeg elsker ham. Han har vært med meg her i München. Han er for tiden i parken, fordi han elsker å være ute. Han er en ekte outdoorsman.

GLAMOUR: Du sikkert dele mange flotte opplevelser sammen. Hva har ikke gitt deg mest energi?

Miranda Kerr: Faktisk, for å gi et liv. Flynn. Også følelsen av å være gravid var en fantastisk tid for meg. Alt jeg har gjort i denne tiden, og erfaring, har alle mine tanker og gjerninger påvirket den lille skapningen i meg. Og du ønsker å gi ham den beste starten i livet. Når Flynn ble født og han ganske plassert av seg selv for første gang til brystet mitt - det var magisk.

GLAMOUR: Hvor kommer hver morgen til fengende livsglede?

Miranda Kerr: Først av alt, kos jeg med min sønn, jeg kose ham og kysse ham og fortelle ham at jeg elsker ham. Og han sier det samme til meg. Da ber jeg. Takk for den flotte dagen for livets gave, for familien min helse, min sønn. (Hun folder hendene) Velsign denne dagen, alle jeg møter og hjelpe meg, å du være en støtte i verden og å spre Guds kjærlighet.

miranda-510

Hoppe av glede!

©
Instagram

GLAMOUR: Og hvis du får opp igjen på feil side? Ha et universalmiddel mot dårlig humør?

Miranda Kerr: Jeg kaller det "Jumping for Joy", Man hopper og grensene og tenker på alt som vi er takknemlige. har gått til dårlig humør. I tillegg Hvem er irritert når han hopper?

Fjellene eller havet? Høy hæler eller flip flops? I vår enten-eller intervju Miranda Kerr avslører mye mer om deg selv.

Fjellene eller havet? Høy hæler eller flip flops? For hva Miranda Kerr trolig bestemme?

'Joyful' av Escada er tilgjengelig på utvalgte skjønnhet butikker fra nå, 75 ml EdP 91 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 79