Posts

Test: Kateri lasje barva mi ustreza?

Želijo na zadnjem drugačno barvo las, vendar ne vem, katera? Blond, rjave ali celo rdeče? Ali pa vsaj na razpisu Bronde ali celo obori Ombre? Trendi v barvanju hoje od enobarvnega rezultata v naravni videz z vrhuncev in odtenkih. Ugotovite, kakšne barve las ustreza vrsto in poudarja svoje prednosti. Pomagamo vam in vam nasvete o tem, kako varno najti popolno barvo las! Sodelujte v naši preizkus!

Kakšne barve las ustreza mi, poskusite testa za barvanje las, barve za lase

©
Stocksy

Mnogi zvezda toliko spremenil svojo barvo las, kot drugi več kot frizuro: Drew Barrymore, smo lahko občudovali z blond, rdečkastimi in temnih odtenkov, ki zdaj spet erblondete Agyness Deyn presenečeni ob Trnuljčica črno gob in celo Nicole Richie se je poslovil od njenega blond hipi grivo, obarvane lase z bogato temno rjave barve in spet nazaj. Ni vedno barvni poskusi so bili koristni in bi imela toliko zvezdico je treba najprej opraviti preizkus, ki se ukvarja z vprašanjem: "Kaj barva las mi ustreza?"

Blond, rdeča ali rjava?

spremeniti barvo las, je odličen način, da igrajo s svojim tipom, ali se to spremeni v celoti. Vendar pa naj bi se barva las ton kože in lastno osebnost fit. Barvne spremembe po več odtenkih, kot od blond do temno rjave, lahko hitro deluje umetno in prav tako se ne sme zanemariti strukturo las.

Pomagamo vam, da bi našli odgovor na vprašanje o prave barve las. Naš preizkus upošteva vse pomembne dejavnike, ki vodijo k optimalni barvni rezultat.

Začni test zdaj!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 35