Posts

Ljubezen na daljavo

Ali ste eden izmed 54 odstotkov Nemcev, ki so že odnos na dolge razdalje - ali bo samo ena? In bi si mislil, da je vaš partner verjetno utrpela več od tega odnosa modela od sebe? Glamour je šel odnos pojav daljavo na terenu in je ustvaril skupaj z deals.com raziskavo: Rezultati so presenetljivo

499507497

Mobilni telefon je najbolj priljubljeno sredstvo za komunikacijo na dolge razdalje odnose
©
Getty Images

Odvisno na kateri strani gledate na to, da smo postali veliko bolj pripravljena na kompromis - ali ne. Ženske in moški želijo dati niti ljubezni niti v karieri in s tem živeti s partnerjem, s katerim se je vanj zaljubila na počitnicah, med študijem ali spletno mesto, na internetu, v dolge razdalje odnos. Vendar pa je tretjina moških anketiranih in 40 odstotkov žensk, upam, da je to ljubezen na daljavo le začasna rešitev. Ampak vseeno: "Ko gre za ljubezen, ne razdalja ni važno," pravijo vsak 34 odstotkov moških in 31 odstotkov žensk vprašanih.

ločen od povprečno 650 kilometrov

Za ljubezen ni razdalja je predaleč: 78 odstotkov vprašanih, da je razmerje na dolge razdalje v Nemčiji, 14 odstotkov znotraj meja Evrope (Nemčija izključeni) in 8-odstotno vozi tudi izven meja Evrope za partnerja. V povprečju je vsak par potuje približno 650 kilometrov v eno smer za ogled njenega partnerja. Da to ni poceni, je vprašljiva. Ali poraba na bencin, za letalskih ali železniških vozovnic ali mobilni telefonski račun za: The mesečnih dodatnih stroškov, ki jih odnos dolge razdalje, so v povprečju 220 evrov. To je letno stopnjo okoli 2600 evrov.

Vsakdanje življenje se bo odvijal na mobilniku

Sporočilo je bilo vse in v partnerstvu, ki je še bolj res, če je partner živi v drugem mestu. Po rezultatih ankete, 96 odstotkov klicev za pare raje mobilnih telefonov s svojim partnerjem, da povedo, ali nizkih točk vrhuncev svojega dneva. 85 odstotkov raje pogovarjajo drug z drugim na stacionarnega telefona ali pošiljanje besedilnih sporočil. Video klepet, na primer, Skype in klepet preko Facebooka in kaj je App so manj priljubljen kot komunikacijsko orodje. Presenetljivo in čudovito: Skoraj polovica vseh anketirancev še vedno pišejo pisma na njihove ljubljene.

Malo časa = malo seksa?

Številka ena od izzivov, ki imajo pari premagati v razmerju na daljavo, je pomanjkanje časa skupaj, ali natančneje pomanjkanje vsakdanjem življenju, o moških in ženskah, ki imajo več kot 60 odstotkov se strinjam. V Sehnsuchtnach nasprotne občutke medtem ko moški ponavadi slabše redko spolne odnose enkrat, ženske z 53 odstotkov (za moške pa je le 43 odstotkov), pred večji problem. medsebojno zaupanje neverjetno in prijeten v tem kontekstu je še ena, saj lojalnost in ljubosumje pojavi na seznamu težav z obema 27 in 21 odstotnih točk.

Oddaljenost ohranja ljubezen svež

Čeprav moški trpijo bolj od daleč, vendar se zdi, kljub temu, da oceni pozitivne vidike nekoliko več kot njihovi partnerji, ko gre za dobrih straneh razmerjem dolge razdalje. V vrstnem redu so to predvidevanje seboj, posledično razdalja, ki jo v prostor za sebe in drug za drugega, da eden prevzame prvo mesto ciljno časa. Oba sta tu z več kot 30 odstotkov, se strinjajo, da so manj verjetno, da gre skozi pomanjkanje vsakdanjega življenja na živce in ljubezen sveže ohranja tako dlje.

Men bi raje premakniti za ljubezen

Čeprav bi tretjina anketirancev je pripravljena, da bi na dolge razdalje odnos ne glede na dolžino, večina vprašanih vidi največjo rok približno dve leti. Moški imajo več potrpljenja tukaj in so bolj pripravljeni, da živijo tako dolgo na dolge razdalje odnos do pogodb (za 39 odstotkov, žensk 28 odstotkov). Pri moških je glavni razlog za zvezo na dolge razdalje je način, da se je partner spremenil mesto za delovno mesto (23 odstotkov). Od njih so 36 odstotkov pripravljeni zamenjati kraj stalnega prebivališča, za ljubezen, ampak le 28 odstotkov žensk bi premaknila za svojega partnerja. In če je otrok na poti? Potem, recimo 19 odstotkov moških in 17 odstotkov žensk, potegnemo skupaj takoj. Tako kot drugi 80 odstotkov, bi v takem primeru odloči, ostaja negotova.

Po odnos na dolge razdalje in nikoli več?

21 odstotkov moških bi želeli vstopiti v vsakem odnosu na razdalji več poti po takem dopustnega življenjskem obdobju, ne. Pri ženskah, le 16 odstotkov zavrne drugo dolge razdalje odnos. 18 odstotkov moških in 16 odstotkov žensk poroča, da je prejšnje razmerje že ni na daljavo. Ampak kje govorica, si ne morete predstavljati, in zato ena tretjina anketirancev na koncu: Ko gre za ljubezen, razdalja ni važno.

Živijo v odnosu na dolge razdalje? Na naslednjih straneh, imamo nekaj nasvetov za vas, zbrane, ki vam omogočajo, da skrajšanje čakalnih dob, ki se spet videla.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 88