Posts

Somle å gå

Enten regn eller skinne, på dag eller natt - med loppemarked apps surfer og salg mulig døgnet rundt. Vi tilbyr fire apps som du kan bli kvitt eller finne gamle, vakre, praktisk og uvanlig

flohmarktapps_teaser_quer

©
Getty Images / PR / Collage: Condé Nast

Stuffle

Kommer snart: For så mye "Stuff" må de "Lørle" ønsker å tilby Stuffle er riktig plattform. Folk fra umiddelbar eller større område tilbyr rimelige og ekstraordinære ting, og inviterer så å bla gjennom den digitale garasjesalg. Programmet er tilgjengelig for både iPhone og Android gratis. Ekstra avgifter er ikke påløper.

start & Bla gjennom: 

Etter en stund blir du logget inn Stuffle, enten via Facebook-konto eller e-postadresse. Behovet for opplysningene er rimelig og kan bli sett gjennomsiktig. Annonsen er nettopp opprettet raskt knipse bilde, legge til tittel og kort beskrivelse (Tweetlänge) og sette prisen. Søket er spesielt via radius søk etter annonser i regionen. 

Fra deg til meg: Interessen kan manifestere seg gjennom private meldinger innenfor app og også forhandle tillegg til kjøpesummen eller foreslå en utveksling. Meningen bak området søk er ikke bare den slags rabatt. Programmet er basert på prinsippet om overføring eller pickup, som en ekte loppemarked. Derfor, jo nærmere jo bedre. Betaling sikkert gjøres via PayPal.

Flotte funksjoner: Av Facebook, og du har mulighet til å dele sine egne oppføringer med venner og enda raskere å finne en kjøper. Hvis avstanden til pickup, men bør også være for stor, du bare beordret til å sende via DHL i app.

Konklusjon: Bak Stuffle den sympatiske begrepet privat loppemarked satt på smarttelefonen. Apptillatelsene og håndtering av brukerdata er så langt kjent riktig. Det er å være bare klar over at antall avtaler, selvfølgelig, avhenger av plasseringen. På landsbygda, tettheten av interessante oppføringer er derfor lavere. Takket være minimalistisk design, ser app klar og ryddig. På grunn av den selvforklarende representasjon av operasjon er detektert raskt intuitiv.

shpock

Kommer snart: Hvis du har Shpock, har en loppemarkedet klokken i lommen rundt, fordi navnet er avledet fra det konseptet "Oppbevares i lommen" dukket opp. I tillegg Stuffle er Shpock et loppemarked app for alle de fantastiske tingene du ønsker å bli kvitt. Programmet er tilgjengelig for iPhone og Android gratis. Premium-funksjoner er avgiftsbelagt.

start & Bla gjennom: Igjen, en registrering gjort raskt, men noe mer omfattende enn Stuffle fordi tilkoblingen til Facebook er ikke nok. Denne ekstra beskyttelse er (kjøp) fordel forholdet mellom kjøpere og selgere. Ifølge selskapet Shpock er svært forsiktig med personvernet og data for sine brukere, og krever bare helt nødvendig tillatelser en. Sitatet er så enkelt som Stuffle, i tillegg til tekst, beskrivelse og kategori kan være tilsvarende bilde enten valgt fra bildene på telefonen eller skutt direkte fra programmet. Listen over de enkelte søkeresultatene er også sortert etter plassering og Avstand laget spesielt tiltalende på dette loppemarkedet app.

Fra deg til meg: Hvis du er interessert eller har spørsmål, kan du kontakte dem direkte og privat til festen, og selv prute hvis prisen er for høy. Men det er ingen byrå avgifter.

Flotte funksjoner: Når det gjelder loppemarked man ser først, fordi du blar gjennom utgangspunktet helt uten tekst kun gjennom bildene. Jakten agenten bidrar til å holde gjenstander i sikte, som man søker felles. Han sendte meldinger når en artikkel vises som faller inn i jaktterrenget. Det er også et privat område tilgjengelig, hvor du administrere profilen hans, se listen og egne tilbud kan huske.

Konklusjon: Den klare, ryddig design er lettere å se og derfor finne de ønskede skattene. Dette loppemarked app er veldig overbevisende og har en stor, "Flohmarkt sant" Smorgasbord av skatter. Bruken er enkel og komfortabel, optikken litt kjøligere enn på Stuffle, ellers enkelt og klart.

KJOLER GYRO-APP

Kommer snart: Her gamle klær og tilbehør gjør sine runder før de har en ny kjæreste funnet. På den andre hånden klær gyro plattform finner du alt du kan ønske deg mote hjerte: klær, sko, smykker og andre mote tilbehør. Også menn og barns mote, det er å bli funnet. Ting som tilbys kan ikke bare kjøpe, og handel eller gi bort er mulig. Opprinnelig fantes bare som sentrifugal klær hjem, men nå som en gratis smarttelefon-app for iPhone og Android.

start & Bla gjennom:

 Registrering med klær rundkjøring via Facebook eller uavhengig av de vanlige data. Oppslaget går like raskt som i de foregående apps, men med litt mer detaljert informasjon. I tillegg til prisen er detaljer som størrelse, farge og tilstand kan legges til. Disse kategoriene tillate en mer målrettet søk, for eksempel for et rødt skjørt i størrelse 38. Ved å sveipe å komme fra ett tilbud til den neste. Mens du er ute forstyrre noen av de andre app funksjoner, fordi de skjuler i sidepanelet. Hvis det er nødvendig, du bare finne ut av det.

Fra deg til meg: Betalingsmåten (bankoverføring, PayPal ...) og levering (normal eller forsikret pakke, rekommandert post ...) er ikke regulert her fikse. Dette betyr at kjøper og selger må være enig. Kostnaden for å sende naturlig av kjøperen, men flere kostnader ikke påløper.

Flotte funksjoner: Visste du oppdager noe vakkert, selvfølgelig kan du direkte tilby, men også foreslå en privat tilbud om å bytte. du fortsatt ønsker et øyeblikk å tenke på det, kan du lagre oppføringen i en favorittliste og så huske på. Tildeling av smilefjes, kan brukerne være gjensidig givende for gode transaksjoner. Denne anmeldelsen gir brukerne slår informasjon om hvordan pålitelig selger. I klær gyro forum for utveksling av en større gruppe er uavhengig av "salg foredrag"I stedet.

Konklusjon: I det hele tatt, dette er også en tiltalende app som liker god og hensikten med plass skapelse optimalt møttes i garderoben. Bare noen ganger lange lastetider påvirker riktig Bla gjennom. Programmet er logisk og tiltalende. Takket være en enkel design, artikkelen og profilsider ser klart og strukturert. 

EBAY rubrikk APP

Kommer snart: Med eBays rubrikkannonser app auksjon på kommer inn i smarttelefonen. Enten brukte biler, gamle møbler, billetter, kjæledyr eller leker, her kan du bokstavelig talt annonsere noe å kjøpe, bytte eller gave å gi. en stor samling av lokale rubrikkannonser med over 280 kategorier, gir måte. Applikasjonen er gratis for iPhone og Android. I motsetning til på Ebay er ingen byrå avgifter.

start & Bla gjennom: Registrering er ikke nødvendigvis pålagt å publisere sine egne tilbud. For å opprette en skjerm krever bare noen få enkle trinn. oppføringene er vist ved plassering inngang eller GPS, som er innenfor den ønskede radius. Her kan du velge ikke bare en by, men også et distrikt, for eksempel i München Maxvorstadt. vil du dessverre bare informert direkte via e-post eller på nettstedet på fremdriften av annonsene som vises eller gjort bud. Push-meldinger ikke eksisterer.

Flotte funksjoner: Spesielt nyttig for besøkende og handleliste som du enkelt kan spore populariteten av sine egne oppføringer og favoritt show. 

Fra deg til meg: Når du finner noe du liker, kontaktet deg via e-post eller telefon eier direkte og betalt med bankoverføring.

Konklusjon: Ebay er sannsynligvis den mest kjente online bytte for alt du ønsker å bli kvitt, og har derfor et stort spekter. Dessverre, for noen reklame eller leverandør vekke har en faglig bakgrunn vises. Personopplysninger er relativt åpent delt (telefonnummer og e-postadresse synlig for alle). Vil også være nyttige push-varslinger. I tillegg apptillatelsene forespørsler, som ikke er absolutt nødvendig for å fungere. Likevel er app veldig nyttig å bli kvitt ting som ikke hører til loppemarkedet er fortsatt i brukthandel. Håndteringen av programmet er enkel og selvforklarende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 63 =