Posts

Oh, si srečen!

Zlasti tednov pred božičem so stresna, če ste nezadovoljni kot en sam. Na vsakem koraku preži naj parov srečo, da šepetajo za eno (!): Oh, kako si sam! Ampak če sem iskren: Vse to se dogaja samo v tvoji glavi. Kdo pravi, da si ne more porabiti Vesel božič brez partnerja? To je vaša novoletna zabava je lahko veliko po? Točno tako. Torej nostalgična posamično pridejo tudi preko počitnic za božič in novo leto

ženska-zimsko-božična-183355056

Heartbreak v prazničnem času je še posebej slabo. Medtem ko imajo posamezniki na božič, ampak dejansko boljših kartic ...
©
Getty Images

Ljudje v ljubezni sprehod na trg božič, pari hodi z roko v roki s sveže zapadlega snega, in tiste, ki se je svoj dom skupaj na mehki XL postelji udobno, medtem ko zunaj tiho pada kosmiči ... Stop! Če ste brez partnerja, morate takoj prenehati tem, da se prepustite željno te slike. In tudi zavedati, zelo na kratko, da pari trdijo ravno božično stres zelo pogosto. Da pod božično drevo srečni časi zasuče okrog pričakovanju v veliko žalostjo. In da je božič za sprehode v snegu z bleščicami in sreče, ljubezni poteka na 99 odstotkov v oglaševanju in največ en odstotek v resničnem življenju. Torej, da imajo veliko časa, to Fantasies čas v ozadju in razmišljati zelo sproščeno v sebi. Kako vlagati v tvoje dobro? Igrajte Božiček in bi si tako veliko vesel delovni čas, kot je mogoče. Imamo nekaj nasvetov.

To so občutki depresije singla med počitnicami ni nič nenavadnega, prav tako vedo, izdelovalce prvi anti-Zaljubljen agencije Nemčije "
Liebeskümmerer ". Ker je že tedne pred božičem je telefonska linija za pomoč ne bo več tiho. "Kako preživeti božič?", "Rabim pomoč!" In "Danes čutim neskončno osamljenega" je nekaj misli in skrbi je singla dogovor pred božičem in novim letom. Zakaj bolečina tako posebno velik občutek tik pred koncem leta? Ker je že čas, božič tako močno zaznamovala harmonije in romance idej, pravi Elena Katharina Sohn, ustanovitelj "Liebeskümmerer". Še posebej prva nedelja v adventu bi veliko težav. Miriam Junge, psiholog iz "Liebeskümmerer", ni presenečen: "nedeljski splošno za večino od nas popolnoma brezplačno dan brez dela in običajnih motenj vsakdanjega življenja. da bi jo kot eno ali novi singel sam, samo po sebi ni nujno enostavno. Če pa je pritisk božičnega časa doda na prepričanje, da bi bilo vse drugo srečen in zaposlen kot pari, je kriza zavezuje, da se pojavljajo. - in povsem razumljivo "Razumljivo - ampak odveč ...

S temi tremi nasvete hrepenenje singla preživeli vesel božič:

  • To je tako preprosto: Imaš stvari trdno v roki, si lahko za svojo srečo, tako da dobite aktivni! Pomislite na nekaj lepega ven, srečanj programa in dejavnosti s prijatelji in družino v naprej, še posebej v obdobju božič in praznike. Povabite svojo ljubljeno osebo - tako da je (čustveno), ki poteka obremenitev.
  • Če ste med časih, ampak leti na žalost: Pogovor o tem z dobrimi prijatelji in družino. Samo nekdo, ki se pojavi, dobi podporo, ki jo potrebuje.
  • Naredite si srečen! Ali ste knjigo sproščujočo masažo, traja dolgo, dišečo kopel, preberite dobro knjigo, si svež sprehod ali pa športno enoto, ki jo auspowert in garancij dvigne razpoloženje - privoščite leto vsak dan vsaj 30 minut po vsej zavedati nekaj dobrega. Vaša velika single prednost: morate posvetovati kdorkoli, samo lahko izberete, kaj boste počutili kot delaš.

In če imate še vedno čas, s polnim delovnim allein "trenutek, lahko preberete krat v knjigi Liebeskümmerer, poročila v srcu njen žalosti trpljenju. ti stavil ni več sama počutim? In čisto iskreno soo slabo delaš potem pa nenadoma ni. "
Nič več žalosti, dragi! "Elena-Katharina Sohn je objavila Ullstein založbi in stane okoli 9 evrov.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 12