Posts

Ni dolgočasno!

Ovrednoti svojo ljubezen na: Pet različic misijonarskem položaju, v katerem tudi zagovorniki bolj eksotičnih spolnih položajev dobili okus

misijonarski položaj

Utrujeni in Love: Misijonarski položaj je podcenjena med seksom
©
Getty Images

Njihov sloves sega od "je lepo" do "smrtonosna dolgočasen"Misijonarski položaj je sinonim za katerega se izvaja samo z idejo in veliko leni Vanillia za mnoge. Ampak samo zato, ker si ne povzroča pri misijonarskem položaju brez bolečine v hrbtu krči, kot pri drugih spolnih položajih na stol mora preživeli ali ima v rokah v zraku, daleč je, da je to spolno položaj nezadovoljiv. Prav v njegova preprostost moč človeka-zgoraj-ženska-down položaj: par se lahko sprostite, pogledati v oči, poljubljanje, držanje za roke in bi bil popoln brez gorenja stegna do vrhunca.

Posebej za obremenjene ženske misijonarski položaj je dobrodošla pobeg, saj so dobesedno samo enkrat "določi pavšalno" lahko. Kdo klasike na seks še vedno je preveč dolgočasno, ali je to preprosto ne more doseči orgazma (za je stimulacija klitorisa ni optimalna, v resnici), ki poskuša na najboljši čas za naslednjih pet različic misijonarskem položaju:

Možnost 1: pod pravim kotom

Majhna sprememba: Začnimo s preprostim položaju. Če želite spremeniti potapljanjem kota in povečanje klitorisa stimulacijo, potisnite seks preprosto blazino pod rit. Ta njegova sramne območje drgnjenje klitorisa. Poleg tega lahko moški prodre globlje v vas in morda dosegli svojo G točko.

Možnost 2: rokami

V klasični misijonarskem položaju so na ženski nogi ustanovi, kot je ona leži na hrbtu. Pretegnili noge, na drugi strani pa na postelji in pritisnite stegen, tako tesno gre skupaj, boste zmanjšali svoje vaginalne odprtine. Zagotavljajo Poleg človeka skozi tesnem stiku večje trenje, ki ga je povzročil v tem spolne prakse zagotovljeno užitek.

Možnost 3: solidarnost

Želite uživati ​​intenzivne trenutke in G-točkovno stimulacijo med seksom-podobni? Potem boste morali dati noge le na ramenih spolnega partnerja. Tako lahko prodre v najgloblje realnosti, ima svoje proste roke za dodatne PATS in ima tudi čudovit pogled na vaše telo.

Varianta 4: Igranje z zgornjega dela telesa

Če to skupaj je še vedno preveč pasivna, na vašem trupa. Lahko se zanesete na komolcih ali imajo na svojega partnerja. Dostop, na primer, njegovi boki, potem lahko nadzorujete tempo. Ali dodatno zaviti noge okoli njegovega hrbta še poglobiti potopite kot v položaju.

Možnost 5: Relief

Če vam je všeč misijonarski položaj ni obljubila pod spolnih položajev, ker je teža vašega partnerja preveč tehtajo na vas, prosite ga naslednji časovni odnos nosi z rokami namesto popolnoma vodenje svojega zgornjega dela telesa na vaši. Druga možnost relief: zaprite noge po penetraciji penisa in človek kleči pred noge in ne po dolžini se raztezajo svoje noge.

Preberite vse o najboljši
Pozicije v Kamasutra

Tired of Glamour? Tukaj si lahko naše
Newsletter. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2