Posts

Modra, rumena, zelena & amp; Co. Barve za poletje

Vsaka sezona barvo Pantone Inštitut povzema top 10 trendovske barve sezone v njegov "Moda Barva Poročilo"skupaj. Najboljša novica Prvi: Pink in nas Roza ostanejo v obliki "Pale Dren" in "Pink Rman" priti v poletnem 2017th Poleg tega smo poleg blues ("Niagara". "Lapis Blue". "Islandija Paradise") In zelenih odtenkov "zelenje" in "Kale" in rumena ("Primerose Rumena") In močno oranžno-rdeče ("Fleming"). Miren odtenek Pantone je prav tako na voljo: "lešnik", Toplo bež. Poleg tega je zelo viden v modi in na večini brvi: bela. Vse barve trend 2017 - in kako nositi

Color Trend 1: denim modra (Pantone 17-4123 Niagarski)

pantone_trendfarben_fr__hjahr_2017_niagara

©
Pantone / Indigital.tv

"Niagara"Mehka odtenek modre, ki vodi na prvem mestu barv Pantone trendov za pomlad 2017 in je zastopan v številnih razlag o številnih brvi. Carolina Herrera pošlje modre večerne obleke v oblikovanju jeansa po vzletni stezi, Michael Kors Zbirke cvetlični odtisi in DKNY preprosta pleteni pulover v mehki "Niagara",

Kako združiti denim modra?

Klasična denim modra je enostavno treba kombinirati odtenek. V poletnih mesecih je najbolje deluje v drugih odtenkih modre do bele ali srebro.    

 

Color Trend 2: Pink (Pantone 17-2034 Pink Yarrow)

panrtone_trendfarbe-fr__hjahr_2017_pink_yarrow

©
Pantone / Indigital.tv

Vsi oblikovalci radi Pink! Barva bang Pantone za pomlad "Pink Rman" krst, je bil v Parizu omniprezentnega na brvi v New Yorku in je eden izmed
2017. Še posebej pogosto videti največje modne trende za pomlad / poletje: Pink kot popoln videz.

Kako združiti Pink?

Kdo pink od glave do pet, je malo preveč nasilen, je odvisna od posamezne opreme ali v kombinaciji bež, kaki, sive ali bele.   

 

Color Trend 3: Kaki (Pantone 18-0107 Kale)

pantone_trendfarbe_fr__hjahr_2017_kale

©
Pantone / Indigital.tv

"Nazaj k naravi"V skladu s
Velik zunanji trend prevladuje na brvi zelenicah kot kaki in oljk v obliki vetrovke, hlače in krila. Pantone poziva tipično vojaško ton "Kale" - ki mimogrede pomeni, ohrovt v nemščini.

Kako združiti kaki?

Zemljani Green je ena izmed najbolj dobičkonosnih poletnih barvah in se prilega skoraj vsak drugi zvok. Še posebej všeč kombinaciji z belo, roza ali oranžno.

 

Color Trend 4: oranžno-rdeča (Pantone 17-1462 Flame)

pantone_trend_fr__hjahr_2017_flame

©
Pantone / Indigital.tv

"Fleming" prinaša ognjeno toploto v modni poleti 2017. intenzivno barvo, ki je nekje med oranžno in rdečo, je bila še posebej všeč z nalepkami, kot Tibi, Sies Marjan, Sportmax ali Emilio Pucci celi uporabljajo: Oranžno-rdeče obleke in kombinezoni prevladujejo brvi.

Kako združiti oranžno-rdeče?

Nevtralne barve, kot so kreme ali beli mešanica popolnoma z intenzivno oranžno-rdeče. Prav tako temno mornarsko modra, črna ali kaki zelena dela čudovito. 

 

Color Trend 5 Rumena (Pantone 13-0755 Primrose rumena)

pantone_trendfarbe_2017_primerose_yellow

©
Pantone / Indigital.tv

Prevladujejo v zimskem času še posebej temnejša Mandarin, curry in žafrana po brvi, postane lažji spet spomladi: Bright toplo "Primrose Rumena" je barva sonca in naredi vse, postala modna ljubiteljem dobre volje.

Kako združiti rumena?

Sončno rumena je idealen spremljevalec Jean Blue, kaki ali črni barvi.  

 

Color Trend 6: Svetlo temno modra (Pantone 19-4045 Lapis Blue)

pantone_trendfarben_fr__hjahr_2017_lapis_blue

©
Pantone / Indigital.tv

Drugi trend-modra barva za pomlad / poletje 2017, ki je dobila ime po intenzivno briljantno lapis lazuli kamna: "Lapis Blue", Po Pantone intenzivno modra izžareva zelo veliko miru in moči. Na brvi je bil še posebej pogosto videti kot popoln videz ali zelena, rdeča ali črna.

Kako združiti briljantno temno modro?

Ki ni ljubitelj barvno blokiranje, kombinirani "Lapis Blue" Najvarneje belo ali črno.

 

Color Trend 7: voda modra (Pantone 14-4620 Islandija Paradise)

pantone_trendfarbe_fr__hjahr_2017_island_paradise

©
Pantone / Indigital.tv

Ta barva prikliče hrepenenje za počitnice, toplino in sprostitev. Osvežilni turkizno modra, Pantone "Islandija Paradise" (Tj Inselparadie) pozval, spominja na karibskih vodah in definitivno naredi počutim kot poleti. Lahko bi videli barvo trend med drugim na Vetements, Tibi ali Loewe Emilio Pucci.

Kako združiti turkizno modro?

Aquamarine tone uskladiti zelo dobro med seboj. Z belo, zagotavljajo zelo lahek poletni videz Črnega zvečer so združljive. 

 

Color Trend 8: Občutljivo Pink (Pantone 13-1404 svetlo Dren)

pantone_trendfarben_fr__hjahr_2017_pale_dogwood

©
Pantone / Indigital.tv

Poletje brez Rosé? Nepredstavljivo. Tudi v letu 2017 bo ostal pri nas nežna, ženstvena barvni trend. Na vzletno-pristajalni stezi od New Yorka do Pariza v senci, ki laska skoraj je vsak polt uporablja na več načinov: kot "Glave do pete"Poglej, do neškodljivega spremljevalca črno, modro ali sivo.

Kako združiti Rosa?

kot pravi "Jack vseh poslov" prilega trend barve roza, da bo res kateri koli drug zvok.  

 

Color Trend 9: trava zelena (Pantone 15-0343 Narava)

pantone_trendfarben_fr__hjahr_2017_greenery

©
Pantone / Michael Kors

Trava zelena je ne samo raje Smoothie Barva - naslednje poletje so prav tako osvojili našo garderobo v obliki krila, obleke in puloverje. Takoj zagotavlja svež in pozitiven odnos!

Kako združiti trava zelena?

Manj kričeča deluje trava zelena v kombinaciji s svetlo sivo barvo. Modra in bela naj barva trend oddaja še posebej intenzivno.  

 

Color Trend 10: Toplo Bež (Pantone 14-1315 lešnik)

pantone_trendfarbe_fr__hjahr_2017_hazelnut

©
Pantone / Indigital.tv

Toplo lešnik Beige je verjetno najbolj nevtralne barve trend za modno poletje 2017 - in je bil v modni mesec posebej, kot na belo (Lacoste), srebrno ali sivo (Pošasti iz Wind) styled.

Kako združiti lešnikovim bež?

Še posebej elegantna izgleda toplo bež v kombinaciji z belo, trendy je to, da Pink, srebro ali oranžno.  

 

Color Trend 11: Bela

pantone_trendfarbe_fr__hjahr_2017_wei__

©
Pantone / Indigital.tv

ko dejansko "Non-barvni" Bela ostanki Pantone Čeprav prezreti - velik trend so slonovine, smetana, kokos & Co vseeno. Še posebej pogosti videti 2017 usmerjene v pomlad / poletje: dolgo so bili oblikovani civilu zelo purist.

Kako združiti belo?

Bela gre naprej in vse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1