Posts

& Quot; smo nas, & quot sovražil;

Robert Stadlober in Tom Schilling o prijateljstvu, spolne izkušnje z moškimi - in njena največja sanje

Robert Stadlober, Tom Schilling

Robert Stadlober in Tom Schilling so sedaj zelo debela ©
KDAJ

Poleg svoje delovno mesto Robert Stadlober in Tom Schilling nimajo nič skupnega. Schilling nošenje med razgovorom sivo obleko s telovnikom in izgleda, kot da bi prišel naravnost od frizerja. Robert Stadlober ima pikčasto bluzo, ki bi bil ženska, vsaj tako dobro, in skrije svojo nezahtevno frizuro na podlagi starega klobuka. Ker so bili ti dve povsem različni vrsti prijatelji? Preberite si sami ...

G. Stadlober, gospod Schilling, po box-office zadetkov "Crazy" in "Glasno!" lahko zdaj videli skupaj že tretjič na velikem platnu v filmu "črna ovca", Kot vedno, film znaki najboljši prijatelji. Ali si res tako debel, v resničnem življenju prijatelji?

Tom Schilling: Medtem, ja ...

Robert Stadlober: Uporabili smo, da se nam ni všeč. Rekel bi celo, da smo nas sovražili dobesedno. Ali, Tom?

Tom Schilling: Ljubim te vseeno! (Smeh)

Zakaj je tako?

Tom Schilling: To je bila konkurenčna stvar. Mi smo v tem času - še preden "Crazy" - pogosto je z istimi Ulitki ...

Robert Stadlober... in si mislil, da bi udaril po vseh teh vlog.

Tom Schilling: Točno tako. Nato sem se vrnil Roberts uspeh izključno na njegovo extroverted narave. Ima neverjetno moti, da - tako sem mislil takrat - so odgovorni, tako da lahko skrije. V resnici pa sem samo o moti, da nisem mogel predstaviti sebe kot tudi on. Sedel sem z mojim Walkman v kotu in ni plačal dobi obraz.

Robert Stadlober: Škoda, da mi to ni povedal. Za bi ti dal prav na vseh točkah. Jaz bi bil veliko bolje kot tihi mislec, kot si ti. Ampak jaz ne bi v tem času iz moje kože in je tako kot sem bil.

In kaj se je zgodilo to sovražnost prijateljstva?

Robert Stadlober: Ta kmalu je prišlo pred "Crazy"-Dreharbeiten. Vzorce smo skupaj je usmerjeno na steno. Zaradi naše medsebojne odpora celoten projekt zagrozil, da ne.

Tom Schilling: Potem nam je dal proizvajalec, ki mislim, da je genij danes ponudil, da se zberejo v svojem Münchnu stanovanju. Ker smo imeli za neizogibno ukvarjati s seboj. Na koncu smo se pogovarjali z nami. Začetek velikega prijateljstva. Velik moški prijateljstvo, jaz bi skoraj rekli.

G. Stadlober, morate cenijo ne samo prijateljskih čustev za moške. Sami sebe opisal kot biseksualci krat.

Robert Stadlober: Moment! Nikoli beseda "biseksualec" dajejo v usta. To se stalno citirani. Sem samo enkrat rekel, da ni pomembno, da me kakšen spol osebe, v katero sem se zaljubila v. In da sem precej storiti že izkušnje z moškimi.

Ste imeli dolgo časa ljubezensko razmerje z moškim?

Robert Stadlober: Živim v zelo srečnem razmerju z damo za let.

Poljubljanje drugače kot na moške kot ženske?

Robert Stadlober: Ker ni večjih razlik. Obstaja toliko ženske poljubljanje tako zanič kot moški. In obratno.

krat geknutscht že človeka, g Schilling?

Tom Schilling: Sem igral samo enkrat Jürgen Vogel Homoseksualni par. To je kar dobro šlo, čeprav Jürgen je res vse prej kot gej. (Smeh)

Njihovi filmski projekti med katerimi lahko izbirate, tako zelo zavedajo. Ali obstaja dovolj zanimivih filmskih projektov, ki jih je lahko tako izbirčni?

Robert Stadlober: Sploh ne. Bom letos verjetno izkaže filma, čeprav bi mi bilo všeč. Bilo je nekaj ponudb, vendar je bilo komaj en primer, ki mi je pihal v redu. In nekaj filmov, ki so me zanimajo, ne morem narediti, ker to ni delo z datumi.

In kaj o vas, gospod Schilling?

Tom Schilling: Res je, da sem namenoma izbrali jim svoje projekte. vendar za njim ni načelen stojala za izbirčen enega, ampak moj zelo sekularni samoohranitev. Na neki točki sem ugotovil, da nikoli ne more biti dobro, ne da bi dober scenarij, in brez dobrega režiserja. In če nisem dober v filmu, lahko dobim, ko ni več dobrih poslov - in da bi bilo slabo.

Če je tako malo nagrajevanje filmske projekte, zakaj ne samo, da več televizije?

Tom Schilling: Zelo preprosto. Ker je nemška televizija je žal postal popolnoma nezanimiv za ambicioznega igralca "prizorišče zločina" izključena. V Ameriki, medij televizije trenutno doživlja neverjeten preporod. Najbolj zanimive in najbolj gibljejo zgodb v televizijskih serijah, kot so "24" ali "Six Feet Under" je povedal. Take produkcije ne obstajajo v Nemčiji. Za nemških ustvarjalcev TV zaupajo svoje občinstvo, da čisto nič.

Zakaj gledalec ne bo boj z enostavnimi demokratičnimi sredstvi in ​​izklop?

Tom Schilling: Tam je že prepozno. Medtem se je občinstvo še vedno pogojena s temi poceni blaga iz serijske proizvodnje. ampak gledal vse. Ampak najhujše ni smeti, ampak ustvarjalno povprečnost na nemški televiziji, ki se praznuje navdušeno mediji in žirije.

Primer.

Tom Schilling: Bodite serijo "Stromberg", Preprosto kopirajte veličasten BBC sitcom "Urad", In namesto, da nekdo tukaj pa prevrnjen, je "Stromberg" praznoval kot kvalitativno čelu nemške TV zabave - in dobi nagrado Grimme. To je samo nerodno.

Če si imel eno željo, kaj bi radi, da vklopite skupaj zraven film?

Robert Stadlober: To me je takoj, kaj spominja. Ampak bi bilo preveč nerodno povedati. Tom ...

Tom Schilling: Se vam to povem? Karkoli. Robert in sanjam o tem, še posebej, ko smo pili nekaj piv, remake "Dve nosovi točenja goriva Super" - da - potem Thomas Gottschalk in Mike Krüger. Na žalost nismo mogli še dogovoriti o kdo Tommy in kdo bi moral igrati Mike. Ampak dokler se to ne zgodi, bomo pojasniti, zelo verjetno to vprašanje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 52